|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kobiece kształty
Hej Dziewczynki!
Mam takie pytanie, co sądzicie o ,,przerwie między udami,,. Ja taką posiadam i czasami sie z tego ciesze, ale czasami nie podoba mi sie to, ponieważ głupio to wygląda jak sie siedzi. Mam też szeroki biodra - kobiece kształty (to mi sie podoba), ale np dzisiaj chciałam sobie kupić spodnie i w biodrach sie nie dopieły. Wzięłam nr większe i były za duże! A ja nie jestem gruba! To jest uciążliwe bo ciężko mi dobrać spodnie. Jeszcze jedno, pytanko skierowane to tych dziewczynek, które mają ten ,,odstęp,, czy jak zegniecie nogi to na górze uda Wam sie stykają? Bo mnie tak i wydaje mi sie, ze musze troche schudnąć. (moje uda mają 54cm przy 174cm). W ogóle mam kompleks na punkcie moich ud, a Wasze ile mają cm i przy jakim wzroście? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kobiece kształty
nie, nie stykają się....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
U mnie się nie stykają ani uda ani kolana ani nic...tylko nie bardzo wiem co to znaczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Mialam kiedys taka przerwe miedzy nogami,jak bylam duzo chudsza. Kurcze, jak ja jej nie znosilam. Marzyly mi sie pelne, umiesnione uda.
Kiedy przytylam jakies 10 kg, przerwa sama zniknela. I bardzo sie z tego ciesze, bo szczerze mowiac raczej nie slyszalam, zeby ktos uwazal cos takiego za atut kobiecosci. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
u mnie uda również się "nie stykają".lol.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
jw
![]() |
#7 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez winner Czas edycji: 2007-08-06 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
W sumie ja mam taką przerwę między nogami,odkąd sporo schudłam. Mam prawie 175cm, i 48 cm w udzie. Tylko pomimo tego mam bardzo wąskie biodro, co w sumie nie wygląda aż tak kobieco... Dlatego też moja przerwa nie jest taka znaczna. Też zawsze miałam obsesje na punkcie swoich ud, dlatego zaczęłam dietę. Nie wiem czy kiedykolwiek będę z siebie zadowolona, chyba muszę w końcu siebie zaakceptować
![]()
NaSteczkA ![]() ![]() "Miłość jest dziką siłą. Kiedy próbujemy ją okiełznać, pożera nas. Kiedy próbujemy ją uwięzić, czyni z nas niewolników. Kiedy próbujemy ją zrozumieć miesza nam w głowach." "Zahir", Paulo Coelho
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.