![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
STYCZNIOWA Wymianka. Perfumy, kolorówka, lakiery opi itp.
Witam w nowym kramiku.
Spis postów: 1. Perfumy [flakony, odlewki próbki]- będę sprawdzać, jak ktoś będzie zainteresowany. Nie pamiętam dokładnie które próbki jeszcze mam. 2. Kolorówka 3. Pielęgnacja. 4. Książki i mangi 5. Wishlista kolory: wolne dokładka [i wolne ] rezerwacja wymienione Flakony: MEXX Magnetic Woman 30 ml Naomi Campbell - Wild Pearl [przetestowana, ubytek niewidoczny] Pure Custo Barcelona- 30ml bez dwóch psików. Jest ‘wdzianko’ i kartonik. Jesus del Pozo- Ambar [50ml. testowane. Ubytek niewidoczny. Jest kartonik] Tous Touch EDT -nowy, testowany. Ozdobna sakiewka i kartonik są [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/all/USTAWI%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif[/IMG] Demeter: Wisteria 6/15ml Oriflame: Serene Blue-została 1/3 z 50ml. Zapach limitowany, dawno wycofany. Kolor płynu troche się zmienił ,ale zapach wydaje mi się ok] Avon: Pur Blanca w limitowanej gwiazdce 1/3 Celebre w limitowanym flakoniku-prezencie [nieużywane. Flakon trochę podrapany] _________________________ ____ Odlewki: M.Micallef- Royal Musca 4ml Serge Lutens - Bas de Soie 4ml Penhaligon's- Elixir IHP-In the Library 9ml Angel 9 ml Les Nez – Let me play the lion 2,5ml Agent Provocateur-do ustalenia Serge Lutens: Sarassins - 4ml 5 o'clock (...) -4ml Fumerie Turgue - 4ml Lolita EDP -do ustalenia L de Lolita -do ustalenia S.Dali-Black Sun-10ml Demeter-Wet Garden-10ml Hermes-Ogródek Śródziemnomorski-4-5ml Obsession Night-ok. 5ml Paco Rabanne - Black XS Homme-do ustalenia Marilyn Glamour - do ustalenia Oriflame-Tsun Lai-10ml [zapach dawno wycofany] Moon nowe odlewka egipskiego olejku. Zapach: Kleopatra. Bezalkoholowy, więc można używać nawet 'na słońce' _________________________ ______________________ Miniaturki: Bvlgari Omnia Cristalle Gres – Cabotine _________________________ _ _____________________ Próbki: Agent Provocateur Agent Provocateur Amouage Jubilation 25 Annick Goutal: Mandragore Calvin Klein: Obsession Night 5ml Cartier: Smok EDP Cavalli Just Cavalli Comme des Garcons: Avignon Czech&Speake Oxford&Cambridge Dawn Spencer Hurwitz Tamarind Paprika Demeter: Cinnamon Bun Wiesteria Fig Leaf Poison Ivy Wet Garden Chocolate Covered Cherries Freesia Creme Brulee Peony Jasmine Donna Karan: Chaos [nowa wersja] Frederic Malle Musc Ravageur -tylko za coś specjalnego Lipstic Rose [na 1 test] Gabriela Sabatini: Devotion Gucci Gucci [damski] Envy Guerlain: Terracota Lavende Velours Heeley Cardinal Hermes: Terre d’Hermes Ogródek śródziemnomorski EdM Hiris Jesus del Pozo: Ambar Jil Sander Jil Kilian Straight to Heaven L’Artisan Verte Violette Al Oudh Fou d'Absinthe Voleur de Roses Timbuktu Havana Vanille L’occitane: Eau d’Iparie Lolita Lempicka: Lolita EDP L de Lolita Lolita Minuit Lutens: Gris Cliar Sa Majesta la Rose Daim Blond 5 o’clock (…) Maitre Parfumeum et Gantier Santal Noble [na 1 test] Molinard Habanita O.J.Perrin EDP Parfum d’Empire: Cuir Ottoman Iskander Equistrius Parfumerie Generale Harmatan Noir Penhaligon’s Amaranthine Malabah Lilly & Spice Ellenisia Elixir Cornubia Paco Rabanne: Black XS Homme Parfums de Rosine Ecume de Rose Profumum Roma Fumidus Thundra Patchouly Rance: Laetitia Eugenie Josephine Eau Empire 1798 Eau de la Couronne Robert Piguet Bandit Romea d'Ameor The Great