|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Szczecin - pomocy ! :)
A więc udało mi się dostać staż wakacyjny w Szczecinie .
![]() Bardzo się cieszę, ale nie w tym rzecz. Znacie jakieś fajne miejsca w Szczecinie ? ![]() Może gdzieś można znaleźć jakieś ciekawe kosmetyki ? Powiedzcie proszę ! Aa . i jeszcze jedno pytanie . Czy znacie może aplikację na telefon , która pomoże mi sprawnie poruszać się po Szczecinie ? Pokaże jakim tramwajem pojechać , jak gdzieś dojść itd . Bardzo by mi się to przydało ![]() Z góry dzięki za odpowiedź !: ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Szczecin - pomocy ! :)
Polecam Ci stronę szczecinblog, gs24 i aplikacje szczecininside
![]() Co do kosmetykow to drogeria Maczek na placu zwyciestwa [taki jakby podwojny kiosk... pierwszy raz spotykalam sie z drogeria w takiej formie, ale maja tam mnostwo testerow i jak poprosisz, to bedziesz mogla i pomacac np. cienie do powiek i obejrzec wszystko z bliska ![]() Co do poruszania sie, to sprawdzi sie zwykly gps/jakakolwiek appka z rozkladami jazdy + polecam czasem zerknac w necie, czy z powodu przebudowy niektorych tras nie zostal zmieniony rozklad jazdy. Edytowane przez hanejj Czas edycji: 2012-06-28 o 12:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Body shop ;-)))) w galaxy
jak bedziesz juz na miejscu daj znac chetnie Ci pomoge/doradze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ja też polecam Maczek i jeśli chodzi o Polskie kosmetyki to na ryneczku pogodno jest taka świetna drogeria, mają tam prawie wszystkie trudno dostępne marki kolorówkowe(Paese, Hean, Celia, Joko, Eveline...) Z tego co pamiętam to jest budka nr 70
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
O tak, maczek rządzi!
![]()
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Cholerka nigdy tam nie bylam ;-))) Trzeba bedzie sie wybrac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Już kilka osób poleciło mi "maczka "
![]() Tylko jak ja tam trafię , haha ![]() Koleżanka mi tłumaczyła na mailu, więc może coś z tego będzie . No zobaczymy jak to będzie. Dzięki za polecenia;** Coś jeszcze ______ EDIT: O i dzięki za powiedzenie,że TBS jest w Galaxy , bo nie planowałam tam iść ( boję się ,że nie trafię ;P ). Ale w tym wypadku trzeba ;D Edytowane przez PannaCzekoladka Czas edycji: 2012-06-28 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
DOMator
|
Cytat:
Z ciekawych miejsc polecam Park Kasprowicza. Generalnie świetnym miejsce na długi spacer jest teren od Błoni za Urzędem Miasta po Park Kasprowicza i amfiteatr, który się tam znajduje. Z pewnością warto wybrać się na Wały Chrobrego czy na Zamek. Miło jest posiedzieć przy kawie czy piwie na starówce. Ogólnie Szczecin należy do miast, które na pierwszy rzut oka wydawało mi się okropne - brzydkie kamienice i promienisty układ ulic, który może łatwo zmylić nowicjusza, ale po jakimś czasie odkrywa się tam wiele urokliwych miejsc. Warto też się wybrać na cmentarz - wbrew pozorom jest to teren niemal parkowy, pełen urokliwych alejek i starych poniemieckich grobowców. To miejsce zaskoczyło mnie na plus - cisza, spokój, dużo zieleni. Cmentarz w Szczecinie daleki jest od typowych nekropolii. Rozkład jazdy komunikacji miejskiej można ściągnąć jako aplikację na telefon i korzystać z niej bez dostępu do internetu. Przynajmniej w czasach kiedy mieszkałam w Szczecinie taka aplikacja funkcjonowała i bardzo ułatwiała życie ![]() Jeśli chodzi o sklepy, to Kaskada jest najnowszym centrum handlowym, jest duża, ładna, ale lepsze promocje możesz znaleźć w galaxy. Warto też zajrzeć do TK Maxx (przy Mieszka I) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Zapoznałam już jedną osobę ze Szczecina, która się zaoferowała oprowadzić
![]() Muszę iść do tej drogerii i koniecznie do Galaxy . No i do Kaskady , do New Looka żeby się pojarać chwilę butami ![]() A jakieś fajne SH ? Edytowane przez PannaCzekoladka Czas edycji: 2012-06-28 o 21:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Słyszałam właśnie, że są beznadziejne. Ale przyznaj, że robi wrażenie cała półka kolorowych butów ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
A ja rok temu kupiłam w NL koturny na lato. Mega wygodne, ładnie wygladają na nodze, zapłaciłam w lipcu na wyprzedaży (!) 60 zł
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:48.