![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Kobiece spojrzenie potrzebne
Cześć dziewczyny
Chciałbym prosić Was o pomoc w pewnej nurtującej mnie kwestii. Mam 27 lat i od 1,5 roku jestem w związku z 25 letnią dziewczyną, od 6 miesięcy mieszkamy razem. Początek nie był jakiś porywający (nie wyczułem jakiegoś wielkiego napięcia), spotykaliśmy się na kawie, chodziliśmy na spacery od taki standard jak na początek. Z czasem poznaliśmy swoich znajomych, rodziców (dość szybko przedstawiła mnie swojej mamie). Przy nowo poznanych ludziach przedstawiała mnie jako swojego chłopaka. Były oczywiście smsy, pisanie do późna wieczór, właściwie każdego dnia na gg. Ogólnie wszystko niby tak jak być powinno. Jedyne do czego mogę się na upartego przyczepić to fakt, że preferowała "imprezowanie" w gronie koleżanek ( jej koleżanki często przychodziły z chłopakami). Wtedy pomyślałem, że w sumie co w tym złego, ze mnie żaden tancerz, a jeżeli ona lubi sobie poszaleć to czemu nie. Powiedziała mi w końcu na starcie, że zawsze wolała imprezować z koleżankami niż ze swoimi facetami.Jednak pewnego razu, dość spontanicznie trafiliśmy we dwójkę do klubu. Tam już właściwie wychodząc moja Panna spotkała swojego byłego ( nie wiedziałem, od razu że to byłu). Pogadali chwilę, na osobności i wyszliśmy w tempie że tak to ujmę expresowym. O tym, że to były dowiedziałem się po drodze do domu. Znowu, niby nic, ale gdy na drugi dzień wyszliśmy na piwo z przyjaciółką mojej lubej posłuchałem trochę na temat tego gościa i ... dowiedziałem się, że gdzieś tam w przeszłości było ich jeszcze paru (wiedziałem już, że była w 4 związkach wcześniej), a związki były hmmmm oparte w dużej mierze na seksie. To już samo w sobie mnie troszkę zaniepokoiło. Wiedząc już o niej trochę, wykonałem w myślach szybkie działanie i wyszło mi, że przeciągu 5 lat musiała uprawiać seks z 8 facetami (tyle wynikało z tej rozmowy),będąc w 4 związkach które zajmowały łącznie 4,5 roku... Kolejny raz przyjąłem, że to nieistotne, była ze mną szczera do początku. Nie robiła tajemnic, a od momentu jak zaczęliśmy się spotykać nie dała mi poważnych powodów do zazdrości. Czas płynął dalej, minęło około 6 miesięcy było że tak powiem dobrze... bez szału ale fajnie spędzało nam się czas, widywaliśmy się chętnie. Sporo dowiedzieliśmy się na swój temat (odebrałem to jako przejaw zaufania, bo parę tomatów było naprawdę osobistych). Nawet w którymś momencie usłyszałem, że mnie "kocha". Mimo to po tych 6 miesiącach, zaraz po powrocie ze wspólnych wakacji, oznajmiła mi że chce się rozstać. Hmmmm byłem zmieszany, nie bardzo wiedziałem czemu. Kiedy o to zapytałem powiedziała, że nie czuje do mnie tego czegoś i że jeżeli przez 6 miesięcy nie poczuła to nie poczuje już raczej. Było mi przykro, no ale "serce nie sługa", rozstaliśmy się. Było trochę łez i jakieś tam obietnice, że zostaniemy w kontakcie. Minął tydzień, dostałem smsa, że