|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Jakie dodatki do żółtej sukienki?
Witam!
Wybieram się na wesele i kupiłam jasnożółtą sukienkę, która mnie zachwyciła... Na tym pozytywy się kończą, bo nie mam zupełnie pomysłu na dodatki. Przede wszystkim jakie buty i kopertówka? Myślałam o kolorze nude. Czarne zdecydowanie wyglądają zbyt ciężko i do tego tworzą wrażenie "pszczółki". Myślałam też o dużych srebrnych kolczykach (żeby dopasować się do tych "kryształków" naszytych na sukience"). Poradźcie proszę trzeźwym okiem Będę wdzięczna za każdą sugestię!
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jakie dodatki do żółtej sukienki?
Ja osobiście lubię żółty łączyć z limonką co dałoby bardziej wyrazisty efekt.
Możesz spróbować także z turkusem błękitem albo szarym. Nude pasuje jak do wszystkiego jednak nie wiem czy nie będzie mdło bo twoja sukienka jest chyba nie taka mocno zółta. |
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
Zgadzam się z przed mówczynią, że pasuje limonka.
Moim zdaniem ładnie wyglądała by też w połączeniu z turkusem ![]() Edytowane przez Ćwirka Czas edycji: 2013-09-03 o 12:01 |
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Faktycznie Nude to chyba zniknie i będziesz blado wyglądać. Powinnaś wybrać jakiś kolor wyrazisty, który odbije się od sukienki
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Rozumiem. Macie w tym sporo racji, ale równocześnie wolałabym nie iść w aż tak ostre kontrasty, bo osobiście czułabym się w tym jak clown (jakoś nie mój styl). Chciałabym, żeby całość była stonowana, ale nie mdła. Może zaeksperymentować jedynie z torebką w kontrastowym odcieniu? (czyli turkus lub zieleń?)
|
|
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
ja wybrałabym nude jakieś lakierowane szpilki i kopertówka o klasycznym kształcie "koperty" zobacz tu <zmoderowano - kryptoreklama>
Co do bizuterii to wybrałabym coś delikatnego, zeby nie przesadzic, cekiny sa bardzo wyraziste
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2013-09-11 o 21:09 Powód: kryptoreklama |
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
Skoro chcesz żeby całość była stonowana, to ja postawiłabym na jakieś skromne srebrne szpilki i kopertówkę. Będą dobrze współgrać z kryształkami na sukience.
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Szpileczki i kopertówka z lakieru w kolorze ciemniejszego beżu a biżuteria w kolorze starego złota
|
|
#9 |
|
BAN stały
|
Myślę, że srebro zdecydowanie odpada. Będzie mdło i bez wyrazu. Do takiej delikatnej w kolorze sukienki torebka i buty, ewentualnie dodatki powinny być raczej w kolorach żywszych.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Czarne,szare
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:37.

Będę wdzięczna za każdą sugestię!