|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy ta relacja w ogóle ma sens?
Cześć!
Moja relacja z pewnym facetem od początku jest skomplikowana. Po kilku miesiącach pisania smsów i kilku spotkaniach zbliżyliśmy się do siebie. Myślę, że on jest w porządku - jest bardzo czuły i bardzo fajnie nam się rozmawia. Jednak odkąd pamiętam często odpisuje po wielu godzinach albo w ogóle pisze raz na kilka dni. Jednak jak się spotykamy mówi w taki sposób, jakby myślał o mnie jako dziewczynie na dłużej (ostatnio nawet zaproponował związek, ale odmówiłam). Czasami boję się, że chodzi mu tylko o jedno, ale zaznaczam, że bardzo się przejechałam na facetach. Czy mu w ogóle zależy? Kiedy się spotykamy jest cudownie, a bez niego ciągle siedzę smutna, a gdy nie pisze/nie odpisuje to płaczę i nie mogę się skupić na swych obowiązkach. Myślę, że zakochałam się jak nigdy! Bardzo proszę o radę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czy ta relacja w ogóle ma sens?
Ty chyba sama nie wiesz czego chcesz
![]() ![]() Swoją drogą płakać tylko dlatego, że facet nie odpisuje na sms.... to nie jest chyba normalne. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Może jest zajęty, pracuje, studiuje, robi coś innego? Albo nie lubi pisać smsów? Ja nie lubię i też często odpisuje po dłuższym czasie. Często się spotykacie? Macie kontakt inny niż smsowy (telefon, skype, itp)? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
No po pierwsze - nie dowiesz się dlaczego on się tak rzadko odzywa, jeśli nie zapytasz.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
A zastanawiałaś się kiedyś nad taką rzeczą jaką jest fakt, że dużo osób nie lubi pisać smsów? Używają ich np tylko by się umówić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Odłóż ten cholerny telefon i zacznij rozmawiać z ludzmi normalnie.
SMS to nie jest sposób na gadanie o dupie maryni tylko elektroniczna forma do przesłania krótkiego komunikatu. Rany, jak by mnie irytowało gdyby mój partner zasypywał mnie SMSami z głupotami. Wyłączyłabym chyba tą opcję w telefonie. I rozstała z dziecinnym facetem no bo ilez można traktowac głupi telefon jak niezbędną część swojego życia.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Odp: Czy ta relacja w ogóle ma sens?
Może kolesiowi najzwyczajniej w świecie szkoda kasy i dlatego ogranicza kontakt do minimum :p
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Ludzie mają różne upodobania, jedni mają telefon ciągle w ręce i nic ich bardziej nie uszczęśliwia jak jakaś śmieszna wiadomość typu ";*" a są też tacy, którzy telefon noszą w plecaku/torbie i sprawdzają go raz na dobę. Więc... to chyba nie jest jeszcze koniec świata jeśli nie odpisuje ci od razu, powinnaś wprost go zapytać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
Nie widzę problemu, jeśli facet proponuje związek. Nie wymagaj by był dostępny 24/24 bo to zwyczajnie niemożliwe jest ![]()
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.