|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Serwis komputerowy - Poznań
Witajcie Kochane!
![]() Mam ( a w zasadzie mój TŻ ma ![]() ![]() ![]() Będę BARDZO wdzięczna za pomoc ![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Serwis komputerowy - Poznań
hej,ja ostatnio zalałam komputer kawą
![]() Laptopa miałam w opłakanym stanie,na Głogowskiej nawet Pan nie chciał go wziąśc do naprawy,bo "za dużo grzebania i naprawiania,z niewiadomym skutkiem" ![]() i z całego serca mogę polecić sewis na Winogradach 30,za akademikami na żniwnej tuż przy parku sołackim nazywa sie OpiekunIT. naprawa trwała jakies 3-4 dni,stosunkowo tanio (za wyczyszczenie laptopa,plus nowe częsci (touchpad) i wanienkę ultradzwiękowa)zapłaciłam jakoś 160albo180zł)można monitorować w internecie co sie dzieje z Twoim komputerem,jakie działania już zostały podjęte,i co jeszcze muszą zrobić,wszystko masz "podkontrolą"aha i po naprawie dostajesz gwarancje na usługę ,teraz nie pamiętam czy 3 miesiące czy pół roku. Edytowane przez ira21 Czas edycji: 2010-08-16 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez sublime Czas edycji: 2013-09-27 o 19:53 Powód: Reklama na wizażu jest płatna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez sublime Czas edycji: 2013-09-27 o 19:54 Powód: Reklama na wizażu jest płatna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.