|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Jak zaufać facetowi?
.
Edytowane przez angelikaa00 Czas edycji: 2013-09-02 o 20:40 Powód: nieaktualne |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jak zaufać facetowi?
Myślałam,że puenta będzie typu "Nie wiem jak zaufać kolejnemu facetowi,bo poprzedni robił mnie w bambuko przez cały związek" a okazało się,że Ty jesteś z gościem,który spotyka się z byłą,całuje z nią i nazywa Cię "nie pierwszą i nie ostatnią"a na dodatek z Nim zamieszkałaś.Szok.
Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end. The cost of not following your heart is spending the rest of your life wishing you had. Bieganie i ćwiczenia moją nową miłością.
Książki przeczytane od 07.2014: 40 Edytowane przez Olvnia Czas edycji: 2013-09-02 o 18:19 |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez angelikaa00 Czas edycji: 2013-09-02 o 20:40 Powód: nieaktualne |
|
|
|
|
#4 |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
nie pierwsza, nie ostatnia, spotkania i całowanie z eks z jego strony.
z Twojej permanentna inwigilacja jego wiadomości. i to wszystko w ciągu 8 miesięcy związku z pierdylionem rozstań? |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Co do pytania w temacie - nie na siłę, nigdy.
Co do posta założycielskiego - a po co ty miałabyś mu ufać? Sam stwierdził, że jesteś tylko jedną z wielu dziewczyn na świecie. Nie zawracaj sobie głowy tym panem, bo szkoda twojego czasu. |
|
|
|
|
#6 |
|
.
|
Odp: Jak zaufać facetowi?
Szkoda,ze nie zacytowalyscie :p
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Jak zaufać facetowi?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:20.