|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Egzamin certyfikacyjny B2 - a USOS
Słuchajcie,
jutro mam egzamin certyfikacyjny na uniwersytecie warszawskim z języka obcego, tylko że dopiero się zorientowałam, że nie zarejestrowałam się w usosie ;/ Zupełnie zapomniałam, ze trzeba. I teraz nie wiem czy iść na egzamin i liczyć, że mnie wpuszczą, czy będę musiała czekać na sesję zimową? Ktoś był w podobnej sytuacji? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Egzamin certyfikacyjny B2 - a USOS
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
rozpiski na egzaminy z "dużych" języków są bardzo szczegółowo rozplanowane, w każdej sali określona ilość zdających, wg mnie szanse, że wejdziesz są marne ale egzaminy są też w sesji zimowej, więc po prostu nie przegap kolejnego terminu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
No właśnie tego się boję. Generalnie chciałam, żeby wrześniowa sesja była moją ostatnią bo jestem na III roku więc zależy mi na uzyskaniu absolutorium i już po prostu ustaleniu terminu obrony ;/ A tu taka wtopa, ze przeoczyłam rejestrację w usosie. Pewnie będę musiałą złożyć jakieś podanie o przedłuzenie sesji czy coś.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
and cigarettes
|
Idź i spróbuj. U mnie (no, nie na UW, u was może być inaczej) rejestracje na USOSie na egzaminy z lektoratu były jedynie po to, by prowadzący mógł wpisać zaliczenie czy tam ocenę, żeby miał dostęp do odpowiednich funkcji na USOSie. Nikt u mnie nie sprawdzał obecności, żadnych list nie było. Być może pozwolą Ci napisać, a dopiszą na listę później. Lektor/sekretariat/dziekanat - idź i pytaj.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Ale na egzamin certyfikacyjny zapisują się ludzie, którzy nie zawsze chodzą na lektorat
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:53.