|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
dziwne zachowanie............
Mam problem z swoim facetem , a dokladnie z jego stosunkiem do mnie. czasami nie rozumiem jego zachowania.........
Np. jadąc w sobotni wieczór z M. od znajomych chciałam umilić czas mojemu lubemu i zaczęlam całować go po szyi i ciele i czule dotykać......bardzo mu się to spodobało widać było że go to kręci i chce wiecęj po czym zapytał czy chce się poprzytulać i więcej ja się tylko uśmiechnęłam . widać było że chce tego natomiast po 5 min stwierdził że już nie chce bo nie ma już ochoty... bardzo mi się przykro zrobiło bo pomyślałam że mu się nie podobam. W wielu sytuacjach mój facet coś obiecuje a potem zmienia zdanie lub udaje że nic nie mówi. nic nie mówię bo go kocham i nie chce naciskać ani być nachalna w stosunku do niego ale przykro mi że najpierw mówi coś poważnie ustala ze szczegółami a na drugi dzień zmienia zdanie. także po paru razach nawet nie odpowiadam na jego zapewnienia tylko milcze gdyż obawiam się że nic z tego nie będzie.... ja go traktuje poważnie i tego samego oczekuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: dziwne zachowanie............
No coz... Pozostalo Ci tylko porozmawiac z nim o tym, albo zacznij tez cos obiecywac i nie dotrzymywac slowa :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dziwne zachowanie, myslisz ze on ma jakis powod? Moze poprostu powiedz mu jak sie czujesz z takim zachowaniem z jego strony?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ach, jak dojrzale. Skąd on ma wiedzieć, co czujesz, jeśli o tym nie mówisz?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Może z nim o tym pogadasz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
może byc tak, że ma problemy nerwicowe.
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
a na jakiej podstawie to stwierdziłaś? lol
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:05.