![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() No nie moge!co za chamstwo
Dziewczyny normalnie nie moge.Mam dodatkowe ulubione forum wloskie i wlasnie czytam watek jednego mezczyzny:
Polonia: sesso gratis se fai acquisti Promozione di un supermarket per l'edilizia a Elblag: se spendi 2.500 euro hai diritto ad un'ora gratis in un bordello vicino ELBLAG (POLONIA) - Una promozione del tutto particolare. Sesso gratuito per un'ora in una attigua casa di appuntamenti è il «gadget» promozionale offerto da un supermercato per materiali da costruzione a Elblag, una città della Polonia settentrionale, ai clienti abituali ogni volta che spendono almeno 10 mila zloty (2.500 euro). Lo riferisce il quotidiano Zycie Warszawy. Il proprietario del negozio, Roman Myszko, ha detto al giornale che finora quasi nessun cliente avrebbe sfruttato l'offerta promozionale. Secondo gli esperti legali intervistati dal quotidiano, Myszko rischia comunque un'accusa di lenocinio, ma lui non vede niente di indecente nella sua proposta. «Da tre anni gli affari vanno sempre peggio e perciò sto provando diverse tecniche di promozione», ha spiegato il venditore, che da tempo già offre una birra in omaggio da consumare presso un altro negozio limitrofo, a chi spende almeno 100 zloty (25 euro). Juz podaje o co chodzi.No wiec pan Roman Myszko,wlasciciel sklepu budowlanego oferuje klientom godzine w agencji towarzyskiej przy zakupach powyzej 10 000 zl. Myslalam ,ze to jakas przekrecona wiadomosc, ale dokopalam sie tego na stronkach polskich i wszystko to jest prawda! http://www.bepol.dei.pl/oferta.html Nie moge, to doszlo az tutaj i hehehe tutejsi zwijaja sie z zazdrosci pewnie, bo tez by chcieli taka promocje.A mnie zwija z nerwow. Czy to legalne? jak to moze byc? po wlosku pisze tu doslownie o burdelu i ze ten moglby miec jakies problemy,choc jeszcze nie bylo ani jednego klienta na oferte. Przeciez u nas sa nielegalne burdele? jak to jest? co mu moga zrobic? ![]() Co o tym myslicie ,bo ja bym go ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: No nie moge!co za chamstwo
Az slow brak... Po prostu vergogna...
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
![]()
Czesc Aniu, no wlasnie tez cos myslalam, na stronce nie ma maila, bo bym juz mu powypisywala od roznych, sa numery telefoniczne i juz mnie korci na jakiegos sms-a z netu
![]() Masz jakis pomysl? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Hmm, sto pensando, sto pensando... A jak cos sensownego przyjdzie mi do glowy - zaraz daje cynk!
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
![]()
Dobrze Aniu!
ja tez mysle,mysle ![]() choc jestem zamroczona pol nocy nie spalam,nie wiem zmiana cisnienia czy co i czuje sie okropnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Moze by te sprawe naglosnic jakos? Jako material dziennikarski dla Gazety Wyborczej na przyklad wyslac?
Wklejam fotke pana Romana - no comment. ![]()
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja wklejam ten straszny sklepik. Nie zrobimy mu reklamy tym? szperalam w polskim necie jakos nic o tym nie znalazlam a patrz Wlosi znalezli. ![]() A tak wogole taka promocja jest legalna? Ide na kafke bo zaraz padne nosem w monitor. a dopo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Mówili dzis o tym w radiowej Trójce, była rozmowa z tym gościem i to jest legalne. Klienci dostają kupon do agencji towarzyskiej, która oczywiście jest przykrywką dla burdelu, ale oficjalnie jest klubem towarzyskim. To niemoralne, ale nie nielegalne.
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jakby tak zmusil do pracy mozg to by napewno cos fajnego wymyslil na promocje dla sklepiku, ale widac,ze zmuszenie glowy do pracy to byla dla niego za ciezka sprawa..... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
![]()
oOOOO!
![]() ![]() Jeszcze daleko jej do Europy w takim razie i ogolnie przyjetych "ludzkich", a nie zwierzecych zachowan.... ![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Nie no... to już jest lekka przesada. az ciężko w to uwierzyć- ludzie to mają pomysły.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
dziewczyny ten gosciu musi miec jakies powiazania z ta agencja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
ja pierwszy raz to widze i slysze feme banale ,, Ale niektore gnojki psuja nam reputacje na stos z nim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Zreszta wystarczy spojrzec na niego i wszystko sie rozumie samo przez sie... ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Gosc ow wykazal sie nostalgia za kartkami na mieso min
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
A co jesli klientem jest kobieta? Czy tez dostanie kuponik do agencji?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
zapewne jako gentelmen nie ma wzgledu na plec w swej hojnosci,chociaz w rozpatrywanym przypadku mozliwe,ze oferuje wizytacje z nim w roli glownej.Chyba nie wiele kobiet skorzystalo...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
W radio (chyba wtedy słuchałam Zetki) mówili, że policja już się zabrała za tę sprawę i chyba to mogą podciągnąć pod pobieranie pożytków zwiazanych ze stręczycielstwem. Nie znam szczegółów bo akurat byłam zajęta w pracy a radio też grało cichutko. Mam jednak nadzieję, że ta sprawa się nie rozmyje i facet będzie jakoś ukarany. Tylko, że czasu nie da się cofnąć i sprawa poszła w świat. Co za wstyd! Edytowane przez aragosta Czas edycji: 2005-09-18 o 06:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Nie ma to jak dobry chwyt matketingowy
![]() ![]() Czego to Polacy nie wymyślą... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
Dziewczyny - czy jak by on dawal kupony do kosmetyczki to by bylo w porzadku? Ja pracuje w agencji towarzyskiej i bardzo sie ciesze z takiej inicjatywy jak inicjatywa Pana Myszko.
My takze placimy podatki i chcemy zarobic. Agencje towarzyskie sa legalne wiec nie wstydzmy sie ich - istnieja bo widocznie sa potrzebne. Ania Konda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A agencje może i są legalne, ale chyba nie do końca legalne jest to co się tam dzieje... Idąc za Twoją logiką - płatni mordercy też istnieją dlatego, że widocznie są potrzebni? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...d=1#post732219 zerknijcie sobie tutaj - zdaje się, że dziewczyna nie ma co robić... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
![]()
Niech mnie tu Zlosliwiec nie banuje, ale mnie sie wydaje ,ze to jest jakis zafrustowany psychol,kotry sobie zarty urzadza i do tego to mezczyzna, nie kobieta.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:34.