|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny Pomocy !!!!! Impra rodzinna u mojego chlopaka...Jak sie zrobić ??? ;p
Hej dziewczyny...Wkrotce tzn dopiero w zcerwcu będe miała impreze rodzinną u mojego chłopaka. Otóż to bedzie impreza poweselna dla młodzieży nie zaproszonej na wesele bo robią tylko małe przyjecie. Bedzie to impreza w ogrodzie Wiekszość ludzi to chyba młodzież hehe Poradźcie mi w co moge się ubrać , jaki makijaz jak się uczesać...Będę bardzo wdzięczna za każdą propozycję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dziewczyny Pomocy !!!!! Impra rodzinna u mojego chlopaka...Jak sie zrobić ??? ;p
Ale jaki charakter tej imprezy? Tańce, party, grill?
Jeśli większość gości to młodzież, to zrób się na super sexi laskę, ale z klasą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny Pomocy !!!!! Impra rodzinna u mojego chlopaka...Jak sie zrobić ??? ;p
hmm Dziewczyny z Wizażystki i Mody tez mogą doradzić
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dziewczyny Pomocy !!!!! Impra rodzinna u mojego chlopaka...Jak sie zrobić ??? ;
Otóz to jest raczej takie party grill z tego co wiem...impreza przy basenie hehe mam nadzieje ze tam nie wpadne,b o wtedy moj makijaz ulegnie zmianie ;p Nie wiem wogole jakie buty zalozyc myslalam moze o fajnych japonkach one sa takie stylowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Hmm sexi laska z klasą dobre
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
mała czarna wiec i obcasy i impra w ogrodzie hmmmm niewidze tego jakos
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny Pomocy !!!!! Impra rodzinna u mojego chlopaka...Jak sie zrobić ??? ;
Hmm...skoro to ma być "lużne" młodziezowe barbecue-grill party
![]() Wybierz jeszcze jakąś fajną torebkę ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Kilka propozycji
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Maja55 dokladnie tez o tym wczesniej myslalam. Mam jedne super jeansy oczywiscie proste dopasowane takie jakie są teraz na czasie i myslalam wlasnie o jakims fajnym topie...Dobra ale jak sie uczesac??Jestem jasną blondynką wloski do ramion troche grzyweczki ;p;p ostatnio polubilam tylko fryzure kitka hehe bo malo czasu zajmuje ;p dzia za rade A te topy co wkleilas są super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
propozycje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Uuuu ten czekoladowy i różowy bardzo mnie się spodobał
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Jakąś ładną bluzkę albo tunikę,dżinsy i japonki
![]() Ja bym tak poszła.W końcu to impreza dla młodzieży no i latem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Rozeznanie
|
Makijaż napewno jakis wystrzałowy,proponowałaby m efekt 'kocich oczu' tzn przedłużamy oko eyelinerem lub poprostu kredką (najlepiej jakąś kolorową,wkoncu to lato więc musisz wyglądać świeżo),ubiór? hmm..może jakieś białe eleganckie spodnie,topik jakiś jasnym kolorze i na to jakas marynareczka,albo zwiewna sukieneczka
![]() ![]()
Nikt mnie nie poznał i nie zna mnie za dobrzE Nie ważne co osiągnę,co stworzę,co zrobiĘ Dla ślepych głupców pozostanę taka samA Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM Taka już jestem..i to właśnie jA
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
heheh nie no spoko prosze sie nie bac napewno to nie bedzie kok ;p;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.