|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Hooy - buty sportowe do testowania.
Witam, postanowiłam podzielić się refleksjami na temat butów do testowania, które otrzymałam. Jest to mój pierwszy w życiu produkt do testowania i szczerze mówiąc nie wiedziałam od czego zacząć. Nie chce zaśmiecać fora durnymi wpisami, więc krótko i na temat. Bardzo interesowałyby mnie również Wasze opinie jeśli mieliście już styczność z tą marką. Podobno bardzo dobra, a buty w sklepie internetowym ok 150 zł kosztują i wzwyż: xxx
Pierwsze buty jakie do mnie przywiózł kurier (Kleopatra) były za małe i to o dwa numery(!) ale wizualnie bardzo mi się podobały. Bez problemu wymieniłam na większy rozmiar, jednakże tu już inny model mi przesłali (spider). Szczerze, to średnio mi się z wyglądu podobają. Nie lubię butów, które tak strasznie odstają kolorystycznie od reszty garderoby, a te do takich należą... Z racji, że dostałam je tuż przed świętami i dlatego, że moje auto odmówiło posłuszeństwa, mam dużo obowiązków, które wymagały ode mnie wielu czynności i które nie pozwoliły mi na testowanie tych butów. Czyli moje wrażenie wizualne: SŁABO. Zobaczymy jak wypadną w testowaniu praktycznym. ![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-01-18 o 23:52 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Hooy - buty sportowe do testowania.
ja przyszłam się tylko zapytać... jak się wymawia nazwę tego sklepu?
![]()
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Być może jako ,,kryptoreklama''
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Myślę, że podobnie jak te słynne żarówki OSRAM
![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Nie, nie. Mąż mi w domu komputer "okupuje" ![]() Buty otrzymane do testowania i są testowane - chociaż pogoda temu nie sprzyja ![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- II. testowanie Buty można powiedzieć, że są testowane - ale jak wspominałam - pogoda raczej nie sprzyja aby w nich wychodzić na zewnątrz, więc postanowiłam wziąć je ze sobą na trening tenisa, który to sport uprawia mój syn. Poskakałam z rakietą po hali, pobiegałam za synem (4 latka) i powiem, że maja dobra przyczepność ![]() jak na buty sportowe sa również wygodne, aczkolwiek myślę, że rozmiar większy byłby lepszy.... Nadal mnie męczy ten kolor butów... widzę tylko te buty i myślę, że wszyscy patrzą tylko na nie. ![]() Edytowane przez joiha Czas edycji: 2016-01-05 o 09:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
III. testowanie.
Małymi kroczkami się przyzwyczajam do tego koloru. Kupiłam nawet kurtkę granatową, aby pasowała gdy będę z synem śmigać na tenis. Na tenisie sprawują się dobrze. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Niestety to nie wiosna czy lato abym śmigała w nich na spacerze (nie biegam, nie uprawiam tego sportu, nie lubię po prostu). Muszę pisać recenzje, więc piszę, aczkolwiek planuje na wiosnę z mężem na siłownie chodzić i wtedy to bym się rozpisywała na ich temat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
hmmm <cenzura> buty
![]() to się wymawia tak jak ja myślę ![]()
"..would you know my name if I saw you in heaven?" Edytowane przez AnnaVanDort Czas edycji: 2016-01-15 o 22:14 Powód: Wulgarne słownictwo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Przyczajenie
|
Cenzura
![]() ![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- PODSUMOWANIE: Czas testowania minął. Opinię trzeba wystawić. Moja ocena to 4+. może byłaby lepsza, gdybym miała możliwośc testowania butów na powietrzu, na suchej powierzchni i z lepszą temperatura za oknem. może ten kolor butów by tak nie raził do podkoszulków. Buty są OK. Dobrze się w nich chodzi i na pewno ćwiczy lub jeździ na rowerze (czynność, którą uwielbiam robić, jednakże macierzyństwo i praca mi je zabrało). Czy poleciłabym? Tak, na pewno! Nie ma co czekać, zapraszam do zakupu! xxx Zapoznajcie proszę się z tą marką, bo warto ja znać ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2016-01-18 o 13:15 Powód: reklama |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
a reklama na wizażu nie jest czasami płatna ?
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Tego nie wiem czy jest płatna czy nie, nie jestem też pracownikiem ww. firmy.
Opisuję swoje odczucia po testowaniu obuwia. sport jest teraz w modzie, więc akurat chyba trafiłam z trendami. Lubię forum wizaż dlatego też zrobiłam to tu. Pozdrawiam i życzę miłego dnia. Joiha |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.