|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Strój na komunię
Hej dziewczyny
![]() Mam do was wielką prośbę a za razem pytanie. W Maju mam dwie komunie, dwóch moich chrześniaków (dziewczynka i chłopiec), i mam pytanie w związku z tym. Jaki strój najbardziej przystoi matce chrzestnej? Dodam że mam 26 lat więc żadne "garsonki" nie wchodzą w grę ![]() ![]() Liczę na Wasza pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Strój na komunię
Z tego co pamiętam sporo było wątków tego typu koło kwietnia, maja - polecam coś odkopać. Teraz już będzie ciężko i tak kupić coś sensownego letniego/ wiosennego bo już weszły zimowe kolekcje. Chyba za polujesz na klasykę, ale tu cieżko mi doradzić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dokładnie jak mówi poprzedniczka - mnóstwo tego typu podpowiedzi znajdziesz w archiwum.
Byłam w tym roku na komunii i na prawdę przekrój stylów jest ogromny (od zwyczajnych jeansów po kreacje i fryzury iście weselne ![]() Najlepiej sprawdzają się uniwersalne sukienki, rozkloszowane. Ja wybrałam jasne spodnie, kwiatową tunikę i żakiet. Nie szukałam nic specjalnie na tę okazję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Mi się natomiast podoba zestaw z tiulową spódniczką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Na pewno zajrzę do archiwum
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.