|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Perfumy, Harajuku, kosmetyki... - wymienię w styczniu! :-) nieaktualne!!! MINI REGULAMIN - odpisuj proszę u mnie, a ja będę odpisywać u Ciebie - preferuję większe wymianki oraz o podobnej wartości cenowej - nie wymieniam się na siłę oraz nie odmieniam się (chyba, że jest to zgodne z regulaminem) - jako pierwsza wysyła osoba z mniejszą ilością przekupek, a jeśli masz przekupkę neutralną/negatywną również wysyłasz pierwsza - wysyłka poleconym ekonomicznym / paczką ekonomiczną - mogę mieć ograniczone fundusze, więc wysyłka może się opóźnić (zawsze staram się o tym informować) - niektóre rzeczy wystawiam równocześnie na portalu aukcyjnym, więc mogą znikać - nie spędzam przy komputerze 24h na dobę, więc nie jestem w stanie odpowiedzieć w przeciągu pięciu minut, ale odpisuję zawsze - nawet gdy nic u Ciebie nie znajdę - Ciebie proszę o to samo!
UWAGA! Mam bardzo dużo kosmetyków, więc kosmetyki z tego wątku chciałabym wymienić przede wszystkim za wish albo rzeczy, które naprawdę mi się spodobają!
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2014-02-01 o 19:06 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy, Harajuku, kosmetyki... - wymienię w styczniu! :-)
ZAPACHY
(wszystkie zapachy z AVON'u były tylko sprawdzone, psiknięte max. 3 razy - do wszystkich mam kartonik) 1. OUTSPOKEN BY FERGIE, AVON 50 ml rezerwacja 2. CELEBRE ICE, AVON 50 ml 3. LITTLE BLACK DRESS, AVON 30 ml Brazylijka, elizziak 4. TRESELLE, AVON 50 ml mucia18, AllekssandrA91, miss kitsch, katarzynapr 5. ULTRA SEXY, AVON 50 ml 6. SUMMER WHITE, AVON 50 ml maria83 7. SUMMER WHITE SUNSET, AVON 50 ml AllekssandrA91 8. INCANDESSENCE, AVON 50 ml czukcza 9. INCANDESSENCE BLOSSOM, AVON 50 ml katarzynapr 10. PURR, KATY PERRY 40/50 ml (tylko za wish!) 11. CELEBRE, AVON 50 ml Brazylijka
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2014-01-17 o 15:03 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
HARAJUKU (wszystkie zapachy z tego postu były tylko sprawdzone, psiknięte max. 3 razy - do wszystkich mam kartonik) 1. HARAJUKU LOVERS, SUPER G 30 ml (folia) 2. HARAJUKU LOVERS, G ON THE SEA 30 ml 3. HARAJUKU LOVERS, BABY 10 ml 4. HARAJUKU LOVERS, LOVE 10 ml 5. HARAJUKU LOVERS SNOW BUNNIES, LIL'ANGEL 10 ml 6. HARAJUKU LOVERS SNOW BUNNIES, LOVE 10 ml 7. HARAJUKU LOVERS WICKED STYLE, G 10 ml
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2014-01-17 o 15:02 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
KOSMETYKI
1. LITTLE BLACK DRESS, ROLETKA 9 ml Brazylijka, elizziak 2. LITTLE BLACK DRESS, BALSAM DO CIAŁA 150 ml elizziak, Brazylijka 3. LITTLE BLACK DRESS, DEZODORANT PERFUMOWANY 75 ml Brazylijka 4. BŁYSZCZYK DO UST nr 567, EVELINE COSMETICS 11 ml 5. POMADKA DAZZLE BROWN, ORIFLAME 6. TUSZ DO RZĘD SUPERSHOCK MAX BLACK, AVON 10 ml Brazylijka 7. PODKŁAD ROZŚWIETLAJĄCO-ANTYSTRESOWY odcień PALE PINK, AVON 30 ml 8. KREM NA DZIEŃ ANEW ULTIMATE 7S, AVON 50 ml 9. NAWILŻAJĄCY KREM DO TWARZY BRZOSKWINIA I KWIAT BAWEŁNY, AVON 75 ml rypka85 10. CIENIE DO POWIEK PURPLE HAZE, AVON
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2014-01-17 o 15:01 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
