|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, część 68.
Hola chicas!
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
I ja się melduję
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
I ja
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Witam i ja
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
o jaaa ponad 2 miesiące zajęło nam napisanie wątku
![]() arrakis uwiebiam Twój suwaczek!
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
witam i ja
![]() a lista mężatek jest już dłuzsza niz oczekujących kiedyś tam sama zostane....a ja chce czesc 69 zakladac moge?
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też!
![]() Mam nadzieję, że tym razem już na stałe
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od razu mi się zrobiło raźniej
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Jak już niektóre z Was wiedzą (
), miałam dzisiaj miłą niespodziankę przed pracą: WYGRAŁAM DEPILATOR!!! |
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
witam w nowej części i szczęścia każdej życzę
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
ale ze z czym kpie?
![]() Cytat:
![]() no ale gratuluje
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Elo
![]() Dzisiaj mnie sekundy dzieliły od kolejnej, po przedwczorajszym bliskim spotkaniu z ptactwem drapieżnym, horrorowatej przygody ![]() W pracy dziś była moja kolej na wymianę wody w kwiatach. Już brałam wiaderko, już szłam do łazienki kiedy w całym CH, łącznie z kinem, trzasnął prąd. Niby nic, ale łazienka dla personelu otwiera się kartą magnetyczną ergo bez prądu nie wyszłabym stamtąd i utkwiła w korytarzu bez okien i światła Co z tego, że prądu nie było z 15-20 minut - gdybym była po tamtej stronie drzwi pewnie przez ten czas osiwiałabym ze strachu Jutro Warszawa i Depeche Mode!
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
melduje się
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze Wam napiszę po krótce co u mnie
![]() Po ślubie od razu wróciłam do pracy, tydzień później mąż ![]() W przerwie między setami jakiś koleś z obsługi wyszedł na środek parkietu i oświadczył się swojej dziewczynie, cheerleaderce nawet nasi siatkarze im pogratulowali potem krótka "podróż poślubna" (o tym w klubie ) i dopadła nas szara rzeczywistość skończyło się chillowanie we dwoje i codzienne gotowanie obiadków, a zaczął się zapieprz w pracy, mam teraz gorący okres i ciągle siedzę po godzinach ale - podoba mi się taki mega intensywny tryb życia! Powoli zaczęliśmy urządzać mieszkanko Poza tym, mocno imprezowaliśmy w weekendy - paniensko-kawalerskie, wesela, grille itp więc ciągle coś się dzieje ![]() W sobotę urządzam tżtowi 30stkę u rodziców w ogródku, będzie pełno naszych ziomków, nie mogę się doczekać ![]() Powiedziałam "mamo" ![]() Mojemu antysportowemu tżtowi tak się spodobała siatkówka, że kupił nam bilety na wrześniowe Mistrzostwa Europy, jaram się jaram! Poza tym, mam nadzieję, że mi wybaczycie tak długą nieobecność postaram się już być na bieżąco![]() Blog mode off
|
#18 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdaj relację, bom ciekawa jak działa ta machina do peelingu ![]() Ja też go chciałam
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
rain ty to masz przygody
![]() zazdraszczam wawy i koncertu ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- capri twoje opisy sa cudne i az kipią szczęściem
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
capri i jak się czuas mowiac "mamo"?
pewnie meeega dziwne uczucie![]() super, że tż Cię tak zaskoczyl
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Zazdrośnice, część 68.
Witam i ja
![]() Arrakiss mnie rozwaliło Pony gratuluję i zazdroszczę wygranej. Chyba masz dobrą passę ostatnio ![]() Capri miło, ze taki fajny czas u Ciebie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Zazdrośnice, część 68.
a w ogole to zapomnialam sie pochwalic - bylam na kawie z kolezanka w miescie i przy okazji zajrzalam do CCC i kupilam sobie letnie sandalki plaskie - bo okazalo sie,z e mam same buty letnie na obcasie - a jak do tej Pragi pojedziemy to musze miec jakies plaskie jak tam bedziemy tyle chodzic
![]() http://ccc.eu/pl/woman/catalog/all/309287 - takie - czerwone oczywiscie
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2013-07-24 o 18:37 |
|
|
|
#23 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale zaczęliśmy z tżtem od razu i jakoś poszło ![]() np. po poprawinach do teścia: "czy napije się tatuś drinka?" teściu - "no jak tak pięknie powiedziałaś, to chyba muszę się napić "na razie na luzie jest ![]() Pony, zazdroszczę (czegoś muszę teraz ) depilatora przydałby mi się nowy![]() I ArraKISS rzondzi!! P.S. Ja nic nic nie wiem o Twoim nowym nabytku? ![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Powiedzcie mi, gdzie dostanę ZWYKŁY, czarny strój kąpielowy (dwuczęściowy)??? Planuję się wybrać na zakupy bo znów przytyłam i chcę zacząć na basen chodzić, ale szukanie stroju już mnie przeraża
