|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
... iskrząca biel z różem ...
to mój dzisiejszy makijazyk... zdjęcia robiłam na szybko i dlatego nie mam z zamkniętymi oczkami
![]() Twarz: Ziemia Słoneczna Lavertu, na strefe T puder sypki Clinique Oczy: biały sypki Bourjois, różowy sypki Ruby Rose, tusz L'oreala Double Extension Usta: błyszczyk Wibo i na to błyszczyk Revlonu jutro zrobie zdjecie kosmetyków
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ... iskrząca biel z różem ...
ślicznie kul kullllll
bejbe widziałam jak ślicznie malujesz paznokietki zdolna jesteś żeby tylko trochę talentu można było przesłaćmajlem to poprosiłabym
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Dolly...nic dodać nic ująć. Co ja tu mam komentować co??!!
Prosiłam o zdjęcie o 5tej rano i to najlepiej po imprezie... hehhehehepodoba mi się wszystko....Usta są superskie oj chyba poszukam tego błyszczyku Revlonu oczko fajnie rozświetlone, kąciki extra...wogóle to ja już sobie ide no
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Dolly
Bardzo ladnie wygladasz Ze zdjec najlepsze jest 2 TYlko tak mi sie rzucilo w oczy jakby tego bailego bylo za duzo pod samymi oczami.p.s. Bardzo podobaja mi sie Twoje makijaze z innych watkow Pozdrawiam i prosimy o wiecej
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Mam wrażenie, że nie tylko ta biel iskrzy ale i cały makijaż
.Bardzo ładnie .Mnie sie bardziej podobasz w delikatnych makijazach (chociaz ten czarny z avatarka tez byl wspaniały Może dlatego, że widziałam Cię na żywo kiedy wyglądałaś bardzo naturalnie i po prostu ślicznie .
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Dolly makijaż masz bardzo ładny. Mam pytanie gdzie zakupiłaś wisiorek w kształcie serduszka bo spodobał mi się bardzo
.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
Ogladam z przyjemnością każdy Twój makijaż
, ale tu już na pierwszym zdjęciu widać , że różowy kolor jest trochę niebezpieczy ( podobnie jak brązy przy niewyspanych oczach ) - mam wrażenie , że podkreśliły te kolory Twoje lekkie zmęczenie . I to samo ta iskrząca biel - zamiast oczy uratować - osypując się znacznie tylko podkreśliła lekką opuchliznę . Kolory i zestawienie śliczne , ale często podkreśla się , że róże na powiekach są zarezerwowane dla wypoczętych oczu . I dlatego ten makijażyk uważam za mniej udany - szczególnie widać to na pierwszym zdjęciu . No nie wiem - ja nie jestem przekonana tym razem do tego makijażu . Z niecierpliwością czekam na następny
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
makijaz super ładny.bardzo fajnie pomalowane usta.błyszczyk na błyszczyk i swietny efekt.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
wiesz co... może nie zamieszczaj już swoich zdjęć bo doprowadzisz jakieś wizażanki <w tym mnie> do załamania nerwowego... oczywiście to żart, chętnie obejrzymy więcej, moim zdaniem tu wyglądasz bosko
tylko że ja na makijaż to ja zabardzo uwagi nie zwracam... ale też ładny
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale zmęczona ?? Chyba niee... Ale każdy ma prawo do własnego zdania ps: Gratuluję ... MODERATORQ a gdzie jest Aga bo dawno jej nie widziałam
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
Ja wkleję dwie fotki Dolly [ bo potem ktoś powie , że się czepiam czy cóś a tu nie o to chodzi
] na jednym zdjęciu w różu - w/g mnie to jest zmęczone oko , na drugim oczy niebieskie No nie wiem - to mi się jakoś rzuciło w oczy . Jestem aktywnym uczestnikiem Fun Clubu Dolly - oglądam jej makijaże zawsze - ale tym razem , pamiętając jej poprzednie makijaże nie przekonałam się Dolly , sorry , że Cię obcięłam
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo ładny letni makijaż. Świetnie wygląda do opalonej skóry. Ciekawa jestem jak wyglądałbyś w intensywnym turkusie.