jej źle i że nie chce tak nagle urywać kontaktu i czy nie moglibyśmy się na gg od czasu do czasu spisać. Zgodziłem się, ale sam z siebie nie inicjowałem kontaktu. Po około 3 tygodniach wyszliśmy razem na spacer, jak dobrzy znajomi. Od tego momentu dostawałem smy hmmm które już jasno dały mi do zrozumienia, że to chyba jednak nie koniec. Momentem kulminacyjnym był któryś kolejny weekend, kiedy zadzwoniła do mnie w środku nocy, że czuje się bardzo samotnie i że potrzebuje się komuś wygadać. Spotkaliśmy się, gadaliśmy całą noc. Zapytałem o co jej chodzi. Nie umiała mi odpowiedzieć, była rozgadana ale wycofywała się jak rozmowa zbliżała się do tematu "nas dwóje". Na odchodne powiedziałem, że jeżeli ma mi coś do powiedzenia to niech mi to powie od razu, bo takie zgadywanki mi się nie podobają. Umówiliśmy się znowu na spacer tydzień później. Hmmm nie odpowiedziała mi na moje pytanie, ale zapytała czy pójdziemy razem na wesele, a na koniec spotkania złapała mnie za rękę. Po weselu mogę chyba powiedzieć, że znowu byliśmy razem. Było lepiej niż przez pierwsze 6 miesięcy. Znowu przeżyliśmy parę "trudnych" historii, na pewno bardzo się zbliżyliśmy, aż tu znowu nagle zaczęła się od mnie oddalać około grudnia. Mówiłą mi, że wszystko jest ok, ale wcale tak nie było. Zaczęła robić się obojętna. W tym czasie zaobserwowałem, że jest tak zawsze gdy spotka się z jedną przyjaciółką. Przyjaciółką dość specyficzną, bo taką która zdradza męża... Próbowałem się dowiedzieć trochę na jej temat no i hmmmmm dowiedziałem się, że jest nieszczęśliwa z mężem, ale za to szczęśliwie zakochana w kochanku. Od razu powiedziałem, że to głupie i mi się nie podoba, na co usłyszałem, że "Zycie nie jest czarno białe". Sprawy po świętach zaczęły się znowu układać, aż do lutego... któregoś razu zostałem u niej na noc, a rano zostałem oskarżony o "przeglądanie smsów" w jej telefonie. Czego wcale nie zrobiłem, heh nawet nie umiałbym tego zrobić bo ma telefon dotykowy z którymi nie miałem styczności nigdy wcześniej. Była zła, ale zaczęła się tez tłumaczyć... ze znajomości z Panem B. Nie wiedziałem o co chodzi itp itd. no ale sama zasiała gdzieś tą myśl. Próbowałem wypytać ja o niego, mówiła że to tylko znajomy z pracy, jakiś czas później nawet go poznałem na ich imprezie firmowej. Dziwnym trafem zawsze gdy próbowałem ten temat wyjaśnić sprawa zmierzała do "zdrady" i wniosku "..że, życie nie jest czarno białe...". Dziwne. Od tego momentu zaczęła pilnować telefonu jak oczka w głowie, mimo że nigdy nie przejawiałem żadnych zapędów do przeglądania jego zawartości. Co więcej, zawsze odchodziłem na bok jak dostawała sms, czy miała jakąś rozmowę telefoniczną. Mimo to sprawy zaczęły się same, że tak to ujmę prostować. Znowu się do mnie zbliżyła, powiedział mi parokrotnie że jest szczęśliwa i że najlepszą rzeczą jaka jej się ostatnimi czasy zdarzyła jest nasz związek. W następnym kroku zamieszkaliśmy