|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Fajny i niedrogi zespół na wesele woj. lubelskie
Witam!
Poszukuje jakiegoś fajnego i zarazem niedrogiego zespołu weselnego grającego w województwie lubelskim. Najbardziej zależy mi na niskiej cenie (do 2,5 tyś), ale także żeby był w miarę ładny wokal damski. No i żeby zespół był uczciwi, grał długo a nie o godz. 3 w nocy powiedził "dziękuję" i nie taki, który po 12 jest zalany w trupa. Będę wszyskim bardzo wdzięczna za podpowiedź, bo przejrzałam już mnóstwo stron w internecie i jestem trochę podłamana (zwłaszcza cenami :/). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fajny i niedrogi zespół na wesele woj. lubelskie
Hej, u nas zagra zespół Mayday z Lublina właśnie, jednak cena to 4000, z dojazdem już do Wawy. Niewiem ile by chcieli bez dojazdu. A grają naprawdę świetnie i damski wokal rewelacja, słyszeliśmy na żywo. Także myślę że opłaca się zapłacic troszkę więcej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Trafiłam niedawno na stronę fajnego zespołu z Rzeszowa, ale do Lublina też dojadą - www.artway.com.pl - wokalistka ma naprawdę rewelacyjny głos. Posłuchaj, może Ci się spodoba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
hej
Zespol Expose jest dobrym i niedrogim zespolem.Maja dwie wokalistki. A co fajne mozna ich posluchac na zywo bo graja dancingi i tam ich wlasnie uslyszalam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Cześć
Odstąpię lokal na wesele w terminie 26.06.2010 hotel "Secession" Łęczna http://www.secessionhotel.pl/ Odstąpię też: Zespół Mix Band z Lublina ma wolny termin na wesele 26.06.2010. http://www.mix-band.lub.pl/zespol_mu...10b404c54e7cb b Fotografa - Tomasz Kańtoch z Lublina. Info na maila catwoman69@o2.pl lub gg 5378993 Pozdrawiam wszystkich! Edytowane przez catwoman69 Czas edycji: 2010-04-01 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
ja chce ja!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:04.