|
|||||||
| Notka |
|
| Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć Miejsce dla miłośników fotografowania. Tutaj dowiesz się wszystkiego na temat sprzętu fotograficznego, metod fotografowania. Możesz zamieścić zdjęcia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Sesja na siłowni
Hej, mam niedługo do zrobienia sesję zdjęciową mojej znajomej i jej trenera na siłowni. Macie jakieś pomysły na ujęcia? Ja mam totalną pustkę w głowie. Ma być WOW
pomocy!Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sesja na siłowni
Nie obraź się, ale patrząc na zdjęcia w linku który podałaś jako stronę www, to obawiam się, czy będziesz w stanie zrobić poprawne zdjęcia, nie mówiąc o WOW :/
|
|
|
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez nie wiem gdzie o.O
Sent from my GT-S7560 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Klik na nazwę użytkownika, rozwija się menu, w nim mamy "Odwiedź stronę...", a to prowadzi do http://www.photoblog.pl/kajochaa
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No i faktycznie, zastanawiam się na jakiej zasadzie masz robić sesję we wnętrzu skoro wszystkie Twoje zdjęcia z pomieszczeń są bardzo ciemne i nieostre. Odpuść sobie bo efektu wow nie uzyskasz. Skup się na razie nad poprawą techniki. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Zapytalam o pomysl, bo mam pomagac glownemu fotografowi, dzieki za ocene, chociaz nijak nie odnosi sie do tematu pytania. Tak nawiasem mowiac na fotoblogu sa moje zdjecia z zycia prywatnego, nie te, ktore robie
![]() Sent from my GT-S7560 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
odnosi i to w punkt, bo można różne cuda, pozy i efekty wymyślić tylko trzeba umieć je osiągnąć i mieć do tego sprzęt. Widać, że jeszcze nie masz i nie potrafisz, więc efektu wow nie będzie - zamiast planować nie wiadomo jakie pozy, skup się na tym aby było lepiej technicznie. Jeśli masz tam być pomocą a nie głównym fotografem, podpytaj go jak ustawić aparat, na pewno coś podpowie.
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Rozeznanie
|
Wybacz, szklana kula w serwisie, nie wiedzieliśmy, że będziesz komuś pomagać
![]() Cytat:
![]() A co do zdjęć "także z życia prywatnego" zobacz np. http://martynaczarnynogafoto.blogspot.com/
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.

pomocy!