razem, było nawet lepiej niż wcześniej. Właściwie nie musieliśmy się specjalnie docierać. Co raz częściej słyszałem, że mnie kocha, że wszystko jest tak jak sobie to wymyśliła. Zaznaczała, że czuje się bezpiecznie i że jestem dla niej dużym wsparciem. Jej rodzina i znajomi zaczęli nawet insynuować, że powinniśmy już myśleć o ślubie. No i znowu powtarza się ni z gruszki ni z pietruszki temat telefonu... Mimo, że nie zaglądałem słyszę zarzut, że tak zrobiłem "...bo telefon leży w innym miejscu niż leżał". Tym razem sprawa rozeszła się po kościach dużo szybciej, powiedziałem że nie zaglądałem i że nie zamierzam się kłócić o jakąś wydumaną sytuację. Tyle, że kurcze ona sama buduje we mnie "ciekawość", bo widocznie jest tam coś czego widzieć nie powinienem... Niestety rozmowa nic w tym wypadku nie pomaga bo "zawsze jest na to zły moment", a jak naciskam to kończy się awanturą. Co mnie w tym wszystkim niepokoi, ano jakiś czas temu na urodzinach jej przyjaciółki "od zdrady" poznałem innego Pana B. (zbieżność imienia z tym chłopakiem z pracy). Okazuje się, że jest wielce prawdopodobne, że owy Pan B. mógł bywać na tych samych imprezach na których bywała moja dziewczyna. Po urodzinach nawet zasugerowałem, że to może jest właśnie ten jej powód dla którego tak się rzuca o telefon, zaprzeczyła stanowczo, ale bez awantur. Tyle, że ona "lubiła imprezować" sama, a jej koleżanki były na tych imprezach z chłopakami... Co więcej terminy tych ewentualnych imprez jakoś tak ułożyły mi się w głowie z terminami kiedy między nami bywało gorzej... No i samo nie wiem, ona sama wpędza mnie w taką dziwną niepewność. Nie powiem ale kusi mnie, żeby któregoś dnia obadać jej telefon i rozwiać wątpliwości. Z drugiej strony nigdy nie dała mi żadnych podstaw do "złej" zazdrości, mówi mi nawet o sprawach które mogą się wydać dla niej niewygodne. (np. pyta zawsze, czy może wyjść na piwo ze swoim wieloletnim przyjacielem, z którym kiedyś dawno temu na studiach coś kręciła). W tym miejscu chciałbym zapytać Was jak Wy jako kobiety to widzicie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
sissy that walk
|
Dot.: Kobiece spojrzenie potrzebne
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Widzimy, że nic z tego nie będzie i powinieneś poszukać sobie innej dziewczyny. Wasz związek jest klasycznym, wizażowym wspólnym męczeniem dupy. Pozdrawiam.
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Być może Twoja dziewczyna szuka wrażeń? Może sama z siebie, a może pod wpływem jakiejś osoby/którejś z przyjaciółek...
Jesteście razem 1,5 roku, a w tym czasie było kilka epizodów, kiedy ona się od Ciebie oddala, a jej zachowanie sugeruje że może ma coś na sumieniu... Słabo to widzę. Myślę, że za szybko zdecydowaliście się na wspólne zamieszkanie, a na pewno jest za wcześnie, aby myśleć o ślubie czy jakichkolwiek dalszych krokach. Nie wygląda to jakby ona chciała się z Tobą wiązać na dobre.
