|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz siê trzymaæ tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co ciê interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Policealna Profesja czy TEB. Tech. dietetyk opiekunka dziêcieca
Zastanawiam siê nad szkol± i kierunkiem w szkole policealnej .
Interesuje mnie technik dietetyk w szkole TEB w kaliszu lub ostrowie. Lub Opiekunka dzieciêca w profesji W Kaliszu lub we Wroc³awiu. Czyta³am ró¿ne opinie i mam mêtlik w g³owie co do szko³y i kierunków. Lubie dzieci ale wiadomo jak jest z prac± w tym czasie . I np czy kto¶ siê orientuje czy mozna otworzyc cos w³asnego jesli sie jest technikiem dietetykiem ? Lub w³asne przedszkole ? Co o tym s±dzicie ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- ?
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Dot.: Policealna Profesja czy TEB. Tech. dietetyk opiekunka dziêcieca
Ja w Kaliszu zapisa³am siê na Opiekunke dzieciêc± do plus edukacjai
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
Dot.: Policealna Profesja czy TEB. Tech. dietetyk opiekunka dziêcieca
Je¿eli by¶ chcia³a otworzyæ w³asn± dzia³alno¶æ np przedszkole to niestety musisz i¶æ na studia , szko³y policealne to dno , ja posz³am do profesji w Kielcach i bardzo ¿a³uje , nic siê nie nauczy³am . Na egzaminie pañstwowym mia³am pracowaæ na Photoshopie - niestety musia³am sama w domu nauczyæ siê go obs³ugiwaæ bo w szkole na zajêciach informatyki pani "profesor" na co dzieñ uczy³a dzieci w podstawówce fizyki... na zajêciach nic nie robisz , by³am pewna nadziei ¿e wyjdê z tej szko³y przepe³niona wiedz± a w rzeczywisto¶ci by³o tak nudno ¿e z bólem serca wstawa³am rano do tej szko³y. Na stronie pisz± , wrêcz zapewniaj± ¿e maj± "wysokiej jako¶ci" pracownie - by³o nas 10 osób na kierunku i nie mie¶cili¶my siê w "pracowni" która z reszt± znajdowa³a siê w piwnicy. Doj± z ludzi kasê , w pierwszym sem p³aci³am 120 zl w 2 i 3 sem p³aci³am juz 200 zl a w 4 sem 280 ... by³am bardzo szczê¶liwa jak skoñczy³am t± szko³ê , egzamin zawodowy mino starañ zda³o 3 osoby, teraz jestem na studiach dziennych w normalnej uczelni pañstwowej i dziekuje Bogu ¿e ten koszmar ze szko³a policealna siê skoñczy³.
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.