|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Pytanie do kobiet po 30
Wątek wyda się idiotyczny, ale dla mnie ważny. Nie wyobrażam sobie być z kobietą na stałe i nie korzystać z uroków seksu analnego, dla mnie to tak zwany "must have". Wśród młodych kobiet bywa róznie i wcale się i mnie dziwie, nie chodzi mi o naciskanie na kogoś. Zastanawiam się czy doświadczone kobiety nie mają przed tym oporów czy jednak istnieją takie, które za Chiny się nie zgodzą, "nie bo nie"?
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pytanie do kobiet po 30
tak , ja naprzyklad w zyciu sie nie zgodze na seks analny. dla mnie jest to odrazajace i nic w tym smacznego. jak zwierzaki. faceci to juz wszedzie chca wpychac penisy .
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
A jak się nie będzie zgadzać na anal to ją zostawisz?
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie jestem kobietą po 30, ale pozwolę sobie odpowiedzieć. Raczej za 6 lat, kiedy będę kobietą po 30 mi się nie zmieni - dla mnie to niehigieniczne, kompletnie mnie to nie podnieca, kojarzy mi się z bólem i czymś bardzo nieprzyjemnym. Obecny facet mówił, że chciałby spróbować kiedyś, ale ja odpowiedziałam że raczej nie będzie mu dane, a on że rozumie i nie będzie nalegał jeśli tego nie chcę.
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Temat do działu Seks. I nie wiem zbytnio po co stworzony, bo samemu można sobie odpowiedzieć na pytanie zadane w temacie: że tak, istnieją takie.
Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2013-10-05 o 20:18 |
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Skrywana_fantazja, jak się nie zgodzi to ją namówie, a później sama będzie musiała się prosić
.Taka_tam_jedna, to czy anal jest higieniczny zależne jest od naszej higieny, więc wcale nie musi być niehigieniczny. Ból to też mit. Ból jest zależny od podejscia do anala, nie jest czymś koniecznym. Tysiące kobiet chwalą sobie seks analny. |
|
|
|
#7 |
|
Naczelna Nastolatka
|
idiotyczny wątek, jeden lubi jabłka, a drugi pomarańcze. Skoro seks analny jest dla ciebie priorytetem, to wybierz taką, która też lubi. Dylemat z tyłka wyciągnięty, nomen-omen
|
#8 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tak, istnieją takie, które się nie zgodzą. Z wielu różnych względów. Nie, nie mam 30 lat
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
A tysiące sobie nie chwalą
I co? Też wątpię, żeby mi się za 4 lata odmieniło. Jak się nie zgodzi, to ją namówię - coś logika u Ciebie szwankuje. |
|
|
|
#10 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To pierwsze zdanie brzmi jak zapowiedź gwałtu, kretynie. |
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Yyyy, nie sądzisz Autorze, że taki temat powinieneś poruszyć z kobietą, którą sobie znajdziesz (o ile oczywiście ją znajdziesz --> nie radzę tutaj wyskakiwać z tym na "dzień dobry")? I co mają do tego kobiety "po 30"? Że niby w tym wieku to już działające zwieracze im niepotrzebne?
|
#14 |
|
Przyczajenie
|
kaguya, patiasym czekam na wasze wsparcie dziewczyny. Kluczem jest troche otwartości seksualnej, a nie kołderka, zgaszone światło i spać, a wszystko co nie zgodne z powyższym to oczywiście ból i coś obleśnego...
|
|
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#16 | |
|
w drodze do...Ciebie...
|
Cytat:
i są takie kobiety które tego nie lubią i koniec kropka, znajdź sobie taką z którą się dopasujesz i nie będziesz musiał namawiać
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Otwartość seksualna nie polega na robieniu czegoś na siłę, gdy nie ma się na to ochoty. Czemu zakładasz,że kobiecie napewno się to spodoba? Wielu się nie podoba. Zresztą to nie ten dział. Zastanawiam się, czy skoro nie potrafisz nawet napisać w odpowiednim dziale, to dasz sobie radę z seksem? Tam też trzeba trafić we właściwe miejsce. Poza tym możesz sam spróbować. Odbyt kobiety i mężczyzny nie różni się zbytnio. Bierz wibrator i do dzieła. Może się okazać, że nie jesteś w gronie osób, którym to sprawia przyjemność
|
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
Ale dlaczego zakładasz, że jeśli ktoś tego nie lubi i go to nie ciekawi i nie podnieca to od razu musi być mega konserwatywny, nudny w łóżku i w ogóle tylko "po bożemu" sex uprawiać? Wyjątkowo głupie podejście. Czemu nas na siłę przekonujesz do anala? Tak jak ktoś pisał - znajdź sobie kobietę, która to lubi i będzie grała gitara. Tak jak nikt mnie nie przekona do zażycia twardych narkotyków, tak mnie nikt nie przekona do anala.
|
|
|
|
#20 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)?Co do higieny to lewatywy nie sa zdrowe dla kobiecego organizmu
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. Edytowane przez kennedy Czas edycji: 2013-10-06 o 09:22 |
|
|
|
|
#23 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez monimyszek Czas edycji: 2013-10-05 o 21:24 |
|
|
|
|
#24 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Amen. Coś mi się wydaje że znowu nam sypnęło trollskimi wątkami.
|
|
#25 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dojrzałe partnerki znają swoje preferencje i znają swoją wartość, nie obawiają się mówić co lubią Wysłane z mojego GT-I9300 ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
Nie zrozumiałeś wypowiedzi dziewczyn.część z nich wypróbowala seks analny, jednak nie zasmakowaly w tego rodzaju seksu.założę się, ze wyzwanie koleżanki też mają takie sfery , których nie lubią Wysłane z mojego GT-I9300 ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9300
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|||
|
|
|
#26 |
|
BAN stały
|
My ass is my castle. I nie zamierzam tego zmieniać aż do śmierci.
Tylko lekarz ewentualnie będzie mógł mi tam wkładać paluszka jak mi hemoroid kiedyś wyskoczy - znaczy się na starość, tj. po 30tych urodzinach ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Zygi, a ty lubisz kiedy się tobie penetruje trzecie oczko ? |
|
|
|
#27 |
|
Konto usunięte
|
Wątek o analu już istnieje https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=85298&page=145
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.

.

i są takie kobiety które tego nie lubią i koniec kropka, znajdź sobie taką z którą się dopasujesz i nie będziesz musiał namawiać
)?