|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Typowo- problem z chłopakiem
Cześć dziewczyny
![]() Wiem, że pytanie może wydać się głupie w XXI wieku, ale ja naprawdę mam problem. Strasznie podoba mi się pewien chłopak. Nie widujemy się na co dzień, nie rozmawiamy, jesteśmy dalekimi znajomymi. Bardzo chciałabym, żeby nasza relacja w jakiś sposób się zacieśniła, chciałabym go lepiej poznać. Myślicie, że dziewczyna w jakiś sposób starająca się o chłopaka to obciach? Wstyd? Chociaż w sumie nawet nie miałabym pomysłu jak zacieśnić tę relację, bez nadmiernego ujawniania swojego zainteresowania.. Edytowane przez lady_mydlana Czas edycji: 2013-10-20 o 15:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Typowo- problem z chłopakiem
Ja osobiście rozpoczęłam swój związek w dość odważny, dziwny i na pewno głupi sposób.. ale podziałało!
- Cześć ( w tym miejscu dajesz mu do rąk cegłę ) czy mógłbyś się zająć Heleną? Wyjeżdżam na parę dni.. Podam Ci swój numer, żebyś mógł zadzwonić do mnie wieczorem, jak ona się czuje i czy nie ma jakichś problemów, bo zdaję sobie sprawę, że może za mną tęsknić. W ogóle dzwoń w razie jakichkolwiek kłopotów. ![]() I się zaczęło! Zadzwonił, a rozmowa szybko z cegły przeszła na inny temat.. Możecie mówić, że mam coś nie tak z garem ( no, bo mam ), ale cel uświęca środki, a przy okazji dowiedziałam się, ze facet ma poczucie humoru ![]() Aa, no i odpowiedź na pytanie. Nie ma nic wstydliwego w tym, że zainteresowałaś się jakimś facetem, obciach zaczyna być wtedy, kiedy za nim latasz jak popieszczona. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
a czemu wstyd? nie musisz od razu się na niego rzucać i mówić "ale mi się podobasz, pocałuj mnie"
![]() Działaj i tyle, nie zastanawiaj się czy to głupie. To nie głupie. :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
No właśnie dlatego że żyjemy w takich czasach nie jest to wstydem. Wiadomo, nie odsłaniaj wszystkich kart od razu ale małymi kroczkami do celu. Wstydem byłoby latanie za nim jak kot z pęcherzem i narzucanie się.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
and cigarettes
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
"podryw na cegłę" - genialne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
nie, nie, tato kiedyś garaż rozbierał i leżały stare na podwórku ![]() swoją drogą, już mam wizję wizyty w sklepie ''poproszę cegłę''.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do pytania - nie, to nie jest wstyd. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
"Podryw na cegłę" jest świetny, muszę go kiedyś przetestować
![]() A co do wątku: Może macie jakiś wspólnych znajomych i dzięki nim mogłabyś go "przypadkowo" spotkać? Albo zawsze możesz do niego napisać na fb. Raz się żyje ![]() Moim zdaniem to nie jest żaden wstyd jak kobieta robi pierwszy krok (sama zwykle nie mam tyle odwagi), ale znam facetów którzy nie lubią tego bo wolą sami "zdobywać" kobiety. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zaproś go po przyjacielsku na kawę/piwo/czy co tam pijecie ![]() Powodzenia ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Nie ma w tym nic złego, tylko nie możesz mu sie za bardzo narzucać. Zaproś go na spacer, kawe... byc moze on zacznie w jakis sposób wychodzic z inicjatywa spotkan
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
łał podryw na cegłę
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Dziękuję Wam bardzo za odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:26.