|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Czy mogę się kochać?
Witam
![]() Przeglądałam wątki ale nigdzie nie znalazłam odpowiedzi, na wątku zbiorczym pytania nie zadałam bo chcę szybko dostać odpowiedź. Wzięłam pierwsze opakowanie tabletek anty (wszystkie regularnie o tej samej porze), zrobiłam 7-dniową przerwę i wczoraj rozpoczęłam nowe opakowanie o stałej porze (20.00). Wiem, że tabletki działają od pierwszego dnia jeśli przyjmie się je w 1dc i także w czasie 7-dniowej przerwy, to wszystko jest w ulotce. Ale nie ma nic o tym jak współżyć na początku 2 opakowania. Czy jeśli przyjęłam 1 tabletkę drugiego opakowania tak jak powinnam to czy mogę już bezpiecznie kochać się z partnerem, skuteczność cały czas jest zachowana? Z góry bardzo dziękuję za odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Czy mogę się kochać?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Tak. Jesteś zabezpieczona.
Krwawienie w siedmiodniowej przerwie miałaś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Myślisz, że w ulotce powinien być opisany szczegółowo każdy cykl? Jeżeli działają od 1 dnia, to działają też 29 dnia, 37, 57 i nawet 543 dnia.
![]() |
#5 |
.
|
cycki opadajo. skoro tabsy zabezpieczają cię od pierwszego dnia to chyba logiczne, że cały czas możesz uprawiać bezpiecznie seks?!
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
![]() Nie no, chyba w zyciu nie widzialam nic bardziej absurdalnego niz to pytanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Nie chce nikogo osądzać, ale zastanawiające jest to, że do seksu Ci spieszno, a do znajomości zasad antykoncepcji - niekoniecznie. Uważaj, bo życie lubi zaskakiwać.
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Pewnie, że jesteś zabezpieczona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:10.