Trójmiasto... - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-09-13, 14:22   #1
cléo
Rozeznanie

Trójmiasto...

Dziewczyny co polecacie do zobaczenia w Trójmieście... spędzę tam weekend, fajne miejsca, fajne knajpki, dobre restauracje z przystępnymi cenami ... no i wogóle.....
będę w sopocie ale się cieszę, mam nadzieję, że pogoda dopisze!!!
cléo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-13, 14:29   #2
Ines1985
Zakorzenienie

Dot.: Trójmiasto...

Cytat:
Napisane przez cléo
Dziewczyny co polecacie do zobaczenia w Trójmieście... spędzę tam weekend, fajne miejsca, fajne knajpki, dobre restauracje z przystępnymi cenami ... no i wogóle.....
będę w sopocie ale się cieszę, mam nadzieję, że pogoda dopisze!!!
Ja tez sobie niedawno zrobilam taki weekendowy wypad do Trójmiasta .
Pogode mialam przepiekna wiec bylo wspaniale

Polecam spacer plażą z Sopotu do Gdyni... Ale tylko pod warunkiem ze lubisz spacerowac i cenisz sobie kontakt z naturą

A fajnych knajpek to w Sopocie nie brakuje .
Na Bohaterów Monte Cassino jest tego mnóstwo.

A jesli lubisz latynoskie rytmy to mozesz odwiedzic CopaCabane na plazy

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-13, 16:18   #3
1141655
Zakorzenienie

a więc

W sopocie na Monciaku.... rewelacyjny klubik SOHO sie nazywa hmm k☠☠☠☠☠☠☠.raczej pubik utrzymany w b.milej atmosferce
Jesli w sobotni wieczor zapragniesz isc na jakas imprezke to oczywiscie jesli lubisz latynoskie rytmy to Coppacabana wspomniana juz przez Ines ,albo cos wiekszego: Viva, Galaxy..z mniejszych hmm..Non Stop..ale to wg mnie mała melinka...;/

molo, plaza...wiadomo ze to odwiedzisz na pewno
a jesli bedziesz w Gdyni zapraszam na skwer kosciuszki,bulwar, oceanarium.... a do posiedzenia w Gdyni super nadaje sie Dekadencja....(prawie na skrzyzowaniu Swietojansiej ze skwerem)
idzie sie w strone skweru
W Gdyni wszedzie sie da posiedziec
czasami w Ucho ale nie wiem czy teraz w ten weekend cos bedzie mozna isc na koncercik..jakiejs cichej nastrojowej zalezy kto gra muzyczki

hmm a dobre restauracje z przystepnymi cenami..mysle i mysle....i nie moge wymyslec.....tu tanio nie jest niestety:P

http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/
Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach
1141655 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-13, 16:32   #4
różowiutka
Zakorzenienie

Starówka, Starówka i jeszcze raz starówka ale to nie w Sopocie..
różowiutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-13, 17:09   #5
charlotta1
Raczkowanie

W Sopocie

Z klimatycznych kafejek polecam Zaścianek na ul.Haffnera 3 - Klimacik jak u babci w domku aż by się chciało włożyć bambosze, duuuży wybór przepysznych kaw, herbat i innych pyszności

Jóżef K -ul. Kościuszki 4/1b - knajpka, jedyna, w której poczytasz prozę Kafki siedząc na kibelku Pyszne piwka z kija -niepasteryzowane piwo Żywe i Koźlak. - blisko dworca głównego

Na obiad - do Wieloryba na ulicy podjazd 2 - niebanalne wnętrze i pyszne jedznko inspirowne kuchnią francuską

W Gdyni:
klub Ucho - www.ucho.com.pl

super knajpka Strych - enklawa w środku miasta - coraz rzadziej spotykana muzyka na żywo (pianista) przy Placu Kaszubskim 7/b

W Gdyni warto sobie wejść na Kamienną Górę

Zwiedzić ORP Błyskawica oraz Dar Pomorza

Jeśli chodzi o Soho to można tam się spotkać z selekcją choć zasady wpuszczania do środka nie są do końca jasne, niby trzeba mieć kartę klubową, ale nie koniecznie... raz wchodzisz raz nie, tylko czy warto wchodzić...? według mnie Soho schodzi na psy.

A w ogóle to polecam http://www.trojmiasto.pl/ - sama znajdziesz to co Cię interesuje

Napisz jakiej muzy słuchasz to łatwiej będzie doradzić jekieś imprezownie

A w Gdańsku to najlepiej na Mariacką...

pozdr
Lotta
charlotta1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-14, 07:36   #6
cléo
Rozeznanie

ale jestem szczęśliwa !!! już nie mogę się doczekać!!! pogoda zapowiada się a może raczej wypadałoby napisać, że wcale się nie zapowiada: deszczyk temperatura 10-16 ... ale co mi tam
spacery ... oczywiście, że spacerować lubię a nawet uwielbiam ... z sopotu do klifu w orłowie, wieczorkiem może zaliczę imprezę w coppacabana (jeżeli tak chwalicie), tym bardziej, że jestem po kursie salsy więc
chodzi mi o dobre knajpki, restauracje gdzie można zjeść ... to zawsze jest problem w obcym mieście. ostatni mój pobyt w gdańsku, w listopadzie 2004 był niewypałem jeśli chodzi o jedzonko. szukałam w centrum gdańska dobrego jedzonka i w końcu wylądowałam w sfinxie....
Stary 2005-09-14, 07:38   #7
cléo
Rozeznanie

dziękuję serdecznie za wszystkie wskazówki

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-09-14, 09:03   #8
gypsy_woman
Raczkowanie

GG do gypsy_woman

Jeśli chodzi o jedzonko, to ja polecam restauracyjkę w City Forum w Gdańsku - Lezzettli
Uwielbiam tam jeść I obsługa jest bardzo sprawna i ceny nie są zabójcze
Ja lubię tam szczególnie warzywa zapiekane z serem i makaron z brokułami i parmezanem....mhhhhmmmm.. .chyba zgłodniałam

Cytat:
Napisane przez cléo
ale jestem szczęśliwa !!! już nie mogę się doczekać!!! pogoda zapowiada się a może raczej wypadałoby napisać, że wcale się nie zapowiada: deszczyk temperatura 10-16 ... ale co mi tam
spacery ... oczywiście, że spacerować lubię a nawet uwielbiam ... z sopotu do klifu w orłowie, wieczorkiem może zaliczę imprezę w coppacabana (jeżeli tak chwalicie), tym bardziej, że jestem po kursie salsy więc
chodzi mi o dobre knajpki, restauracje gdzie można zjeść ... to zawsze jest problem w obcym mieście. ostatni mój pobyt w gdańsku, w listopadzie 2004 był niewypałem jeśli chodzi o jedzonko. szukałam w centrum gdańska dobrego jedzonka i w końcu wylądowałam w sfinxie....
gypsy_woman jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-14, 10:07   #9
cléo
Rozeznanie

teraz się tylko obawiam czy te pokoje gościnne, które zarezerwowałam będą ok...
Stary 2005-09-15, 08:43   #10
cléo
Rozeznanie

moę jeszcze ktoś sie wypowie...
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości