|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Następna z problemem typu urody ;)
Witajcie!
Jestem kompletnie zielona w takich sprawach, wiec zwracam się z prośbą o pomoc do Was (podejrzewam, że wkrótce zacznę zaglądać tu częściej, okażcie mi proszę cierpliwość ![]() - oczy piwne, bardzo ciemne - włosy kasztanowe, tak na moje oko - karnacja nieboszczki, względnie topielca - piegów w zasadzie brak, chociaż latem trochę mi tego na buzię wyłazi (głównie na policzki) - opalam się (właściwiej byłoby stwierdzić "nie opalam się") na wściekły róż i to też nie od pierwszego kopa. Przez jakiś czas świecę własnym światłem a potem następuje radosny powrót do karnacji topielicy Jeśli pominęłam jeszcze jakieś informacje, które mogłyby Wam się przydać do ustalenia tego, co ze mnie za cudo, to oczywiście uzupełnię ![]() Pozdrawiam i dziękuję już choćby za samo przeczytanie powyższych wypocin ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Następna z problemem typu urody ;)
Odrazu mozna powiedziec ze jestes typem chlodnym.
Zastanawiam sie teraz czy lato, lato-zima, czy moze zima. ![]() Jaka masz oprawe oczu? Tinker ![]()
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Akane, zerknij na temat przypięty na samej górze forum wizażystka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:43.