|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kreacja rozmiar 44 - stan idealny WRZESIEŃNIEAKTUALNE!!! Proszę o zamknięcie Mam na wymianę piękną kreację w odcieniach brązu, idealna na imprezy typu wesele, studniówka itp. Założyłam ją tylko raz, jest wyczyszczona, w stanie idealnym. Spódnica ma wysoki stan, ja ją miałam trochę powyżej pasa. Szerokość na oko to około 42cm, jest długa do ziemi. Góry nie mierzyłam, ale tam jest gorset więc można sobie zawiązać jak kto chce. Przy szyi ma zapięcie na dwa guziczki więc spokojnie można sobie odpiąć i wygodnie założyć na szyję. Szal ma 3 metry długości. Zdjęcia niestety nie oddają jej uroku, nie potrafiłam uchwycić jej prawdziwego odcienia. Mam nadzieję, że takie też się spodobają. Najchętniej wymieniłabym ją na ubrania które są mi najbardziej potrzebne i/lub ewentualnie na kosmetyki ale oczywiście rozważę każdą propozycję ![]() Zapraszam również do drugiego wątku ![]()
. Edytowane przez Anna1987 Czas edycji: 2013-09-29 o 08:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:56.