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
po co ty z nią jeszcze wogóle jestes???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Może moje pytanie powinno inaczej brzmieć teraz myślę. Czy mogę jej zachowanie odczytywać jako brak sprecyzowanego spojrzenia na charakter związku ? Z jedne strony chciała by uporządkowanego i statecznego życia ( to co mogę jej zapewnić), a z drugiej strony szuka szaleństwa i przygód rodem z lichych kobiecych czasopism (coś w stylu sytuacji w jakiej jest jej przyjaciółka)? A może jest tak, że jestem dobrym "rezerwowym" w razie jeżeli do jakiegoś wieku nie uda jej się znaleźć innego ? Ewentualnie jestem dobrym kandydatem, ale chce też się zawczasu wyszaleć ? Cytat:
Tej części nie jestem pewien. Tak jak pisałem były różne inne historie które mogła zataić / przemilczeć a tego nie zrobiła. Co więcej opowiedziała mi o nich sama z siebie, wiedząc że mi się one nie spodobają. Wcześniej też gdzieś napomknąłem, że zawsze pyta mnie o "zgodę" na wyjścia gdzie są mężczyźni. Zawsze, nawet gdy nie znam osób jakie będą na "spotkaniu", wiem że taki a taki tam będzie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
"Dobry rezerwowy" to chyba niestety trafne określenie... Jeśli wiąże się z kimś poważne plany na przyszłość, to potrzebę szaleństwa i poszukiwania wrażeń zaspokaja się wspólnie, a czasami takich potrzeb po prostu się już nie odczuwa. Z pewnością nie realizuje się ich na boku, w tajemnicy, ze skutkami w postaci dziwnego zachowania.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najpierw lowe, potem rozstanie, bo jednak nie kocha, a potem cudownym sposobem jednak chyba znów lowe --- po czym chowa telefony (!!) samo chowanie telefonu i zarzuty "czego przeglądałeś" wskazują na kombinacje na boku, a ty jakby oczy zamykasz na to Cytat:
jest z tobą, ponieważ widocznie rozstała sie z panem B. Kiedy on sie odezwie, albo ona na powrót z nim kontakty cieplejsze wznowi - pójdziesz w odstawkę. Z panem B. ona ma jakiś związek toksyczny, skoro tak do niego wraca, a następnie się rozstaje. Zresztą - pan B, czy pan W, czy pan Zdzichu, jeden pies. Tak jak to widzę, to z nią nie będziesz na stałe, ponieważ twoja pozycja tego "którego sie rzuca, a potem do niego wraca" jest już raczej pewna. Powód tego jest ci znany: nie czuła "miłości" wcześniej, więc nie czuje jej i teraz, ale jest z tobą. Mówiąc brutalniej [brutalność jest tutaj wskazana, ponieważ ty to z nią raczej będziesz już tylko i wyłącznie w takiej relacji jak obecnie, że raz jesteście ze sobą, a raz nie; raz jest fajnie i lowe, a potem nagle się okazuje, że nie-lowe]: jesteś wyjściem awaryjnym. Pora jest dla ciebie odpowiednia, by zdać sobie sprawę, że ta dziewczyna nie jest partnerką na lata. Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2013-08-19 o 11:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Hmmmm ciekawe pytanie, no ale ponieważ padło to odpowiem
![]() Jestem z nią, bo to najweselsza dziewczyna jaką spotkałem, je radosny sposób bycia wyśmienicie wpływa na mnie. Czuje się przy niej swobodnie i nie wstydzę się swoich "dziwactw". Widzisz, jestem raczej nieśmiały i małomówny a przy niej mógłbym dyskutować godzinami. Imponuje mi, że jest ambitna i wie co chce osiągnąć w życiu, że ma zainteresowania inne niż komputer. Nie wiem ona sprawa, że mi się chce. Chyba tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
W takim razie z Twojej strony jest to dokładnie to co być powinno - chce Ci się
![]()
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Skoro pytasz o kobiece spojrzenie, to takie właśnie ono (z mej strony) jest: nie ma możliwości, abyś z nią stworzył długotrwały szczęśliwy związek. Nie znasz po prostu dnia ani godziny, kiedy ona znów powie "jednak nie czuję tego do ciebie" - a ona zrobi to; czy za miesiąc, czy za pół roku, czy za 5 lat - ale zrobi. ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- A zrobi, bo już teraz szuka wrażeń (ukrywanie telefonu przed tobą). Więc jak w takiej sytuacji myślec w ogóle o dłuższej perspektywie bycia z nią? Ona już teraz kombinuje przecież. Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2013-08-19 o 11:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Przykro mi, z Twoją dziewczyną jest ewidentnie coś nie tak, sprawa śmierdzi na kilometr, moim zdaniem robi Cię w balona.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