11. ŚRÓDZIEMNOMORSKIE UJĘDRNIAJĄCE SERUM DO SZYI I DEKOLTU, PLANET SPA AVON Brazylijka
12. PŁYN MICELARNY DO DEMAKIJAŻU TWARZY, AA MAKEUP, 100 ml Brazylijka 13. PODWÓJNA MASECZKA JEDNORAZOWA PRZYWRACAJĄCA BLASK, YVES ROCHER maria83 14. REGENERUJĄCO-ODŻYWCZE MASŁO DO CIAŁA COCOA BUTTER, AVON 200 ml rypka85 15. MINERALNY BALSAM DO CIAŁA ZŁOCISTY BLASK, AVON 200 ml 16. KONFETTI DO KĄPIELI, AVON 17. SZAMPON ANTYBAKTERYJNY PRZECIWŁOJOTOKOWY, SIARKOWA MOC, BARWA próbka 18. ODMŁADZAJĄCY KREMOWY ŻEL DO MYCIA TWARZY, OLAY 150 ml użyty kilka razy maria83 19. AA INTENSIVE THERAPY MASKA NAWILŻAJĄCA 12H, zestaw próbek 25 sztuk x 2 ml 20. ZESTAW PRÓBEK + KOSMETYCZKA
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2014-01-17 o 15:04 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
21. ODŻYWCZA MGIEŁKA ZAPACHOWA PLANET SPA, AVON
22. SCRUB DO TWARZY OWOC GRANATU, AVON 23. ODŻYWCZA MASECZKA DO WŁOSÓW WOSKOWNICA CZERWONA I JOGURT, AVON 24. DIAMENTOWA KONTURÓWKA DO OCZU SPACEY SILVER, AVON 25. DIAMENTOWA KONTURÓWKA DO OCZU GOLDEN DIAMOND, AVON (brak na zdjęciu) 26. ODŚWIEŻAJĄCY DEZODORANT DO STÓP I OBUWIA, AVON 75 ml 27. GREEN TEA HAND WASH, SEPHORA 250 ml (brak na zdjęciu) 28. GREEN TEA BODY LOTION, SEPHORA 190 ml 29. GREEN TEA BODY SRUB, SEPHORA 140 ml 30. POŁYSKUJĄCY BALSAM DO CIAŁA LOVE PULSE, AVON 100 ml użyty jeden raz
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2014-01-17 o 14:58 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
31. NAWILŻAJĄCY BALSAM DO STÓP Z ALGAMI "MORSKA BRYZA", AVON 75 ml
32. BALSAM DO CIAŁA BEYONCE PULSE NYC, COTY 75 ml użyty jeden raz 33. MLECZKO PIELĘGNUJĄCE, JOHNSON'S BABY 50 ml x 2 miss kitsh 34. ŁAGODNY PŁYN DO MYCIA CIAŁA I WŁOSÓW, JOHNSON'S BABY 50 ml x 2 miss kitsh 35. ANTIDRAL 50 ml, użyty pięć razy (data ważności 04/2014, brak kartonika) 36. DEZODORANT w szkle N*2, BETTY BARCLAY 75 ml trzy razy psiknięte 37. DEZODORANT w szkle N*3, BETTY BARCLAY 75 ml trzy razy psiknięte miss kitsh 38. PRETTY GLAMOROUS, AVON 50 ml (trzy razy psiknięte, nie mam kartonika) 39. RIVIERA GODDESS, AVON 50 ml (trzy razy psiknięte, nie mam kartonika) 40. KREMOWY ŻEL POD PRYSZNIC I DO KĄPIELI WINTER COCOON, AVON 250 ml elizziak
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2014-01-17 o 14:56 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
41. ŻEL POD PRYSZNIC I DO KĄPIELI JEŻYNA, YVES ROCHER 400 ml miss kitsh
42. PŁYN DO KĄPIELI WANILIA I FIGA, AVON 500 ml miss kitsh, elizziak 43. PROFESJONALNY SZAMPON DO WŁOSÓW, EXPERTIVE PROFESSIONAL PROGRES 125 ml użyty dwa razy (brak zdjęcia) Brazylijka
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2014-01-15 o 19:51 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
ODDAM ZA DROBIAZG ALBO DORZUCĘ DO WIĘKSZEJ WYMIANY
MATUJĄCY KREMOWY MUS DO TWARZY +20 Desing Your Style Lirene Dermoprogram 50 ml Została połowa. KOSMETYKI Cień Sephora Zalotka Avon Błyszczyk w krzyżyku (naszyjniczek) Cienie sypkie NYX Tester podkładu AA THERM LINE 15 kapsułek VICHY DERMABLEND odsypka APLIKATORY INGLOT Nowe!
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2014-01-09 o 17:15 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Ewentualna dokładka!
