|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
sztuczne rzęsy
witam Mam pytanie dotyczące sztucznych rzęs. Słyszałam o takich które po przykljeniu trzymają się ok 4-5 tyg. Czy moze wiecie gdzie mozna takie dostac i klej do nich Pa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: sztuczne rzęsy
A gdzie o tym słyszałas? Nie niszczą one oka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
miałam praktyki w salonie kosmetycznym i tam przyszły 2 babeczki z pytaniem czy to wykonujemy. a czytałam o tym w ktoryms z numerów pisma "Salon i elegancja", ale nie była podana nazawa firmy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Słyszałam że kępki moga trzymać sie tak długo. Tylko nie wiem czy dlatego że się robi delikatny demakijaż czy dlatego że są przyklejone na jakimś mocnym kleju... Czytalam o tym w prasie, kiedyś dawno temu i jakoś nie przywiązalam wagi, bo ja sobie ściągam kępki na noc...
Kępki - chodzi o rzęsy wklejane pomiędzy naturalne pojedynczo lub po kilka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Dot.: Re: sztuczne rzęsy
Odkopuję temat, bo zainteresował mnie post Dominiki
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dot.: Re: sztuczne rzęsy
nie wiem czy mogę tu zapytac, ale nie chcę zakładac specjalnie nowego tematu.. (przepraszam jezeli bylo juz o tym na forum, ale niestety nie znalazłam) uzywała któras z Was sztuczne rzęsy z Essence (czy jakos tak)? Jesli tak to czy są dobre? W ogóle jakiej marki polecacie rzęsy? Bo juz sama nie wiem jakie kupic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dot.: sztuczne rzęsy
o tej firmie nie slyszałam
![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Heh, "trochę" drogie xD Nie znacie cos tanszego? chociaz o połowę^^ bo na pierwszy raz nie opłaca mi się kupowac takich drogich, zebym zmarnowała... pozniej jak dojdę do wprawy, to moze.. ^^
kurcze, dopiero zauwazylam ze zadałm to pytanie w forum plotkowym.. i się dziwię co tak malo piszecie o tych sztucznych rzęsach ![]() ah, zakęcona jestem, nie ma co^^ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
moze poszukaj na watku wizazystyka albo kosmetyka tam znajdziesz wiecej o sztucznych rzeskach były juz takie tematy
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
heh własnie szukam, jak mówiłam- fora mi się pomyliły :P
ale dzięki za dobre chęci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Ja sobie zakladam sztuczne rzesy na jakies duze imprezy.Biore takie jakie sa w sklepie ale nie najdrozsze bo i tak zakladam je raptem na kilka godz.Niewiem jak dlugo trzymaja bo zawsze je sciagam sama, wiecnie potrafie powiedziec ile taki klej trzyma, na jakosc tez nie narzekam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
a czy dzieje się wam coś z oczami/rzęsami naturalnymi po takich sztucznych rzęskach?
a jak się taki rzęsy zdjemuje? normalnie się odrywa? wiem, ze głupie pytania zadaję, ale jestem w tym temacie kompletnie zielona xD Chyba kupię sobie te z Essence.. mam nadzieję, ze się sprawdzą.. tyle , ze one są całe.. nie w kępkach... lepsze są w kępkach? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tego, jakie kupić, to wcale nie muszą byc to najdroższe. Spokojnie możesz kupic takie np za 10-20 zł (Top-Choice, Donegal) a do tego lepszy klej (ARtDeco, Ardell czy tez najtańszy z nich a równie dobry Duo). A tu masz film, jak nakładać sztuczne rzęsy ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Czytałam,że niektóre modelki używające często sztucznych rzęs - nie mają już własnych.
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Ja sporadycznie zakladam sztczne rzesy ale nic mi sie nigdy nie dzialo, zadnych uczulen.Odrywam je delikatnie bo sa przyklejone na klej wiec trzeba to robic z wyczuciem zeby nie uszkodzic sobie wlasnych.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
hmm... tak sie wlasnie zastanawiam nad kupnem tych kępek, ale sadze, ze dopiero za pare lat, bo za młoda jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Odgrzebie trochę temat, ale czy usuwanie takich rzęs jest bezpieczne?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Sztuczne rzęsy wbrew pozorom są bezpieczne dla oczu. Aktualnie wykonane są one z dobre jakości materiałów. Ja używam rzęs firmy Neicha i są rewelacyjne. Są wielokrotnego użytku, więc to nie jest jednorazówka, na jeden wieczór. Polecam wszystkim Paniom
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.