|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Szukam koleżanki, przyjaciółki z Lublina:)
Hej dziewczyny
mam 23 lata i od jakiegoś czasu czuję się samotna w Lublinie szukam kogoś z kim można byłoby poplotkować, spotkać się pójść na zakupy czy spacer. Jeżeli chodzi o imprezy to od czasu do czasu mogę pójść ale chyba zaczynam z tego wyrastać wolę domówki, pójść do baru lub po prostu obejrzećjakiś film w kinie lub w telewizji i wypić winko. Lubię biegać, jeździć na rowerze, snowboardzie, pływać, grać w tenisa ![]() Przede wszystkim chciałabym poznać kogoś na kogo mogłabym liczyć, zwierzyć się bez obaw. Mogę zapewnić, że będzie to działało również w drugą stronę ![]() Jestem osobą wesołą, lubię kontakty z ludźmi. Wiele moich znaojomości rozpadło się ponieważ osoby wyjechały bądź znalazły sobie "swoją drugą połówkę" i zamkneły się na innych. Często też byłam jedyną ze stron, której zależało na tej znajomości. Również mam chłopaka ale dziewczyny przecież kobieta potrzebuje kobiety chłopak to nie to samo gdybyście były zainteresowane podaję swojego maila . Czekam na poważne wiadomości avista.aaa@o2.pl
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam koleżanki, przyjaciółki z Lublina:)
Jest gdzieś na Wizażu wątek ogólny dla Lublina o tytule niemal identycznym jak Twój.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.

mam 23 lata i od jakiegoś czasu czuję się samotna w Lublinie
szukam kogoś z kim można byłoby poplotkować, spotkać się pójść na zakupy czy spacer. Jeżeli chodzi o imprezy to od czasu do czasu mogę pójść ale chyba zaczynam z tego wyrastać