![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 15
|
Mój wygl±d ;) ¶miaæ siê czy p³akaæ?
Pokazuje tu swoje zdjêcie by poznaæ wasz± opinie na temat mojego wygl±du. Jestem ciekaw g³ównie opiñ Pañ, ale bêdê wdziêczny za ka¿d± opnie. Szkoda tylko, ¿e nie mam zdjêcia sprzed tego jak zacz±³em æwiczyæ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 762
|
Dot.: Mój wygl±d ;) ¶miaæ siê czy p³akaæ?
Hmm, pytasz siê o wygl±d a wrzucasz zdjêcie tylko kawa³ka siebie. Wygl±d to ogólne wra¿enie, na którego ca³o¶æ sk³ada siê wszystko: twarz, w³osy, cia³o i ubiór. Wyæwiczona sylwetka - fajnie - ale tylko je¶li idzie to w parze z fajnym stylem ubierania, dobrze dobran± fryzur± mo¿e jakim¶ zarostem i tak dalej. Ale je¶li towarzyszy temu przyk³adowo ortalion i fryzura tylu "maszynkom na krutko" no to wtedy - p³akaæ ;p
Wiêc poka¿ siê bardziej, a co¶ wiêcej mo¿na bêdzie powiedzieæ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
W³a¶ciwie chodzi³o mi o wygl±d tego co zamie¶ci³em na zdjêciu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Komplikatorka
Wiadomo¶ci: 20 298
|
Widaæ ¿e zacz±³e¶ æwiczyæ, ale jeszcze d³uga droga przed Tob±.
Skup siê na barkach no i nie zapominaj o nogach ![]() Nie widaæ na zdjêciu wiêc ciê¿ko stwierdziæ czy pamiêtasz te¿ o dolnych partiach ![]()
![]() |
#5 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 16 083
|
Wygl±dasz jak 16 letni ch³opiec na tym zdjêciu.
Nie jest ¼le ale twarz jest o wiele bardziej wa¿niejsza no i wzrost (trudno okre¶liæ po tym zdjêciu ) Kobiety raczej nie patrz± na mê¿czyznê przez jego corpus ca³o¶æ jest wa¿na[COLOR="Silver"] Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 Czas edycji: 2016-02-16 o 07:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 3 240
|
Tre¶æ usuniêta
Edytowane przez ef54e0a2a1d8c328bd9581b7d386552d742cc4ca Czas edycji: 2016-02-16 o 06:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 9 831
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 686
|
Jeste¶ strasznie szczup³y i widaæ,¿e niezbyt szeroki w barkach.Skup siê na nich.I po co ta napinka?To ¿enuj±co wygl±da i nie potrafiê przez to oceniæ,jak naprawdê wygl±daj± Twoje rêce i klata.
![]() |
#9 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 647
|
Widzê, ¿e zacz±³e¶ æwiczyæ i chyba chodzi Ci o opinie w tym temacie, a ¿e ja æwiczê sobie od ponad dwóch lat to podzielê siê spostrze¿eniami. Na tyle na ile widaæ: jeste¶ ca³kiem nie¼le wyrze¼biony, ja jak zaczyna³em to by³em po prostu strasznie chudy i tyle. U Ciebie co¶ widaæ i to na plus. Rzecz jednak w tym, ¿e mimo to jeste¶ bardzo chudy i Twoja rze¼ba zginie w jakimkolwiek ubraniu. Masz widoczny triceps, ale to wynika z bardzo niskiego % tkanki t³uszczowej, stawiam na 6 do 8%, a cz³owiek najlepiej wygl±da przy 12-15% , facet przynajmniej, bo 10% to ju¿ jest niez³a rze¼ba.
Generalnie wszystko musisz porobiæ, barki i plecy ¿eby z³apaæ tê szeroko¶æ jak to mówi± dziewczyny. Klatê równie¿, inaczej ni¿ æwiczeniami jej nie zrobisz, bez niej jeste¶ p³aski jak deska i nie ma tego efektu lekko wypietej klaty co sprawia wrazenie silnego i pewnego siebie. Kaptury przy szyi te¿. I o nogach nie zapomnij ![]() Twój cel jest teraz tylko jeden: dieta na masê. Najpierw masa potem masa. Po pierwsze zwiêksz masê ![]() Edytowane przez topdong Czas edycji: 2016-02-16 o 09:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 036
|
Kaloryfer (i ogólnie rze¼ba) na chudym facecie jest jak du¿y biust u oty³ej dziewczyny. Po prostu siê nie liczy
![]() Jeste¶ bardzo chudzieñki. Cia³o nastolatka, ale zak³adam ¿e w³a¶nie nim jeste¶. Ani ¶miaæ ani p³akaæ odpowiadaj±c na pytanie. Po prostu nie masz jeszcze cia³a doros³ego mê¿czyzny. I nie da siê na tej podstawie oceniæ wygl±du. Wygl±d to ca³okszta³t, bo facet mo¿e mieæ cia³o supermena ale przy nieatrakcyjnej twarzy, brzydkiej fryzurze i ciuchach bêdzie wygl±da³ s³abo. To samo w drug± stronê, mo¿e byæ misiowaty albo jak Ty- chudziutki ale bêdzie mia³ czaruj±cy u¶miech, fajne spojrzenie, dobrze dobrany ciuch, fajny fryz i wszystkim pannom kolana siê ugn±.
