|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Ahhh
Witam
Mam 23 lata jestem z partnerka 3 lata. Niestety wczoraj popelnilismy blad wypilismy troche i uprawialismy seks bez zabezpieczenia co nam sie nigdy nie zdarzylo. Partnerka jest dzien po okresie a ja na tyle sie ogarniczalem i podczas czucie napiecia wyjmowalem penisa nie doszlo do wypuszczenia spermy przez cala noc stosunek nie byl dlugi niestety tylko na tyle bylem swiadomy i na tyle glupi zeby sie nie zabezpieczyc ahhh;/ Duze prawdopodobienstwo ciązy? Dzien po okresie i bez orgazmu u mnie . Pozdrawiam Edytowane przez KotlecikRD Czas edycji: 2013-08-31 o 17:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Ahhh
Dzień po okresie to bardzo nieprecyzyjne określenie, biorąc pod uwagę że okres może trwać od 3 do 7 dni, a w dodatku nie wiemy, jak długie cykle ma Twoja partnerka. W sumie, nawet gdybyśmy wiedzieli, jeśli się nie zabezpieczacie, a ona nie prowadzi samoobserwacji, to każdy stosunek może się skończyć ciążą.
Niech ona biegnie jak najszybciej po tabletkę 72h po. Im wcześniej ją zażyje, tym większa szansa że zadziała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Raczej nie powinna zajść w ciążę, ale jesli dziecko byłoby problemem w tej chwili, to lepiej niech weźmie tabletkę 'po'. Bo choć szanse małe, to zawsze są.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ok dzieki bardzo mam nadzieje ze bedzie wszystko ok neistety nie prowadzi samoobserwacji a czytalem gdzies ze po okresie ma sie najczesciej dni nieplodne i cieszyl bym sie jak i tak by bylo w tym przypadku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.