|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Gdzie sprzedać złoto ?
Hej mam takie pytanie ile mogę dostać za złoty pierścionek i obrączkę i łańcuszek ?bo bym chciała sprzedać bo i tak w tym nie chodzę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Gdzie sprzedać złoto ?
Cytat:
Przejdź się do najbliższego jubilera i poproś o wycenę, na forum nikt Ci tego nie powie, bo skąd mamy wiedzieć, ile waży Twoja biżuteria. ![]() Przy najpopularniejszym 14k (585) wychodzi około 70-80 zł za gram. Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2013-09-16 o 12:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
a tak mniej więcej...łańcuszek jest długi i nie jest cienki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Widzisz ten łańcuszek to oszacuj "mniej więcej" ile waży. Może łatwiej będzie porównać do innej biżuterii, do której masz metkę lub której wagę znasz.
Napisałam Ci ile kosztuje gram złota w skupie. Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2013-09-16 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Myślę, że warto spróbować sprzedać złoto przez internet, tzn. znaleźć lombard internetowy, który się tym zajmuje. Wysyłasz im złoto (albo raczej kurier przyjeżdża po nie żeby było bezpieczniejsze ) i oni za darmo wyceniaja Ci ile to złoto jest warte. Koleżanka sprzedała bodajże kilka pierścionków i chyba łańcuszek- dostała za to jakieś 1500 zł. Był to punkt jakiś w nazwie była nazwa gold (dosyć popularny, ale w tej chwili nie mog e sobie przypomnieć dokladnej nazwy) . Sprawdziła z ciekawości ile mogłaby dostać gdyby sprzedała wysyłając do lomardu internetowego i cena osiągnęła drugie tyle
![]() Więc myślę, że warto się nad tym zastanowić. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Perfumoholik z wyboru
|
Z góry przepraszam za post niezwiązany z pytaniem autorki.
Ale jest późna godzina i zamiast 'Gdzie sprzedać złoto' przeczytałam 'Gdzie sprzedać zioło' ![]() * tak musiałam się tym podzielić ![]() Dobranoc
![]() |
#8 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
oOO właśnie chodziło mi o Amber gold !!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:36.