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
hej podoba mi sie celebre ice
mam kilka wosków yc, ilka razy używane eternal magic 50 ml bez kartonika i ew. balsam do ciała perfumowany euphoria
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
10. PURR, KATY PERRY 40/50 ml 29. GREEN TEA BODY SRUB, SEPHORA 140 ml ? |
|
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Ty masz to Celebre wersję ICE... a ja wolę zwykłe
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
coś za:
41. ŻEL POD PRYSZNIC I DO KĄPIELI JEŻYNA, YVES ROCHER 400 ml 40. KREMOWY ŻEL POD PRYSZNIC I DO KĄPIELI WINTER COCOON, AVON 250 ml 23. ODŻYWCZA MASECZKA DO WŁOSÓW WOSKOWNICA CZERWONA I JOGURT, AVON 24. DIAMENTOWA KONTURÓWKA DO OCZU SPACEY SILVER, AVON 26. ODŚWIEŻAJĄCY DEZODORANT DO STÓP I OBUWIA, AVON 75 ml 27. GREEN TEA HAND WASH, SEPHORA 250 ml 12. PŁYN MICELARNY DO DEMAKIJAŻU TWARZY, AA MAKEUP, 100 ml 29. GREEN TEA BODY SRUB, SEPHORA 140 ml ? |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisane
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Dobrałabym sobie jeszcze masło może to:
REGENERUJĄCO-ODŻYWCZE MASŁO DO CIAŁA COCOA BUTTER, AVON 200 ml Jesteś może konsultantką Avonu? Szukam diamentowej konturówki Black Ice również. No i zależy czego szukasz w IKEI chyba w katalogu są takie drobne rzeczy, jednak wolałabym nie wysyłać szkła. Ale kwestia dogadania myślę ![]() |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
coś za 27, 28, 29, 31, 40, 41?
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisane
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
22. SCRUB DO TWARZY OWOC GRANATU, AVON 26. ODŚWIEŻAJĄCY DEZODORANT DO STÓP I OBUWIA, AVON 27. GREEN TEA HAND WASH, SEPHORA 250 ml 29. GREEN TEA BODY SRUB, SEPHORA 140 ml |
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisane
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
Zastanawiam się nad 8. INCANDESSENCE, AVON 50 ml
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisane
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
OK
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisane
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Hej cos za ktores harajuku i kilka kosmetykow?
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej! Już odpisuję
![]() Po pierwsze: komplecik MM to 5 filiżanek i spodeczków, zauważyłam że do zdjęcia wyjęłam po 4 sztuki, nie wiem jak to się stało Oczywiście chcę wymienić cały komplet, mam nadzieję, że większa ilość nie stanowi dla Ciebie problemu ![]() Komplet MM jest nowy, właściwie został wyjęty z opakowania po czym stał i wyglądał zbierając kurz. Fioletowy komplecik nie jest nowy, był używany ale dosyć dawno i przez chwilę po czym również wylądował na wyższej półce w kuchni i został zapomniany. Wymienię może rzeczy, które wpadły mi w oko a Ty napisz mi jak się zapatrujesz ![]() 4. TRESELLE, AVON 50 ml 41. ŻEL POD PRYSZNIC I DO KĄPIELI JEŻYNA, YVES ROCHER 400 ml 42. PŁYN DO KĄPIELI WANILIA I FIGA, AVON 500 ml 33. MLECZKO PIELĘGNUJĄCE, JOHNSON'S BABY 50 ml x 2 34. ŁAGODNY PŁYN DO MYCIA CIAŁA I WŁOSÓW, JOHNSON'S BABY 50 ml x 2 I ten scrub do ciała o którym pisałaś, że masz jeszcze jedną sztukę chętnie bym przygarnęła. Napisz mi proszę jak się zapatrujesz
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisane
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Hej Kochana
A wiec wymianka??? Ty: Love Pulse Spineczki świąteczne Krem brzoskwiniowy Krem marchewkowy Masło kakaowe do ciała Puszka z ksieżniczkami Ja: Dwa komplety majtek Balea Balea Garnier BB
NOWY PAŹDZIERNIKOWY WĄTEK!!!! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=648909 NOWY WĄTEK DLA MAMUŚ I DZIECI ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=714154 Edytowane przez rypka85 Czas edycji: 2014-01-08 o 11:13 |
|
|
|
|
#29 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
ok, mi pasuje
![]() ja nie wiem czy doczytałaś opis tego zestawu hybrydowego- tam NIE MA lampy uv- dla jasności raz byłam już prawie przy wymianie adresów z inną wizażanką i nagle olśnienie- bo ona myślała, że tam jest lampa...![]() jeśli chodzi o lakier, bazę i top to tak jak pisałam użyłam raz na dłonie i stopy, ale buteleczki są czarne więc nie potrafię ocenić procentowo ile tego zostało jeśli chodzi o cleaner do przemywania masy żelowej to jest go ok.90%, acetonu jest ok.50-55% (tak jak pisałam zużyłam go najwięcej) aaa no i buteleczki nie były pełne, więc nie podaję tej ilości patrząc na opakowanie tylko pierwotną ilość oba kremy vichy są nowiutkie, daty ważności prawie do końca 2015 więc świeże ![]() uufff to się rozpisałam ale wolę to wszystko Ci napisać żeby potem nie było niedomówień![]() i Ciebie także proszę o jakieś daty opisy itp wszystko co mogłoby mnie ewentualnie zaskoczyć po otwarciu paczki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:24.

ale Ty masz to Celebre wersję ICE... a ja wolę zwykłe
chyba w katalogu są takie drobne rzeczy, jednak wolałabym nie wysyłać szkła. Ale kwestia dogadania myślę 

Oczywiście chcę wymienić cały komplet, mam nadzieję, że większa ilość nie stanowi dla Ciebie problemu