Edytowane przez capriola_87 Czas edycji: 2013-07-24 o 18:36 |
||
|
|
|
#24 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się chyba nie przełamię![]() F&F? |
|
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no widzisz - bo przez miesiac cie tu nie bylo to nie jestes na biezaco ![]() a stroju poszukaj w C&A ja tam kupilam sliczny stroj taki wlasnie zwykly tylko czerwony wiec moze i czarny sie znajdzie
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2013-07-24 o 19:04 |
|
|
|
|
#26 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
To może na dobry początek wątku zdam relację ze ślubu
Do piątku: We wtorek przyjechała mama pomagać nam w te ostatnie dni. Wbrew moim oczekiwaniom były one dość spokojne. Ja przedłużyłam sobie rzęsy uzyskując taki efekt w te ostatnie dni zrobiliśmy praliny bananowe dla gości, wyszły pyszne a goście byli pod wielkim wrażeniem Do ostatniej chwili ćwiczyliśmy 1 taniec. Razem z mamą przygotowałysmy księgę gości, która wyszła wspaniale i będzie naszą niepowtarzalną pamiątką. Wbrew obaw, ludzie chętnie się wpisywali. Małe zamieszanie było ze spowiedzią, bo we czwartek nie znaleźliśmy księdza, ostatecznie w piatek o 7 rano wyspowiadalismy się. Tż nieźle się nasłuchał
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
capri - specjalnie dla ciebie szybkie streszczenie
![]() 1. poznanie - https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1071 2. pierwsza randka - https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1825 3. taka wazniejsza randka, na której zaczeslismy "o nas" rozmawiac - https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=30284. tadam - https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3043 teraz jestes mniej wiecej na biezaco
|
|
#29 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam relacje ślubne Fotki jakieś masz? ![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Sobota
Dzień dla mnie zaczął sie przed 7. Obudził mnie budzik mamy o 6.30 ale zasnęłam jeszcze, kwadrans później zerwałam się, bo mama chrapała obok i wystrasyłam się, że zaspałyśmy Poszłam się kąpać, zjadłam śniadanie i przyjchała fryzjerka (czesała całą moją rodzinę ) O 8 przyjechał tż, który sie obcinał, a ja z mamą pojechałyśmy po świadkową i suknię. Przed 10 zorientowałyśmy się, że welon jest dziurawy i stary wbrew obietnicom pani, że uszyje mi nowy. Po awanturze mamy, gdy pojechali po niego, czekal już na nich nowiutki welon i bolerko . A pani słowem się nie odezwała W międzyczasie cukiernik skończył nasz tort zdobiąc go kwiatami jak w bukiecie (róże i hortensje). Pomylił tylko kolor wstażki, która miała być niebieska, a była biała. Zaskutkowała to niemożnością pokrojenia przez nas toru, bo nie widzieliśmy wstążki Miny gości widząc jak sie męczymy bezcennaPo 10 w domu miałam już dużą część rodziny. Wszyscy zostali wyczesani i wymalowani. Ja zostałam na koniec. Zaskutkowało to spóźnieniem do Kościoła, mieliśmy byc o 15.30 a o tj porze my dopiero wyjechaliśmy Na szczęście zdążyliśmy wszystko podpisać, zrobić błogosławieństwo i o czasie wejść do Kościoła. Do tego wprowadzał mnie tata. Wyszło super, ja o mały włos się nie rozpłakałam, ale potem było już lepiej. Czytanie czytała poja współlokatorka, była bardzo wzruszona, było pięknie ale wszyscy chwalili, że przysięga pięknie nam wyszła. Po mszy odebraliśmy piękne życzenia i prezenty. Furorę zrobiło też pudełko na koperty no i rozdawane dla każdego praliny![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Sobota cz.2 Przed dojściem na salę okazało się, że mamy nadmiar gości, więc wesele zaczęło sie naszą bieganiną, na szczęście menager hotelu była wspaniała i nic dla niej nie stanowiło problemu. Po obiedzie przyszedł czas na 1 taniec, który jak na nasze umiejętności wyszedł bardzo fajnie, a potem zaczęła się hulanka Zabawa trwała do białego rana, praktycznie non stop ktoś tańczył, a dj nawet o 4 rano potrafił zebrac wszystkich gości do wspólnj zabawy gościom bardzo się to spodobało i wielu dzwoniło do mnie wzruszonych takim prezentem.Dzięki doskonałej obsłudze, wspaniałej pani menager i dj wszyscy goście skarżyli sie na bóle w kolejne dni
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.

):

kiedyś tam sama zostane....
moge? 

)

W międzyczasie cukiernik skończył nasz tort zdobiąc go kwiatami jak w bukiecie (róże i hortensje). Pomylił tylko kolor wstażki, która miała być niebieska, a była biała. Zaskutkowała to niemożnością pokrojenia przez nas toru, bo nie widzieliśmy wstążki