![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
prezent na 18-tkę dla dziewczyny
Poszukuje czegos na prezent dla kumpeli... nie mam pomysu za bardzo, moze pomozecie? Mile widziane foty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: prezent na 18tke...
...może jakiś fajny perfumik?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
gaga87 napisał(a):
> Poszukuje czegos na prezent dla kumpeli... nie mam pomysu za bardzo, moze pomozecie? Mile widziane foty ![]() to zalezy ile pieniędzy chcesz na ten cel przeznaczyc ![]() fajny komplecik bielizny, np.jakis kolorowy, zeby było ciekawiej(tylko musisz znać rozmiar a z tym być moze bedzie cieżko), jakieś kosmetyki(np. super błyszczyk), bizuteria(np.łańcuszek+br anzoletka), moze perfumy(gorzej jak nie spodobają się solenizantce), może fajna torebka, moze śmieszne papucie w ksztacie jakis zwierzaków. baaardzo fajnym prezentem jest cos zrobionego własnoręcznie, my np. dla kolezanki zrobiliśmy cos takiego: nasze zdjęcia z dzieciństwa z dedykacją w dosc sporej antyramie(5 osób po 2 zdjęcia), to wszystko na tle barw rastafariańskich. moze jeśli jesteś uzdolniopna plastycznie możesz zrobić coś sama, taki prezent jest o wiele bardziej wartościowy, bo wiadomo, ze napracowałas się a nie poszłaś do sklepu, zpłaciłaś i po sprawie. pzdr cieplutko ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
wlasnie mi sie przypomialo ze moja kolezanka doslala na 18 album z zdjeciami i dedykacjami od calej klasy. Tez ciekawy pomysl. Tak wiec duzo zalezy od tego jak dlugo kumpele znasz i ile chcesz wydac. Ja np na 18 dostalam mnostwo lacuszkow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie chodzi mi o cos co nie bedzie oklepane, bo co to za przyjemnosc dostac dziesiaty lancuszek. Chcialabym, zeby to bylo cos orginalnego, co pozostanie w jej pamieci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ostatnio prosiłam Was o pomoc w znalezieniu prezentu dla 14-latki.
Dziś chciałabym, żebyście pomogły mi w bardzo podobnej sprawie, a mianowicie: potrzebuję pomysłów na prezent dla 18-letniej dziewczyny. Muszę coś znaleźć do środy. Liczę na Was ![]() Pozdrawiam Edytowane przez cypressangel Czas edycji: 2010-01-05 o 15:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Dot.: co na prezent dla 18-latki???
ja mam ten sam problem ale troche więcej czasu
![]() ja np dostalam seksowne majteczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Seksowna bielizna, slodki misiak np z nici, oryginalna plyta cd z jej ulubionym zespolem/wykonawca, obraz zrobiony ze wspolnych zdjec.
Ja ostatnio bylam na 18stce siostry mojego lubego i ona dostala wlasnie taki obraz. Dziewczyny na jakims ladnym kolorowym kartoniku powklejaly wspolne zdjecia, muszelki i rozne ozdobne rzeczy po czym oddaly to do pana ktory wsadzil ich dzielo do antyramy. Pomysl ciekawy i bardzo mily dla serduszka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Też myślałam o bieliźnie - ja sama bardzo bym się ucieszyła z takiego prezentu
![]() Tyle tylko, że właściwie tej dziewczyny nie znam i nie wiem, co jej się podoba, co lubi - to koleżanka brata mojego TŻ - poprosił mnie o pomoc ![]() Aha, wiem, że lubi samochody, ale co więcej to nie mam pojęcia ![]() Czas mam nie do środy a do soboty - także jeszcze kilka dni ![]() Edytowane przez cypressangel Czas edycji: 2010-01-05 o 15:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Jesli jej nie znasz, to bielizna bedzie troche beznadziejnym prezentem. Moze lepiej zlozyc sie na prezent z kims kto ja zna? Mysle ze skladanie sie na prezent jest o wiele fajniejsze bo mozna kupic porzadna rze4cz zamiast ******lek niepotrzebnych.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
a moze jakas biżuteria? ja bym sie ucieszyla z takiego prezentu
przyjaciółce zrobilam taki prezent: dałam jej rózne duperelki na kazda literke alfabetu, np. na l lakier do paznokci itd. Bardzo sie ucieszyła a ile smiechu bylo przy rozpakowywaniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
To moj rocznik wiec bylo sie teraz na wielu 18-tkach i przewaznie byly to dziewczyny.
