|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Poszukiwana piosenka!
Witam serdecznie
![]() Mam nietypowe pytanie! ![]() O września zaczęłam prace w zerówce. Zbliża się powoli Dzień Nauczyciela... W związku z tym mam pytanie.... Pamiętam jak dziś piosenkę o takich słowach (którą uczyliśmy się i śpiewaliśmy na uroczystości w klasie III czy II): "Ref: Nauczyciele, nauczyciele trudu i pracy wkładają wiele żebym pisała, żebym czytała, pięknie liczyła i rysowała 1. Ładnie piszę, gram, rachuję, czytam śpiewam i rysuję Naszej pani dzisiaj za to dzisiaj za to podziękuję" Tyle pamiętam ![]() Czy ktoś wie, co to za piosenka i ew. ma na nią namiary? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Poszukiwana piosenka!
A to musi być konkretnie ta piosenka? Wrzuć w google hasło "przedszkolne piosenki o nauczycielach", pierwsze dwa wyniki wydają się interesujące; ściągnij, zobacz.
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Szukałam już na chomikuj, nie znalazłam tej, którą szukam. Jeśli się nie znajdzie, trudno - wybiorę inną, ale bardzo zależy mi na tej właśnie, co dałam tekst. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Poza tym tutaj w artykule jest sugestia, ze jednak w jakimśtam przedszkolu użyto jej na Dzień Nauczyciela w 2005: http://www.raciborz.com.pl/art4241.html i to nie moje przedszkole, jestem z innego miasta :P ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:17.