No nic, spróbuje to sobie jakoś w głowie ułożyć, no i się jakoś rozmówić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie tylko na ciebie, ona chyba lubi się nim dzielić ![]() robi cię w jajo, że aż się głupio to czyta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
W przypadku twojej dziewczyny taka kontrola chyba nie ma nawet sensu. Spytaj ją po prostu czy Cię zdradza. Widać, że nie jest dobra w kłamaniu, jest tak niepewna, że jak ją spytasz pewnie wszystko wyzna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Jedyny argument który w jakiś sposób do mnie przemawia z postów wyżej to ten nieszczęsny "telefon". Skoro x kobiet twierdzi, że to podejrzane to tak za pewne jest. No i właśnie kiedy pytam ją o telefon, odpowiada że chodzi o prywatność, zaufanie itp itd. i pyta na podstawie czego sądzę, że ma jakieś tajemnice przede mną. A ja nic poza telefonem powiedzieć więcej nie mogę, kiedy próbuje zagadać o tego gościa to mówi (ma rację), że przecież miałem okazje go poznać, nie ukrywała go przed mną i że nie raz mi o nim opowiadała po pracy. Dodatkowo po takiej rozmowie świeci mi telefonem przez 3 dni przed oczami za każdym razem jak dostanie smsa czy jak ktoś do niej dzwoni. Co do chodzenia na imprezy, tu sprawę tez ucina krótko, mówi że jeżeli mi to przeszkadza to że przestanie chodzić. Żeby było jasne, dla mnie też to dziwnie wygląda, ale mój chłopski rozum nie potrafi znaleźć argumentów, aby dyskusja nabrała jakiegoś tempa ( o ile w ogóle może). Dlatego właśnie zapytałem kobiety o ocenę sytuacji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
odpowiedz na takie pytanie: CO konkretnie musiałoby spowodować, abyś ty zaczął chować telefon przed swoją dziewczyną, a i żebyś dopytywał się jej w nagłym strachu bez większego powodu "a co to, sprawdzałaś mój telefon?!" Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2013-08-19 o 12:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Telefon to zawsze taki papierek lakmusowy. Jak facet/kobieta chowa go namiętnie, broni przesadnie jak niepodległości to ewidentnie świadczy o tym że on/ona ma coś do ukrycia. Wiem, bo raz sama tak robiłam(choć to w sumie nie był nawet związek) wiem bo ktoś kiedyś mnie tak robił, wiem bo przeczytałam milion tutaj wątków z tym motywem w tle, wiem bo nasłuchałam się od znajomych płci i męskiej i żeńskiej i zawsze chodziło o to samo-zdradę, kłamstwo, jakieś oszustwo.
Jeżeli ktoś twierdzi inaczej i uważa że partner ma prawo do zabierania ze sobą telefonu WSZĘDZIE i przesadnego pilnowania go jak oczka w głowie to zwyczajnie chce być głuchy i ślepy. Koniec kropka. Tutaj na dodatek dziewczyna parę razy sama się wkopała więc nie wiem chłopie gdzie Ty masz oczy, chyba /przepraszam za wyrażenie/ w d.upie. Podejrzewam, że jakbyś w końcu przejrzał ten telefon to albo by było wszystko usunięte albo byś z zaskoczenia usiadł i nie wstał 3 dni. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez tambourinist Czas edycji: 2013-08-19 o 12:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Przecież ona nie musi okłamywać w niczym. Bo zwyczajnie obecnie z tym człowiekiem może miec kontakt sms-owy, ponieważ rozstali się. Wcale nie musi kłamać - nic obecnie "więcej" ich nie musi łączyć.
Ale wg mnie nie o to chodzi, czy ona robi coś teraz z kimś, w tym momencie ![]() Ważniejsze jest to, że już w przeszłosci powiedziała, że nie czuje "tego"; a to przecież nie zmieniło się. No i nadto chowa telefon, a osoba wierna nie odczuwa nadmiernej troski o telefon [chyba, że partner zazdrośnik, co zagląda w niego bez pytania], bo nie ma czego ukrywać. Ważniejsze jest więc to, że jej zachowanie oraz wyznanie z przeszłości ["nie czuję tego"]wskazują na to, że ona i tak odejdzie znów, albo pójdzie w bok. Dociekanie, czy ona w tej chwili ma romans czy tez nie - to jest rozdrabnianie się, ślepa uliczka. Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2013-08-19 o 13:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Twoja dziewczyna ma coś na sumieniu, a dodatkowo ma z tego jakby zabawę, jak dla mnie. Sama zachęca Cię do sprawdzenia jej esemesów, może boi się z Tobą rozmawiać?
