|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Sklep internetowy oszuści
Dziewczyny, chciałam was ostrzec przed kupowaniem telefonów w sklepie internetowym 4-tel.com.pl Są to oszuści, którzy próbują wyłudzić pieniądze. Nie ma na ich temat w internecie informacji, wiec piszę tu. Ogłaszają się również na portalu tablica.pl, niby jest to firma z Siemianowic Śląskich. Nie kupujcie u nich, jeżeli nie chcecie stracić kasy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sklep internetowy oszuści
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
przydałoby się wyjaśnić,bo jeśli nie to zgłaszamy jako reklama
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
no widzisz ale co niektórzy tak robią aby tylko nazwę firmy wklepać itp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Normalnie, na tablicy znalazłam ogłoszenie o sprzedaży telefonu i naiwnie przelałam im pieniądze, zgłosiłam sprawę na policję. Widzę ogromną wdzięczność za ostrzeżenie, aktualnie możecie sobie sprawdzić tej witryny już nie ma, zablokowali ją. Może wam przesłać jakiś dowód zgłoszenia od policji? Mam tylko pouczenie o przysługujących mi prawach. Sprawdźcie może np. listę postów zanim zaczniecie oskarżać o antyreklamę, co? Ja tak robię. Widać troska o innych, żeby nie powtórzyli mojego błędu i nie dali się oszukać okazuje się strzałem sobie w stopę.
Aha, jakby znalazł się jeszcze ktoś oszukany to niech wejdzie na stronę 4-tel.pl To strona właścicieli, pod których się poszyli oszuści i udzielają oni więcej informacji. Edytowane przez madalenkakf Czas edycji: 2013-03-09 o 09:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
wystarczy jaśniej napisać i dokładniej,nie zauważyłaś jak się reklamują na wizażu ?
Trochę już tu siedzę i zauważyłam jak ludzie potrafią być dziwakami,żeby tylko reklame darmową puścić. A na wizażu niestety za reklamy się płaci |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Witam,
chcialabym ostrzec was przed kupowaniem produktow w sklepie internetowym i-market24.pl, osoba ktora sprzedaje produkty w tym sklepie oferuje sprzedaz srodkow czystosci i perfumow, ktorych prawdopodobnie wcale nie posiada. Wczesniej osoba ta zajmowala sie sprzedaza w sklepie internetowym Świat Tanich Perfumow FM. Zamowilam i zaplacilam tam za perfumy, ktore nigdy do mnie nie dotarly, mimo ze informowano mnie iz zostaly wyslane. Otrzymalam jedynie meila, ze sklep zostal zlikwidowany i jest przeksztalcony w i-market24.pl. W tym sklepie rowniez oferuja sprzedaz tych samych perfumow, co w Świat Tanich Perfumow. NIE KUPUJCIE PRODUKTÓW W TYM SKLEPIE!!! NA PEWNO NIE ZOSTANA WYSLANE!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
PerfUM, kuźwa !!! Tych perfUM, a nie perfumów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.