![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
wygląd/ubiór wesele
Hej
Na wstępie od razu przepraszam, jeśli źle umieściłam swój wątek. mam nadzieję że nie zostanę za to zlinczowana ![]() pisze z problemem,który parę razy był już poruszany na różnych forach...a potrzebuję się wygadać... za niecałe 2 tygodnie idę na wesele z narzeczonym i tu zaczynają się "schody" w kwestii ubioru. Wiem, że dla niektórych to może być głupi problem więc od razu proszę, aby nie osądzać mnie jaką pustą itp. mając do dyspozycji tylko te wiadomości o mnie Mam 170 cm, mój narzeczony 172-173.Nie mogę założyć butów na obcasie, bo będąc wyższa czułabym się po prostu źle ![]() ![]() ![]() ![]() nie proszę o krytykę, ale o rozmowę, jakieś rady ewentualnie, nie czuje się ostatnio już w ogóle kobietą, tylko brzydkim nieatrakcyjnym stworzeniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Władca Wizażu
|
Dot.: wygląd/ubiór wesele
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
idź na wesele w klapkach
![]()
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Bo małe koturenki są obrzydliwe. Albo ubierasz baleriny/pantofle albo ubierasz buty na obcasie, a nie jakieś 3centymetrowe karły. Kup nowe buty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
mm44, myślałam o 5 cm obcasie ale niestety też odpada... uwierz-mierzyłam wszystko co możliwe naprawdę, włącznie z drogimi butami za ok.300 zł (dla mnie to bardzo dużo
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Kup sobie jakieś ładne baleriny do sukienki. (Chociaż ja też źle się czuję elegancko ubrana i w takich rozklapciochach. ![]() ![]() Bynajmniej nie jest synonimem przynajmniej! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Kup jakieś zdobione ładnie balerinki. Ja do ostatniej sukienki miałam balerinki i ładnie to wyglądało + wybawiłam się całą noc bo to chyba najwygodniejsze buty. Nie tylko obcas dodaje kobiecie atrakcyjnosci
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Za bardzo się przejmujesz co inni powiedzą. Ubierz się tak by świetnie wygladać.... co z tego że będziesz ciut wyższa od faceta? A jak już tak się tym przejmujesz to poroś go, żeby sobie kupił buty na lekkim obcasie
![]()
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jest mnóstwo świetnych fryzur dla Twojej długości! Mozesz zakręcić / wyprostować / unieść / podpiąć / założyć opaskę / ozdobną spinkę... Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2013-08-20 o 13:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Z doświadczenia i oglądanych zdjęć wiem, że kobiety na weselach wyglądają paskudnie
![]() ![]() Aaaa, zapomniałam o nalakierowanych tapirach na głowie, ależ ze mnie gapa :P
![]() |
#14 | ||
Raczkowanie
|
http://mohito.pl/produkty taką sukienkę początkowo kupiłam, nie wiem czy link się dobrze wkleja, 13 rząd od góry, pierwsza z lewej (chabrowa)
---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
http://mohito.pl/produkty/sukienki/y1412-55x.jpg To ta? ![]() A co do fryzury: http://cdn.blogs.sheknows.com/celebs...-hairstyle.jpg http://4.bp.blogspot.com/-7zLaFpF-D3...ir-Updos-1.jpg http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...M8uWxUcvRY31KK No na pewno coś się uda ulozyć z Twoich włosów. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
nie otwiera mi się
![]()
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Mój mąż też jest wyższy ode mnie o zaledwie 2cm - na początku naszego związku też starałam się ubierać niskie buty, ale to glupota!!!! Nie mogłam ścierpieć że te wszystkie piękne buty po prostu stoją na sklepowych półkach, a nie na moich nogach. Dojrzałam, miłość do szpilek zwyciężyła i mam ich teraz pierdyliard. Mężowi powiedziałam w żartach, ze jak mu nie pasuje, to albo niech urośnie, albo niech kupi platformy. Rodzina nawet nie zwróciła uwagi, a opinia obcych osób mnie nie interesuje. Wyglądamy jak z bajki - wysoka "piękna" i niska "bestia???" :P:
Krótkie włosy to nie tragedia - dobra fryzjerka spokojnie zrobi ładną weselną fryzurę (kiedyś miałam zrobione fale rodem z lat 20-30tych i o tego piękne wsuwki z cyrkoniami - fryzura zrobiła furorę). A jesli już koniecznie chcesz niskie buty to postaw na czółenka - mogą być takie blyszczące brokatowe, złote albo srebrne - będą się dobrze komponowały z koktajlową sukienką. Uwierz mi, że ponad połowa kobiet na weselu bardzo szybko zamienia szpilki na wygodne buciki wiec nie będziesz się wyróżniać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Załóż normalne szpilki i nie przejmuj się, że będziesz wyższa. Przecież każdy będzie widział, że masz na sobie wysokie szpilki i to dlatego. Normalnie jesteś od niego niższa przecież. Wyższa kobieta nie jest od razu nieatrakcyjna, nie przesadzaj
![]() Z włosów do brody da się przecież coś konstruktywnego zrobić, o to się nie martw.
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
Tapir jak tapir, dla mnie gorsze są posklejane wstrętne loki...
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
A może kup długą sukienkę?? nie będzie widać butów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
długa sukienka odpada-nie podobają mi się niestety. Chyba jeszcze nie dojrzałam do założenia obcasów przy narzeczonym, a zaczął się nasz 4 rok bycia razem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
Jezu
![]() buty są brzydkie ale ja o obcasie mówię http://image.ceneo.pl/data/products/...talco-4060.jpg jak widzę taki obcas kaczkę to mam ochotę sobie oczy wydłubać http://i921.photobucket.com/albums/a...3/DSC06989.jpg http://img1-pl.vinted.net/images/ite...JPG?1361527468 http://www.butyk.pl/zdjecia_blog/3483/1.jpg ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Ale co ty się tak na te obcasy uparłaś? Mój facet jest ode mnie wyższy a ja planuje wybrać jakieś eleganckie buty bez obcasa bo nauczona życiem wiem że jak po 7 godzinach biegania (o 15 msza) na obcasie, gdy jesteś podpita, tak koło północy jest ci tak niewygodnie że tańczysz bez butów. Lekka wiocha, lepiej ubrać od razu takie w których jesteś w stanie do 4 w nocy wytrwać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie. Masz normalny wzrost- nie jesteś krasnalem (sorry, krasnale
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Drabina, te zielone spoko
![]() ![]()
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
No dałam pierwsze lepsze wyprofilowane baleriny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
5 cm obcas to bym kiedyś chciała założyć jak już się przemogę:P - naprawdę jest taki fatalny??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Naczelna Nastolatka
|
szczerze mówiąc problemu nie ogarniam. Mój TŻ jest ode mnie kilka centymetrów niższy, a ja kupuję i noszę buty jakie mi się podobają-bez względu na wysokość obcasów. A jak szliśmy na wesele jego siostry i on poprosił żebym nie była wyjątkowo wyższa
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.