|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Co chcialbys/(as) dostac (prezent) z okazji ....
Czesc
Tematow o prezentach bylo sporo ....ale zawsze w poszukiwaniu dla kogos a co Ty bys chcial/chciala dostac za prezent -z okazji urodzin/imienin -z okazji walentynek -rocznicy badz tez innego okreslenia czasu jaki jestescie razem ![]() tak przy temacie jak sie czujecie jak ktos zupelnie nie trafi w prezent czy wypada o tym mowic i jak reagujecie na przekazywanie czy tez wyprzedawanie prezentow (kiedys dostalem prezent ktory komus dalem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Co chcialbys/(as) dostac (prezent) z okazji ....
ja bym chciała dostac gwiazdke z nieba
![]()
![]() |
#3 |
KWC
|
z okazji imienin( mam za 2 dni) preparat do prostowania kłaków prostownica ( i dostanę)
z okazji walentynek: nic, nienawidze tego święta z okazji rocznicy: bukiet kwiatów. Taki ładny, romantyczny w sumie banalne ![]() jeśli ktoś mi daje kichowaty prezent to mu tego nie mówię, nie bedę nikomu sprawiała przykrości. Usmiecham się i dziekuję, że pamiętał. I tyle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała spokoju i zdrowia
![]() A tak materialnie to - z okazji urodzin/imienin najlepiej bon na zakupy ubraniowe ![]() -z okazji walentynek hmm w sumie nie za bardzo obchodze to święto ale moze byc przyjemna kolacja.Najlepiej własnoręcznie zrobiona -z okazji rocznicy też tego zbytnio nie obchodzimy.Nasz zzwiazek zaczął się na pewnym koncercie i bardzo bym się ucieszyła gdyby za kilka lat tż mi podarował bilet na koncert tego zespołu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
lipiec na maksa!!! :)
|
na każdą okazję dobra jest odżywka do włosów, a moja lista jest dłuuuuuuga
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
kolejność przypadkowa:
-wypad na Malediwy -perfumy -pierścionek z brylantem Na razie jestem na etapie poszukiwania szczęśliwca który mi to da ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
-Ja na imieniny (niedziela) dostanę albo pierścionek z bursztynami albo pióro parkera (nie wiem jeszcze którą z tych opcji, żeby była chociaż jakaś niespodzianka
![]() Walentynek nie obchodzę, a na rocznice ślubu jeździmy sobie zawsze na wakacje i dodatkowo dajemy nieduże prezenty. Rok temu dostałam jedwabną koszulę nocną, w tym roku nie mam pojęcia co dostanę, ale jestem zwolenniczką prezentowej biżuterii, książek, płyt i bielizny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
za tydzień (i jeden dzień ) mam 30-te urodziny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
na imieniny i urodziny wystarczy mi duzo milosci i serdecznosci od moich bliskich.
no ewentualnie jakąś odmiane katusa ,bo kocham tylko te kwiaty. w ostatecznosci moga byc gozdziki,bo są wyjątkowe. walentynek nie obchodzę. rocznicy naszego zwiazku tez nie obchodze bo nie wiem kiedy ona przypada ![]() poczatek mojego zwiazku byl dosc dziwny.... ![]() ale gdybym miala obchodzic to chcialabym dostac pierscionek zareczynowy. srebny z pieknym niebieskim okiem.
![]() |
![]() |
#10 |
Mrs Mrau
|
nawet jak ktoś nie trafi z prezentem to dziękuję,bo wiem,jaką przykrośc może zrobić niezadowolena mina....
ps.uwielbiam dostawać książki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
urodziny/imieniny: nowy nos
![]() walentyni: bukiet kwiatow, byle nie róż rocznica: hmmm.... pewnie tez bukiet poza tym zawsze mozna mi kupic jakąś książke, kosmetyk, ubranie, a najchetniej pieniądze ![]() Zazwyczaj jestem zadowolona z prezenów, jednak jesli nie, to tego nie pokazuje, bo nie lubie ludziom przykrosci sprawiac....
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ja najbardziej cieszę się z :
1) Książek (tytułów wcześniej ze mną skonsultowanych ![]() 2) Dobrej jakości słodyczy, zwłaszcza czekolad i pralin Lindta, które uwielbiam. 3) Płyt. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Ja z każdej okazji chciałabym dostawać perfumy i bieliznę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
a ja nawet nie wiem co chciałabym dostać
![]() ![]() i nigdy nikomu nie pokazuję tego,że nie trafił z prezentem,liczy się pamięć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
ja chciała bym dostać święty spokój - nie ważne z jakiej okazji....
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A jeszcze do prezentów dodam, że moja wspaniała kotka co roku robi mi ten sam prezent na imieniny.... koci sie akurat 18 czerwca... i tym razem tez niedziela sie zbliża, a moja mama mówi, że Milucha już szuka sobie miejsca ![]() Edytowane przez Impersona Czas edycji: 2006-10-04 o 12:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A Twoja kotka ma wyczucie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Mnie bardzo latwo zrobic prezent-wystarczy spytac moja siostre czy juz "to" czytalam i sprawa zalatwiona.OBie kochamy tego samego autora i jesli ja cos jego czytam to ona na bank tez
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
Zawsze cieszę się z ksiażek, w każdej ilości
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
z ta wstazeczka to bardzo fajny pomysl
![]() szukam czegos akurat dla my love ![]() najlepiej cos oryginalnego i niepowtarzalnego stad ta moja prosba o podpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Zapomniałam o tym wątku
![]() ![]() Odpowiadając na pytanie o materialne, "rzeczowe" prezenty - fajnie jest dostać kwiaty, jakąś fajną książkę, prenumeratę jakiejs gazety, perfumy, biżuterię, coś do kolekcji, jakis kosmetyk ![]() ![]() ![]() Może później przyjdzie mi coś jeszcze do glowy ![]() ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() Edytowane przez YenneferD Czas edycji: 2006-10-04 o 12:43 Powód: coś mi się przypomniało ;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Ja w weekend obchodze z TZeikaim 2 roznice i marzy mi sie duzy bukiet kwiatow czerwonych roz
![]() ![]() Na urodzinki to bez roznicy ![]() Na walentynki duzo miłosci ![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
a ja bym chciała dostać zegarek, bo mi się popsuł i czuję się jakbym się nie ubrała
![]() Mogłabym przygarnąć jakieś kolczyki. Chętnie pojechałabym na wycieczkę ![]() ![]() A teraz bardzo proszę o zegarek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
łohoho mogłabym wymieniać i wymieniać
![]() oto lista must wanted, a raczej chciałabym dostać: -prenumeratę National Geographic, lub chociaż 1 numer (drogie to to ;() -bluzkę w paski biało-czarną, long, lub inną -coś od serca, własnoręcznie zrobionego lub itp. -perfumki -jakąs książkę, mam listę ulubionych -zbiza się jesien i zima, więc jakiś ciekawy szaliczek, najlepiej pasiasty, w kolorki różne, zabawną czapę, Mogłabym wymieniać, ale z reguły najbardziej cenię prezenty własnoręcznie zrobione, bo wiem ze ktos nad tym siedział ![]() W wypadku nietrafionego prezentu nigdy nie daje poznac po sobie że mi się nie podoba ![]()
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
A mi marzy się taka narzuta: http://www.vellahome.pl/koc-narzuta-...i-rasilan.html Męczę o nią TŻa
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:00.