|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
co gdy zapada chwila milczenia?
Chodzi mi o rozmowe telefoniczna... taka bez konkretnej przyczyny, tylko zeby pogadac
Dzwoni do mnie czesto kolega i sa to dlugie rozmowy (jest na etapie zdobywania mnie ) i nie mowcie mi, ze jesli nie mamy o czym rozmawiac to nie ma sensu... Czy Wy tez macie czasem chwile milczenia w sluchawce? Co wtedy? Na zywo to latwo z tego wybrnac... gorzej gdy slyszy sie tylko glos
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: co gdy zapada chwila milczenia?
Też miałam takiego kolege który dzwonił do mnie bardzo często, i potrafiliśmy godzinami gadac, jednak były takie chwile kiedy zapadała glucha cisza.. czasmi nawet przez 1-2 min !! Wtedy albo on albo ja pytalismy "jesteś tam jeszcze?" :P .. ale kiedy zapadała taka cisza, starałam sie gadac byle co, czasmi juz wymyślałam straszne głupoty :P i jakoś się zawsze wybrnęło
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Będę brutalna- skoro on dzwoni to jego problem
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Wiem, wiem, tez mi jest głupio, ale po prostu zawsze sobie tak tłumaczę, że przecież to nie moj problem
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
"...dzwonil kilka razy w tygodniu,..., by prowadzic ze mna rozmowy zlozone glownie z milczenia. A jednak czekalam z utesknieniem na jego telefony. Czulam po nich cos w rodzaju spokoju duszy..."
Jennifer Egan "Spojrz na mnie" Tak jakos mi sie skojarzylo. Tez mialam kiedys takiego kolege. Rozmawialismy czesto i czesto pojawialy sie chwile ciszy. Pytalam wtedy czy bedziemy tak milczec, a on odpowiadal, ze milczec tez trzeba umiec. |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
ja zawsze w takich chwilach albo mowie co mi slina na jezyk przyniesie
albo mowie ze nastala taka niezreczna cisza i w smiech...staram sie to jakos obrocic w zart lub wtak jakos zeby nie bylo ...smutno i glupio..albo mowi4e ze milczec tez 3eba umiec(tak jak pisaly dzioewczyny) |
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, albo inne banalne rzeczy. Opowiadam co mi się przydarzyło dzisiejszego dnia, kto mnie zdenerwował, kto rozweselił... o swoich uczuciach, odczuciach itp. itd. Jednym słowem o wszystkim Ale to w sumie zależy od mojego nastroju. Czasami wogóle ochoty na rozmowę nie mam i jak ktoś dzwoni, to się wcale nie staram. Ale Ci, którzy mnie znają, rozumieją to, gorzej z resztą...
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.

Dzwoni do mnie czesto kolega i sa to dlugie rozmowy (jest na etapie zdobywania mnie
) i nie mowcie mi, ze jesli nie mamy o czym rozmawiac to nie ma sensu... Czy Wy tez macie czasem chwile milczenia w sluchawce? Co wtedy? Na zywo to latwo z tego wybrnac... gorzej gdy slyszy sie tylko glos