|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
smski :)
heej
![]() ![]() mianowicie chodzi mi w nim o to zebycie pisaly/pisali jakies smski ktore wysylacie ukochanym/ukochanej;p smski moga byc nawet z podtekstem erotycznym jakims (wiecie tak zeby np rozpalic jego zmysly hehe;p) jesli chcecie to wpisujcie ja tez cos dodam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: smski :)
ja spisuje takie smskiw specjalnym kalendarzyku od moich exów i TŻ
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
taki sam wątek widziałam na forum gazeta
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
a ja nie jestem na Gazecie
![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
hmm ja tez nie jestem na gazecie... tak mi wpadlo to do glowy bo chyba tutaj jeszcze takiego watku nie ma... bylo cos o milutkich slowkach jak mowicie i mowia do Was Wasze drugie polowki. no i takie podobne... wiec postanowilam zalozyc taki watek jaki zalozylam... wpisujcie wpisujcie ja tez cos pozniej poszperam w eskach i napisze
![]() pozdrowionka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Teraz wszyscy przenosimy się na gazetę i czytamy wątek ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
hee to podajcie linka na to forum... jak mozecie of course
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Come close tonight
let me be your light moon,sun and star let me be the one (to z reklamy) "A jak cię kocham? Pozwól, że ci wyliczesposoby kocham cię po samo dno,sam horyzont i po samo niebo duszy mojej" (E.B.Browning) "It is not into my ear you wisper, but into my heart it is not my lips you kiss but my soul" "Wciąż bardziej cię kocham bardziej niż wczoraj lecz mniej niz jutro" "Wszystko czego chcę to przytulić cię" "A gdyby nawet kochać znaczyło umrzeć, to chciałabym umrzeć i ciągle umierać wiele tysięcy razy" "Gdybym mogła tylko byc twoją łzą, narodzić sie w twoich oczach, żyć na twoich policzkach i umrzec na twych ustach" Of all the things that I can do is close my eyes and think of you" ufff...na razie tyle, reszta jest zbyt osobista ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:28.