![]() |
#11 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
Mnie siê podoba, chudy jeste¶ - to fakt, ale pewnie jeszcze masz zamiar æwiczyæ i nabieraæ masy wiêc jest dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 049
|
Jeste¶ na dobrej drodze
![]()
![]() |
#13 |
Przyjaciel wizaz.pl
Wiadomo¶ci: 33 873
|
Wygl±dasz jak æwicz±cy nastolatek
![]() Takie zdjêcie to ma³o, ¿eby oceniæ wygl±d. Do oceny ogólnie wygl±du trzeba widzieæ twarz, w³osy, styl - tyle mo¿na zobaczyæ na zdjêciu, a na ¿ywo dochodzi jeszcze np. sposób poruszania siê, energiczno¶æ, u¶miech, mimika. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
.
Wiadomo¶ci: 28 112
|
jest taka teoria, ¿e nie sztuk± jest mieæ sze¶ciopak na brzuchu, kiedy jest siê chudym, tak samo nie sztuk± jest mieæ du¿e cycki jak siê jest grubym
![]() - wiêcej masy miê¶niowej - popracuj nad plecami, ¿eby nabra³y fajnego kszta³tu V - pamiêtaj o æwiczeniach nóg ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 060
|
super, ¿e æwiczysz, widaæ efekty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Mam 18 lat, zdaje sobie sprawê z tego, ¿e przyda³oby siê zdjêcie ca³ego mnie, na to przyjdzie czas
![]() ![]() Edytowane przez Piotr724 Czas edycji: 2016-02-16 o 18:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 612
|
Wygl±dasz dobrze. Jeste¶ szczup³y, ale jeszcze nabierzesz cia³a mê¿czyzny. To przychodzi z wiekiem.
Pamiêtaj, ¿e kobiety patrz± na ca³okszta³t. Na twarz, wzrost, ubrania, zapach, zachowanie, d³onie itp. itd. Nie oceniamy mê¿czyzn tylko przez pryzmat jednej rzeczy. Nikt nie jest idealny. Zaakceptuj swoje wady, a pielêgnuj i uwidaczniaj zalety. Dbaj o siebie dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 647
|
Ja mam 190 cm, zaczyna³em od 73 kg i wygl±da³em tragicznie chudo. Do tego stopnia, ¿e wstydzi³em siê rozebraæ i nie mog³em na siebie patrzeæ. Teraz mam lekko z 10 kg wiêcej i nadal jestem do¶æ szczup³y, choæ ju¿ przynajmniej zanika pojêcie "chudy".Do 90 kg bez ¿adnego problemu my¶lê. Plecy i barki ju¿ o wiele szersze, zupe³nie inna postawa i sposób chodzenia. Klata jak u pirata a w ¶rodku wata - tak by³o wtedy. Teraz ju¿ jaka¶ lekka wypuk³o¶æ jest, tworz± siê tam jakie¶ cycki
![]() ![]() A Ty masz 192 cm i jeste¶ jeszcze ciut wy¿szy ode mnie, wiêc 92-95 kg bez problemu, tak¿e od tego co masz co najmniej 10-15 kg jeszcze w górê ¿eby to sensownie wygl±da³o. I nie obawiaj siê lekkiego podlania siê t³uszczem, to jest nieuniknione podczas masówki. Jak ju¿ nabijesz trochê masy to potem zrobisz lekk± redukcjê celem wyrze¼bienia siê (z odpowiedni± diet±) - co ju¿ udowodni³e¶, ¿e potrafisz zrobiæ, gratulacje swoj± drog± ![]() Samozaparcia Ci jak widaæ nie brakuje. Dieta na masê 3000-3500 kcal spokojnie dla Ciebie, jak ju¿ trochê potrenujesz to mo¿esz pomy¶leæ aby sobie kupiæ gainera, bo ciê¿ko bêdzie Ci ogarniaæ tyle jedzenia - to jest kupa czasu i pieniêdzy zreszt± te¿, mo¿e mama Ci w tym pomo¿e. A zreszt±, sam nauczysz siê te¿ gotowaæ ![]() ![]() Edytowane przez topdong Czas edycji: 2016-02-16 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 19 306
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Gotowaæ/przyrz±dzaæ potrawy lubiê i nawet troszkê potrafiê. Powoli zaczynam wdr±¿aæ w nasze rodzinne ¿ywienie zdrowsze potrawy . Problem oponki polega na tym, ¿e bardzo lubiê s³odycze, g³ównie czekolade, fastfoody mniej.
Szczyl z pod bloku, hehe.. Mo¿e i szczyl, ale wiec, ¿e ten szczyl w wieku 18 lat zarobil pieni±dze na w³asne auto, wiec, ¿e ten szczyl nie raz ju¿ by³ najlepszym uczniem w szkole, wiec, ¿e ten szczyl nie wie jak smakuje alkochol czy papierosy, wiec ¿e on po odebraniu prawa jazdy nie szala³ autem jak szalony, wiec, ¿e on ¿a³uje za ka¿d± z³± my¶l, wiec, ¿e ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 565
|
Wiedz te¿, ¿e nie umie pisaæ po polsku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Nikt nie jest idealny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 036
|
No tak. Ferie.
![]()
![]() |
#26 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 27 877
|
mnie siê podobasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 20 982
|
Tre¶æ usuniêta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 273
|
Nie wiem, dlaczego wszyscy tu pisz± "jeszcze nabierzesz cia³a mê¿czyzny" albo "kaloryfer u chudego siê nie liczy".
Upodobania s± ró¿ne, mnie akurat podobaj± siê tylko szczupli faceci, nie znoszê podtatusia³ych mi¶ków i karków z si³owni rodem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
.
Wiadomo¶ci: 28 112
|
no tak, bo miêdzy chudym a mi¶kiem lub karkiem to nie ma nic pomiêdzy. nic.
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.