Empresses of Japan Salvador Dali DaliStyle Sonia Rykiel Belle en Rykiel EDT Tom Ford: Black Orchid Twilight ‘słynne wycofane perfumy’ Twilight Versace: Crystal Noir EDP Crystal Noir EDT Voluspa: Cardamon Fig Yves Rocher Pur desir de Liliac [bez] Bambus YSL Nu EDP Oriflame: Moon nowy Serene Blue Tsun Lai Cherries Sensoria Fire Life Circle-Leaf Glacier Atletic Avon: Passion Dance Pur Blaca _________________________ _________________________ _______ Flakoniki z Egiptu na perfumy. Foto na życzenie. Mam 2 fioleczki 1,5 ml. Z podziałką. Plastikowe. Nieużywane.[foto]. Mam fiolki 7ml. Z przedziałką. Plastikowe. Nieużywane. [foto].Mam sporo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: STYCZNIOWA Wymianka. Perfumy, kolorówka, lakiery opi itp.
KOLORÓWKA:
OCZY: Maybelline color tatoo - biały Maybelline color tatoo - taupe Sleek- paletka SUNSET. Większość tylko ze-swatchowana. Ze 2 kolory może raz użyte. Nie pauje mi kolorystycznie. cień Essence z limitowanki meet_me@holografics.com [niedostępnej w PL]. Kolor nr 2. jasny fiolet. cień Essence z limitowanej edycji Ballerina Backstage- nr.03. cienie Essence z edycji limitowanej Eclipse. Na zdjęciu kolory 2 i 3 . tusz do rzęs Twilight Luna odcień Panther. Czarny. Nowy. Cienie Twilight Luna. Podwójne. Odcień Snow Storm [iskrząca czerń i biel]. Użyte ze 2 razy. Dokleiłam pod wieczkiem malutkie lusterko z innej paletki. Paletka z Essence Metallics. W 'zieleniach'. USTA: YSL - vernis a levres - odcienie 03 i 13 szminka YSL Rouge Volupte 141 . Kod 8cbb. Nie wiem jaka jets data ważności, bo jest pewnie zakodowana :P Używana,ale niewiele. Szminka jak na tym blogu [ta w kanciastym opakowaniu] http://jamiechin.com/2010/12/ysl-rou...rouge-pur.html szminka Essence- all about cupcake, flamaster do ust Catrice, Odcień Holly Wood Chanel Laque nr 72 [Coromandel] Color Riche Serum Anti-Age-odcień 101 (użyta raz, albo dwa.) Glam Shine Diamant- kolor 161 Amber Carat L'Oreal, Glam Shine Reflexion - Sheer Papaya 175 (raz użyty) Astor Vip- odcień 102 Pink Impulse.L'oreal Glam Shine- Natural Glow- 404 [tylko wypróbowany. Może być po terminie. Nie umiem czytać kodów L’oreal.] TWARZ: Revlon Colorstay Buff-użyty raz Vichy Aera teint 23 Ivory do cery mieszanej i normalnej - użyty 2 razy Healthy Mix odcień 51 - użyty 1 ,albo 2 . korektor astor Perfect Stay Oxygen Podkład BB Garniera jasny. Rozświetlacz Catrice z edycji Limitowanej Enter Wonderland Rozświetlacz Essence z edycji limitowanej Eclipse odsypka Meteorytów Guerlain 'a - Winter Radiance. Limitowanka. Używana. Zostało niewiele. ASTOR Naturalfit 2 in 1 Powder. Odcień 200. Użyty raz . Dla mnie za ciemny. LAKIERY DO PAZNOKCI Essence 50's Girls Reloaded -czerwony Essence 50's Girls Reloaded -granat Catrice ulimate nudes 080-sing: oh, champs-elysees Essence Twilight Breaking Dawn - granat Essence Twilight Breaking Dawn - fiolet OPI - miniatury: My Pointe Exactly Red Lights Ahead...Where? I have a Herring Problem Kiss Me on My Tulips Edytowane przez Hisoka Czas edycji: 2013-01-14 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
PIELĘGNACJA:
krem AA Intensywne nawilżanie do skóry odwodnionej normalnej i mieszanej. Została jakaś połowa WŁOSY: John Frieda - Luxurious Volume - odżywka Oriflame-odżywka dodająca spray'u dodająca objętości. Połowa opakowania Nivea Haircare, Volume sensation. Balsam bez spłukiwania dodający objętości. Użyty ze 3 razy po odrobince. Jakoś nie mogę się przekonać do kosmetyków 'bez spłukiwania DO ZĘBÓW: szczotka do zębów w kształcie penisa . Nowa, zapakowana. Miała być na prezent,ale w końcu dałam co innego. Edytowane przez Hisoka Czas edycji: 2013-01-14 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