My skladalysmy sie z kolezankami i kupowalysmy ubrania (przewaznie z House), kolczyki i inna bizuterie, torebki, depilator (ale to na zyczenie), perfumy... narazie nic wiecej nie przychodzi mi do glowy, ale to takie standardowe prezenty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
![]()
Hmmm... osobiście nie jestem zaproszona na imprezę, ten prezent ma być od brata mojego TŻ. I z tego, co wiem wolałby kupić coś sam - także zrzutki nie wchodzą w rachubę. Ja mam tylko "zlecenie" na wyszukanie i zakupienie suwenira
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Troche dziwne, bo wychodzi na to ze ten chlopak brat Twojego TŻ zna ta dziewczyne bardziej niz Ty ?.
Moze porozmawiajcie razem i wpolnie bedzie wam latwiej wymyslec co by bardziej sie jej spodobalo ![]() Ja powiem tak siostra mojego lubego dostala: bizuterie od nas, od kolezanek obraz ze zdjec, ksiazke "Pianista" i album S.Daliego, pierscien Pazur taki dla metalowcow ![]() Tyle widze po zdjeciach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Neoiinka - nie znam tej laski - to koleżanka brata mojego TŻ
![]() Dzięki za podpowiedzi ![]() Pozdrawiam Edytowane przez cypressangel Czas edycji: 2009-01-25 o 22:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Zależy w jakiej cenie ma być ten prezent
![]() ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
![]()
Czyli co? Nikt już mi nie pomoże? Nie mogę zawieść mojego szwagra
![]() Edytowane przez cypressangel Czas edycji: 2010-01-05 o 15:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
![]()
Czyli co? Nikt już mi nie pomoże? Nie mogę zawieść mojego szwagra
![]() Edytowane przez cypressangel Czas edycji: 2010-01-05 o 15:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
I na dodatek dwa razy wysłałam tego samego posta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
prezent na 18-tkę dla dziewczyny
błagam was...moja zwariowana przyjaciółka ma 18-tkę i razem ze znajomymi kupujemy jej różne odjechane prezenty,ale...potrzebuję czegoś wyjątkowego. Już mamy kupę seksownej bielizny i ja nie wiem,co mogłabym jej podarować... czy możecie mi doradzić?
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: prezent na 18-tkę
wyszukiwarka
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ezent+urodziny http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ezent+urodziny http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ezent+urodziny http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ezent+urodziny i wiele wiele innych
![]() |
#22 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Jak seksowną bieliznę już macie, to kupcie jeszcze seksowne (
![]() ![]() Widziałam w jakimś sklepie internetowym ![]() ![]() ![]() Moja koleżanka dostała pejcz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
dziękuję! rewelacyjne pomysły
![]()
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Ja polecam standardowy osiemnastkowy zestaw: pół litra dobrej wódki, paczka dobrych papierosów i paczka dobrych prezerwatyw
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
nie wiem, czy jest w wyszukiwarce, ale ja jakiś czas temu kumplowi zrobiłam kubek z jego podobizną..taki, ze sie pod wplywem cieplego napoju fotka pokazuje
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Moj kolega dostal na urodziny (nie na 18-stke) sanki drewniane z podpisami jego wszystkich znajomych. Bylo o tyle smieszniej, ze on ma urodziny w sierpniu! Niezly ubaw byl...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
Ja właśnie za 2 tygodnie też się szykuję na 18-tkę do kuzynki i też miałam problem z tym co jej kupić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
![]()
moja przyjaciółka w lipcu bedzie miała osiemnastkę, znamy sie już 11 lat ale i tak nie wiem co jej kupić, chciałabym żeby to było coś oryginalnego i fajnego ( mam do wydania ok 100zł)
![]()
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: prezent na 18nastkę ????
Cytat:
![]() ![]() ![]() To zależy co koleżanka lubi ![]() ![]() ![]() Kupiłabym jej coś praktycznego ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Dot.: prezent na 18nastkę ????
W pol roku i za 100zl napewno cos fajnego znajdziesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:29.