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
hehehehhe no dobra
a popatrz na to: pierwsza fotka to ta z tego wątku a druga to ta druga Twoja... hmm... no wyszła tak dziewczyna na zdjęciu no ![]() i teraz sie zacznie... czy Dolly była zmeczona i miała spiace ślipka czy nie...hehehhe ![]() żartuje
|
|
#14 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kochana...Dolly już się tak nam prezentowała...wątek ala IsaDora...poszukaj (mój ulubiony + czarnuszek) http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hlight=IsaDora (tam była zieleń i taki jakiś turkusik chyba...nie wiem bo ja daltonistką generalnie jestem )
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
ooooooo suuuper!!
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
mniam!!! w ogole to Ty sliczna jestes i powiem, ze jeszcze piekniejsza
jak mi zdradzisz kolor farby do wlosow TO oczywiscie zarcik ale kolor wlosow masz boski!!
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Widziałam ten watek. Jendka bardziej chodzi mi o sam turkus lub w połączeniu z białym cieniem. Do tego lekko rozjaśnione usta.
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dolly jesteś bardzo ładna i takie delikatne makijaże do Ciebie pasuja Poza tym masz bardzo ładny kolor włosów
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
witaj Dolly
piekny makijaz
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
Dolly, jak ty możesz coś takiego pokazywać....teraz wszystkie popadamy w kompleksy
super makijaż
|
|
|
|
|
#21 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no ale ja już się przyzwyczaiłam że jak się zrobi fotke to bardziej wszytko widać Cytat:
ja chyba też wole się w wersji naturalnej Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
witaj na forum Cytrynko
![]() dziękuje za wszystkie komentarze Kasia** da się zrobić taki makijaż
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Cudowny makijaż i piękna Dolly!Nie mam żadnych zastrzeżeń co do tego makijażu. Absolutnie perfekcyjny! Więcej nie potrafię napisać, bo mi odebrało mowę(hmm.. chyba raczej sparaliżowało, skoro nie potrafię nic "naklikać"
).
|
|
#24 |
|
Rozeznanie
|
Wyglądasz przepięknie! Każdy kolorek Ci pasuje
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Dolly wszystko git poza jednym szczegółem
Troszku Ci się cienie osypały są one perłowe i tym bardziej rzuca sie to w oczy. A co do koloru i techniki jest o.k Choć dla mnie ten róż móglby byc bardziej zdecydowany - ale to juz kwestia gustu. Z pewnościa w rzeczywistości jest zupełnie inaczej ![]() A tak na marginesie to niezła z Ciebie laseczka ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#26 |
|
Rozeznanie
|
Dolly jak zwykle pieknie
i co tu wiecej mowic ........
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Czego się można było spodziewać innego niż czegoś tak pięknego
?!Wszystkie Twoje makijaże bardzo mi się podobają. Ten ze względu także na to, że lubię połączenie koloru białego i różowego.
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Dolly, a czy Ty czasem nie zmieniłaś fryzurki??
|
|
#29 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam zamiar dopiero podciąć włoski
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
Dolly jak zwykle ślicznie wyglądasz. Mam jedno pytanko czy te cienie sypkie Bourjois są lepsze od IB czy porównywalne? Tak juz od dłuzszego czasu sie nad nimi zastanawiam, a widziałam na fotkach twoich kosmetyków ze masz kilka kolorków. Sorki ze tak troszke odbiegłam od tematu.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.

bejbe widziałam jak ślicznie malujesz paznokietki zdolna jesteś żeby tylko trochę talentu można było przesłaćmajlem to poprosiłabym
. Kolory i zestawienie śliczne , ale często podkreśla się , że róże na powiekach są zarezerwowane dla wypoczętych oczu . I dlatego ten makijażyk uważam za mniej udany - szczególnie widać to na pierwszym zdjęciu . No nie wiem - ja nie jestem przekonana tym razem do tego makijażu