KSIĄŻKI:
-Kipling 'księga dżungli' -Tajemnice zwierząt-Mięczaki Mangi: -Kenshin 1-5 Vampire Princess Miyu --2 Dragon Ball 30 Les Bijoux 1-3 God Child [po niemiecku]-Autorka-KaoriYuki [twórczyni Angel's Sanctuary] 1-2 Exaxxion 1 Heat 1 Wspomnienia Demona 1-4, 6 Ai no Kusabi-tu byłabym bardzo wybredna :P UWAGA:18+ [dokładne opisy....wiadomo czego :P ,związki homoseksualne] Phil Gates-Wynalazki przyrody http://store.escapi.net/covers_ready/77917_100.jpg 100 największych odkryć medycznych http://www.lideria.pl/img_big/20050.jpg Widza o społeczeństwie-testy do matury mogę pozbyć się także różnych książek związanych z prawem. Prawdopodobnie będę sprzedawać coś młodszym rocznikom, więc proszę pytać o daną 'gałąź. Na pewno mam: -wstęp do prawoznastwa -prawo rzeczowe książka z prawa karnego prawo pracy -poza tym mam sporo różnych skryptów z dodaną okładką itp' -Japonia Daleka i Bliska--książka dosyć stara i nieco 'pożółkła' Inoue Yasushi-Samurajskie chorągwie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
WISHLISTA:
Kolorówka: Inglot błyszczyk AMCRevlon Lip butter- candy apple albo macaroonLakiery Opi Rimmel Match Perfection odcień 100 błyszczyków Lip Fusion Kosmetyków z serii Luna Twilight: paletek [najchętniej Bella, ale resztę chętnie przyjmę w ramach chomikowania] Lip Venom'a . meteoryty Guerlain [niektóre]. małe paletki do makijażu [tak jak np. z Luna Twilight , albo Too faced] prisme Libre matowy błyszczyk Guerlain Terracota Cashmere w odcieniu 'tym różowawym' :P Szminek Glam Shine Cream [Juicy Color Stick] Perfumy Musc Ravageur [F.Malle] Avignon [CdG] Louve [S. Lutens] Parfumerie Generale - Cuir Venenum Diptique - L'Ombre Dans L'eau Penhaligon's - Lavendula Penhaligon's Violetta Penhaligon's - Lily of the Valley Night Aoud Micallef [inne Aoudy chętnie też przygarnę :P] poza tym jak chodzi o perfumy niszowe, to jest cała masa zapachów, które chciałabym przetestować [łatwo mnie w tej materii kusić ] pielęgnacja: EL Advanced Night Repair (mogą być próbki i miniaturki) Revitalash ciuchy: -zakolanówek -innych rzeczy na rozmiar xxs, ew. małe xs -paska gorsetowego w bardzo małym rozmiarze -gorsetów na talię d Edytowane przez Hisoka Czas edycji: 2013-01-14 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za:
Sleek- paletka SUNSET Catrice ulimate nudes 080-sing: oh, champs-elysees? ![]()
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie za:
Maybelline color tatoo - biały Maybelline color tatoo - taupe Sleek- paletka SUNSET Revlon Colorstay Buff Healthy Mix odcień 51 Wspomnienia Demona 1-4, 6 ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Coś w moich wątkach za:
Maybelline color tatoo - biały Maybelline color tatoo - taupe Tous Touch EDT -nowy, testowany. Ozdobna sakiewka i kartonik są ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
MEXX Magnetic Woman 30 ml Naomi Campbell - Wild Pearl [przetestowana, ubytek niewidoczny]
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post47257715 "Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
hej, coś za
Revlon Colorstay Buff- MEXX Magnetic Woman Paco Rabanne - Black XS Celebre Obsession Night 5ml
