|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Jakaś kwatera w Bydgoszczy? Gdzie?
Zwracam się do tych którzy mieszkają bądź studiują w Bydgoszczy.
Jestem od kilku lat studentką UKW i mój odwieczny problem to znalezienie zakwaterowania. Za każdym razem kiedy ubiegałam się o akademik nie miałam szans, ze względu na zbyt wysoki dochód (ich zdaniem). Październik zazwyczaj musiałam przetrwać kątem u koleżanek. Teraz to nie przejdzie, bo zaczynam studia II stopnia nie ze swoimi ludźmi. Do tego starsza siostra chciałaby poszukać pracy w Bdg i myślałyśmy, żeby razem gdzieś się zahaczyć. Stąd mam kilka pytań: 1)Czy jest szansa, żeby siostra (absolwentka UKW) zamieszkała w akademiku? 2)Czy w mieście istnieją jakieś inne akademiki, bursy itp. które przyjmują studentów, i osoby dorosłe/pracujące? I w końcu 3 pytanie. Może ktoś z Was ma jakieś namiary na niedrogą stancję? Zależałoby mi na 2 osobowym pokoju, najlepiej dzielnice : Bartodzieje i Skrzetusko. Co rusz przeglądam oferty w necie, ale niestety albo za drogo albo za daleko.. Liczę na pomoc, dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jakaś kwatera w Bydgoszczy? Gdzie?
ja znalazłam fajne mieszkanie na Bartodziejach na pewnej stronie, na której jest dużo dobrych ofert. Na pw moge podać namiar.
Co do akademików, to nie wiem jak to wygląda, ale na stronie uczelni powinno być napisane dokładnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jakaś kwatera w Bydgoszczy? Gdzie?
byłabym wdzięczna za jakiekolwiek namiary, szukam i szukam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.