|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Obiegówka pomocy!
witajcie
w styczniu zrezygnowałam ze studiów, ale chciałam mieć legitymację do końca marca, więc po prostu czekałam, aż skreślą mnie z listy studentów. no i jakiś miesiąc temu dzwoniła do mnie pani z dziekanatu, że zostałam skreślona i żebym wypełniła kartę obiegową. powiedziałam, że ok, że przyniosę i zabiorę dokumenty. pani powiedziała, że u nich nie ma żadnych moich dokumentów i muszę tylko przynieść kartę. okazało się, że faktycznie, wszystkie oryginały mam w domu. no i tutaj pojawia się moje pytanie- czy skoro kartę obiegową wypełnia się po to, żeby zrezygnować ze studiów, a ja studentką już nie jestem, to czy muszę nadal to zrobić? będę miała problem, jeżeli będę się ubiegała o studia na innym uniwersytecie? musiałabym jechać spory kawał, żeby tę kartę zawieźć. oczywiście jeżeli jest taki mus, to to zrobię, ale jeżeli nie, to nie chce mi się fatygować. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
BAN stały
|
Dot.: Obiegówka pomocy!
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
jest dokładnie tak, jak mówi Pffe <bravo>
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
dzięki wielkie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:53.