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
z tej mąki chleba nie będzie.
Laska ewidentnie szuka wrażeń, musi się wyszumieć, ale przy okazji ma wiernego ''rezerwowego'', który zawsze na nią będzie czekał ![]() ![]()
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
To jest tak: bardzo mi się spodobało twoje wytłumaczenie dlaczego uważasz, że nie kłamie, bo widać, że ty jesteś obserwator i zwracasz na szczegóły uwagę.
No właśnie... ten post tak jakby stoi w sprzeczności z tym tematem. Bo w tym poście widzę bystrego obserwatora, a tymczasem temat jest napisany jakby przez ślepca - dziwne to takie jest ![]() Cytat:
sam popatrz na swój opis: jasno z niego wynika, że wy po tym rozstaniu, to zaczęliście być ze sobą znowu z powodu przypadku, losowego splotu wydarzeń. Gdybym miała zgadywać, dlaczego ona znowu z tobą jest, to kładłabym to na karb NIE żadnych uczuć, tylko tego, że ty jesteś wartościowy facet. Niekoniecznie chodzi tu o jej kalkulację, czy koniecznie "związek z rozsądku" tylko raczej kolejną jej probę "a może JEDNAK sie uda, z nim warto próbować". Takie robienie czegoś na żywioł, liczenie, że może jednak uczucie pojawi się. Jednak nie uda się - takie jest moje zdanie. A to przekonanie pogłębia jeszcze fakt, że ona już teraz kombinacje alpejskie odstawia z telefonem. Nie wiem, czemu ty się nie zastanowiłeś wcześniej nad znaczeniem tego faktu. Widzę, że jak chcesz, to umeisz być spostrzegawczy, wnioski wyciągać - a temat telefonu to jest u ciebie jak ślepa plamka w oku, że nie widzisz tego obszaru %) bo to, co my tu piszemy do ciebie, to ty sam powinieneś dawno temu "odkryć" Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2013-08-19 o 14:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ani z moją dziewczyną. @JanePanzram Bądź pewna, że wnioski zostaną wyciągnięte ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
jesteś przyjacielem, którgo ona wykorzystuje emocjonalnie. Nie chłopakiem.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Jesteś rogaczem z klapkami na oczach. Dziewczyna świetnie kłamie. Nie wszyscy się jąkają i czerwienią, ba! niektórzy na poczekaniu potrafią wymyślić wiarygodną i logiczną historyjkę.
To śmierdzi z daleka: chowa telefon, gdy podejrzewa, że przeglądałeś smsy zaczyna tłumaczyć się ze znajomości z panem B, lubuje się w relacjach opartych na seksie, wychodzi na imprezy z koleżankami i nie masz pewności co i z kim tam robi. Tak jak dziewczyny stwierdziły wcześniej: jesteś dla niej drugą opcją, do której zawsze można wrócić po szaleństwie z innymi i która łyknie każdą jej bajkę.
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
Moim skromnym zdaniem to porożem rysujesz po suficie od dawna. Dziewczyna ma w Tobie miłą ostoję, coś pewnego i bezpiecznego a gdzie indziej szuka tego, czego u was nie było i nie będzie: fajerwerków. A jeśli jest niedojrzała: emocjonalnej jazdy bez trzymanki. Ustawiła się pierwszorzędnie, nie bądź naiwny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Masz takie rogi , że Cię w trumnie nie zamkną
![]() Natomiast, to co mnie zastanawia: po kiego grzyba brniesz w takie gówno, skoro jakiegoś "wow" z Twojej strony też nie ma względem tej dziewczyny? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.