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Może OPI Black Onyx pełnowymiarowy za odlewkę Angela? Jesli to EDP
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Znajdziesz coś u mnie w którymś z wątków za: Maybelline color tatoo - taupe Revlon Colorstay Buff-użyty raz ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Zajrzy prosze do mnie - jestem wstepnie zainteresowana Healthy mix, Sleekiem i moze jeszcze jakims drobiazgiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
OPI - miniatury:
My Pointe Exactly Red Lights Ahead...Where? I have a Herring Problem Kiss Me on My Tulips Coś u mnie? ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Coś za
szminka YSL Rouge Volupte 141 Essence Twilight Breaking Dawn - granat Essence Twilight Breaking Dawn - fiolet ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Maybelline color tatoo - taupe Sleek- paletka SUNSET. Większość tylko ze-swatchowana. Ze 2 kolory może raz użyte. Nie pauje mi kolorystycznie. będę szukać poza jak trzeba ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Healthy mix 51?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
cos u mnie za sleek sunset?
mój nowy watek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=668657 Edytowane przez psiotka90 Czas edycji: 2013-01-14 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Hej interesuje mnie:
Odlewki:[/COLOR] [B]Serge Lutens - Bas de Soie 4ml Angel 9 ml Serge Lutens: Sarassins - 4ml 5 o'clock (...) -4ml Fumerie Turgue - 4ml Hermes-Ogródek Śródziemnomorski-4-5ml Próbki: Cartier: Smok EDP Comme des Garcons: Avignon Demeter: Wiesteria Fig Leaf Poison Ivy Wet Garden Chocolate Covered Cherries Freesia Creme Brulee Peony Jasmine Donna Karan: Chaos [nowa wersja] L’Artisan Verte Violette Al Oudh Fou d'Absinthe Havana Vanille Lutens: Daim Blond Parfum d’Empire: Cuir Ottoman Iskander Equistrius YSL [COLOR=DarkOrchid] Nu EDP Może coś u mnie za powyższe? Mogę się porozglądać u siebie jeszcze. Pozdrawiam
Ubrania 44-46,dla chłopca 110-116, decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265168 Kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590 Chudnę sobie... 83kg-78kg -75......................6 2 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
witaj
![]() probki hermesa YSL - vernis a levres - odcien 03 i za wszystkie lakiery? pozdrawiam
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
cos za
Miniaturki: Bvlgari Omnia Cristalle Maybelline color tatoo - taupe YSL - vernis a levres - odcienie 03 i 13 OPI - miniatury: My Pointe Exactly Red Lights Ahead...Where? I have a Herring Problem Kiss Me on My Tulips |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
Sleek- paletka SUNSET. Większość tylko ze-swatchowana. Ze 2 kolory może raz użyte. Nie pauje mi kolorystycznie. Rozświetlacz John Frieda - Luxurious Volume - odżywka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Healthy Mix odcień 51 - użyty 1 ,albo 2 coś u mnie ?
![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Witaj, może znajdziesz coś u mnie za:
M.Micallef- Royal Musca 4ml Les Nez – Let me play the lion 2,5ml Serge Lutens:Fumerie Turgue - 4ml Hermes-Ogródek Śródziemnomorski-4-5ml Profumum Roma : Fumidus Thundra Patchouly Parfum d’Empire: Cuir Ottoman Iskander Equistrius L’occitane: Eau d’Iparie Heeley Cardinal |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.