Typowo- problem z chłopakiem - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-10-20, 15:23   #1
lady_mydlana
Przyczajenie

Typowo- problem z chłopakiem

Cześć dziewczyny Zacznę od tego, że nie wiem czy umieściłam wątek w dobrym miejscu, ale mam nadzieję, że tak.

Wiem, że pytanie może wydać się głupie w XXI wieku, ale ja naprawdę mam problem. Strasznie podoba mi się pewien chłopak. Nie widujemy się na co dzień, nie rozmawiamy, jesteśmy dalekimi znajomymi. Bardzo chciałabym, żeby nasza relacja w jakiś sposób się zacieśniła, chciałabym go lepiej poznać. Myślicie, że dziewczyna w jakiś sposób starająca się o chłopaka to obciach? Wstyd?
Chociaż w sumie nawet nie miałabym pomysłu jak zacieśnić tę relację, bez nadmiernego ujawniania swojego zainteresowania..

Edytowane przez lady_mydlana
Czas edycji: 2013-10-20 o 15:24
lady_mydlana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-20, 20:11   #2
pokrzyva
Przyczajenie

Dot.: Typowo- problem z chłopakiem

Ja osobiście rozpoczęłam swój związek w dość odważny, dziwny i na pewno głupi sposób.. ale podziałało!

- Cześć ( w tym miejscu dajesz mu do rąk cegłę ) czy mógłbyś się zająć Heleną? Wyjeżdżam na parę dni.. Podam Ci swój numer, żebyś mógł zadzwonić do mnie wieczorem, jak ona się czuje i czy nie ma jakichś problemów, bo zdaję sobie sprawę, że może za mną tęsknić. W ogóle dzwoń w razie jakichkolwiek kłopotów.

I się zaczęło! Zadzwonił, a rozmowa szybko z cegły przeszła na inny temat.. Możecie mówić, że mam coś nie tak z garem ( no, bo mam ), ale cel uświęca środki, a przy okazji dowiedziałam się, ze facet ma poczucie humoru Jednakże, to metoda dla dość szalonych osób..

Aa, no i odpowiedź na pytanie. Nie ma nic wstydliwego w tym, że zainteresowałaś się jakimś facetem, obciach zaczyna być wtedy, kiedy za nim latasz jak popieszczona.
Stary 2013-10-20, 20:50   #3
chwast
Zakorzenienie

a czemu wstyd? nie musisz od razu się na niego rzucać i mówić "ale mi się podobasz, pocałuj mnie"
Działaj i tyle, nie zastanawiaj się czy to głupie. To nie głupie. :P
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-20, 21:01   #4
Individualist
Rozeznanie

No właśnie dlatego że żyjemy w takich czasach nie jest to wstydem. Wiadomo, nie odsłaniaj wszystkich kart od razu ale małymi kroczkami do celu. Wstydem byłoby latanie za nim jak kot z pęcherzem i narzucanie się.
Individualist jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-20, 21:05   #5
coffee
and cigarettes

Cytat:
Napisane przez pokrzyva Pokaż wiadomość
Ja osobiście rozpoczęłam swój związek w dość odważny, dziwny i na pewno głupi sposób.. ale podziałało!

- Cześć ( w tym miejscu dajesz mu do rąk cegłę ) czy mógłbyś się zająć Heleną? Wyjeżdżam na parę dni.. Podam Ci swój numer, żebyś mógł zadzwonić do mnie wieczorem, jak ona się czuje i czy nie ma jakichś problemów, bo zdaję sobie sprawę, że może za mną tęsknić. W ogóle dzwoń w razie jakichkolwiek kłopotów.

I się zaczęło! Zadzwonił, a rozmowa szybko z cegły przeszła na inny temat.. Możecie mówić, że mam coś nie tak z garem ( no, bo mam ), ale cel uświęca środki, a przy okazji dowiedziałam się, ze facet ma poczucie humoru Jednakże, to metoda dla dość szalonych osób..

Aa, no i odpowiedź na pytanie. Nie ma nic wstydliwego w tym, że zainteresowałaś się jakimś facetem, obciach zaczyna być wtedy, kiedy za nim latasz jak popieszczona.
Może głupie pytanie, ale... skąd wzięłaś cegłę? Żyję już trochę, a nie wiem skąd się cegły bierze. To znaczy - w sklepach budowlanych zapewne są, ale jakoś nie wydaje mi się, żeś poszła i kupiła jedną cegłę.
coffee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-20, 21:14   #6
milosc17
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to milosc17

"podryw na cegłę" - genialne podziwiam odwagę
milosc17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-20, 21:20   #7
pokrzyva
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez coffee Pokaż wiadomość
Może głupie pytanie, ale... skąd wzięłaś cegłę? Żyję już trochę, a nie wiem skąd się cegły bierze. To znaczy - w sklepach budowlanych zapewne są, ale jakoś nie wydaje mi się, żeś poszła i kupiła jedną cegłę.

nie, nie, tato kiedyś garaż rozbierał i leżały stare na podwórku

swoją drogą, już mam wizję wizyty w sklepie ''poproszę cegłę''....

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-20, 21:56   #8
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez coffee Pokaż wiadomość
Ale w sumie zamiast cegły możesz wstawić jakikolwiek inny przedmiot

Co do pytania - nie, to nie jest wstyd.
Magdallen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-20, 23:39   #9
szynka_w_toscie
Zadomowienie

"Podryw na cegłę" jest świetny, muszę go kiedyś przetestować

A co do wątku:
Może macie jakiś wspólnych znajomych i dzięki nim mogłabyś go "przypadkowo" spotkać? Albo zawsze możesz do niego napisać na fb. Raz się żyje
Moim zdaniem to nie jest żaden wstyd jak kobieta robi pierwszy krok (sama zwykle nie mam tyle odwagi), ale znam facetów którzy nie lubią tego bo wolą sami "zdobywać" kobiety.
szynka_w_toscie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-21, 11:44   #10
hoacynka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lady_mydlana Pokaż wiadomość
Myślicie, że dziewczyna w jakiś sposób starająca się o chłopaka to obciach? Wstyd?
Nie, nie uważam tak .
Zaproś go po przyjacielsku na kawę/piwo/czy co tam pijecie .
Powodzenia .

hoacynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-21, 13:19   #11
201703271121
Konto usunięte

Nie ma w tym nic złego, tylko nie możesz mu sie za bardzo narzucać. Zaproś go na spacer, kawe... byc moze on zacznie w jakis sposób wychodzic z inicjatywa spotkan
201703271121 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-21, 13:21   #12
creeper
Przyczajenie

łał podryw na cegłę a to dobre, chętnie bym się dał tak poderwać
Stary 2013-10-21, 20:44   #13
trufelka
Raczkowanie

podryw na cegłę rozbawił mnie do lez!
trufelka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-22, 18:24   #14
lady_mydlana
Przyczajenie

Dziękuję Wam bardzo za odpowiedzi Może faktycznie się przełamie i napisze do niego. Aczkolwiek zaproponowanie mu spotkania to chyba wciąż za duży krok dla mnie. Czemu jestem taka nieśmiała!
lady_mydlana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości