|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Czy warto to dalej ciągnąć?
Witam Was Wizażanki. Jestem tu nowa, ale mam następujący problem. Otóż spotykam się z pewnym chłopakiem od jakiegoś czasu. Zawsze kiedy się spotykaliśmy był na mnie strasznie napalony. Nasze spotkania wyglądały mniej więcej tak: przyjeżdżał po mnie samochodem, jechaliśmy w ustronne miejsce 'porozmawiać', i tak po 20 minutach rozmowy, zawsze zaczynał się do mnie dobierać. Zero jakiejkolwiek gry wstępnej, czy czułości. Oczywiście kończyło się seksem. Jednak po jakimś czasie zaczęłam stopniowo tracić ochotę na seks z nim. Powiedział kiedyś coś w stylu 'chciałbym znać też Twoje zdanie, mogłabyś wyrazić swoją opinię', więc tak też uczyniłam. Powiedzialam mu dzisiaj, że nie jestem na tyle rozpalona, żeby czuć ochotę na zbliżenia. Chciałabym też czegoś przed stosunkiem, normalnego miejsca, nie tylko samochodu oraz że wolę ostrzejszy seks. W odpowiedzi usłyszałam 'to znajdź sobie kochanka', odwrócił się na pięcie i wyszedł obrażony. Dodam, że zapewniał, że nie chodzi mu tylko o seks, a to, że jest na mnie napalony świadczy o tym, że mu się podobam. No i podczas znajomości zabrał mnie w jakieś fajne miejsce może ze dwa razy. Nie mam pojęcia co o tym myśleć i czy zawracać sobie nim głowę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy warto to dalej ciągnąć?
[1=a4b314d258c09874454090e b393fa4c000d5c6cc_630d44f 274702;42533489]Dodam, że zapewniał, że nie chodzi mu tylko o seks, a to, że jest na mnie napalony świadczy o tym, że mu się podobam.[/QUOTE]
Ja to odbieram tak że znalazł sobie dobrą dziewczynę do dobrego seksu w jedną stronę, warto żebyś siię zastanowaiła nad dalszą znajomością z nim tym barziej że ciągle chce sexu mało rozmawiacie. Pomyśl co będzie jak zaczniecie chodzić na serio. Obele gówno się będzie obrażał i wymyślał coraz gorsze teksty "znajdź sobie kochanka"...
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
A może by Cię do kina zabrał, na piwo, na kawę, na obiad, itp.? A nie wsadzał (przepraszam) jak prostytutkę do samochodu na szybki numerek i jeszcze się bulwersował jak mu mówisz, że Ci to nie odpowiada. Ja bym sobie na Twoim miejscu nie zawracała takim typem głowy, poszukaj jakiegoś wartościowego faceta autorko i szanuj się, bo on Ciebie nie szanuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ogólne wrażenie po przeczytaniu tego, co piszesz:
- Zależy mu na seksie i tylko na seksie - Źle znosi krytykę - Obraża się, chociaż sam prosił o opinię - Jest obojętny wobec Twoich potrzeb - Nie jest zainteresowany budowaniem szczęśliwego związku Nie wiem jak to wygląda na żywo, ale z Twojego opisu tyle wnioskuję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
dzięki Wam, myślałam, że to może ja winna jestem. Zazwyczaj przy odmowie z mojej strony, próbował wzbudzić we mnie wyrzuty.. I wywierał na mnie presję 'to już piąty dzień bez niczego, ja mam też potrzeby'
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Moja szczera rada i proszę, weź ją sobie do serca: Więcej pewności siebie i zawsze mów otwarcie, jeśli uważasz że coś należy zmienić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Facet znalazł sobie dziewczynę do seksu i nie ma ochoty inwestować w tę znajomość ani finansowo (mógłby zaprosić cię np. do kina) ani emocjonalnie (ma w nosie twoje potrzeby). Wiej.
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Z tego co piszesz rozumiem, że seks jest tylko w samochodzie? Tak jak wyżej napisano, traktuje Cie bardzo przedmiotowo. Nie mieści mi się to w głowie i dziwię się, że Ty się na to zgadzasz. Wy robicie w ogóle coś innego poza tymi spotkaniami w aucie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Uważam, że jest z Tobą tylko dla sex'u i jeżeli zaczniesz mu odmawiać wcześąniej czy później znajdzie sobie inną. Na twoim miejscu olałabym takiego partnera
![]()
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
okej, ta znajomość nie ma sensu. Dzięki Wam.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Uciekaj od tej znajomości i napisz jak się to wszystko skończyło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Jak Ty nie szanujesz siebie to nie oczekuj tego od innych.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
To nie facet dla ciebie wygląda na to że jemu tylko na jednym zależy lepiej dac sobie z nim spokój i poszukać kogoś kto będzie ciebie wart .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Zgadzam się z odpowiedziami wyżej. Jemu zależy tylko na seksie, jest egoistą, który chce zaspokoić tylko własne potrzeby. Gdyby mu na Tobie zależało nigdy by Cię nie traktował tak jak piszesz. Zostaw go i to jak najszybciej i na przyszłość bardziej się szanuj.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:25.