|
Notka |
|
Nauka języków obcych - kącik językowy Nauka języków obcych - kącik językowy, to miejsce wymiany informacji o kursach, podręcznikach, materiałach i ciekawostkach językowych. Dołącz. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wizażowe pogawędki po angielsku.
Cześć! Znalazłam podobne wątki jeśli chodzi o inne języki. Wątków z rozmowami po angielsku nie widziałam. Jeśli jednak takie są to dajcie znać i nie będę zaśmiecać.
![]() Uważam, że spontaniczne rozmowy po angielsku to jeden z najlepszych sposobów na naukę języka. Dlatego jeśli jest ktoś chętny to zapraszam na wizażowe pogawędki. Jeśli wątek się rozkręci to myślę, że efkty dla nas mogą być całkiem fajne! ![]()
#2 |
Kawaii strona mocy
|
Dot.: Wizażowe pogawędki po angielsku.
Masz rację, takie pisanie to dobry sposób nauki, ale niestety tylko wtedy, kiedy nawzajem się poprawiamy, żeby nie utrwalać błędów. W innym przypadku jest to tylko zwykły rodzaj czatu.
Wątek już taki mamy, serdecznie zapraszam tam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=590720 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.