|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Co zrobić z nieudanym konkursem?
Witajcie.
Od pewnego czasu prowadzę pewnego fanpage'a i dostałam zadanie, aby zorganizować na nim konkurs. Otrzymałam wytyczne dotyczące nagrody, jednak sam konkurs miałam wymyślić ja. Biorąc pod uwagę fakt, że miał być to konkurs dla zakochanych trochę zmałpowałam z jednego konkursu, który kilka miesięcy temu zorganizował inny profil z okazji walentynek i cieszył się on naprawdę sporym zainteresowaniem. Jednakże w moim przypadku... nikt się nie zgłosił. I nie wiem czy wina jest samego konkursu, czy nagrody jaka została zaoferowana, a może tego, że mój fanpage ma trochę mniejszą widownię niż ten drugi. Teraz pytanie brzmi. Co byście zrobiły na moim miejscu? Jak wybrnąć z tej sytuacji, że po prostu nie ma chętnych? Myślałam już, żeby koleżanki namówić do wzięcia udziału, bo nic innego mi nie przychodzi do głowy. Nie mam środków na to, żeby zrobić płatną kampanię reklamową tego konkursu. |
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co zrobić z nieudanym konkursem?
Cytat:
Bo prawdopodobnie albo zasady nieciekawe, albo nie warto się wysilać dla takiej nagrody
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Pokaż ten fanpage
I nagrodę ![]() A jeśli faktycznie nie ma chętnych... To namów koleżanki
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
Wyślij mi na PW link do tego konkursu.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Konkurs: wysłanie zdjęcia z drugą połówką i zdjęcie z największą liczbą polubień wygrywa- czyli nic oryginalnego.
nagroda-jedna noc w hotelu (nagroda do wykorzystania tylko wśród tygodnia) dla dwojga w jednym z Polskich miast. ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Moim zdaniem nagroda jest mało ciekawa, ponieważ mieszkańcy samego miasta nie będą zainteresowani, skoro mają gdzie mieszkać, a ludziom z daleka na jeden dzień i to wśród tygodnia, kiedy większość chodzi do pracy lub się uczy nie będzie się to opłacało. |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Przedłuż konkurs i zmień zasady. Jeśli nikt się nie zgłosił to nie będzie o to pretensji. Zrób konkurs z wyborem jury i np. koniecznością zaproszenia 10 znajomych.
Nagroda wcale nie jest taka zła. Nocleg w hotelu kosztuje a dla wielu par jest to dobra okazja na sam na sam, nawet gdy mieszkają w pobliżu
|
|
|
#7 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
Można jako jedną z zasad dać udostępnienie info o konkursie na swojej tablicy: rozreklamuje konkurs i fanpage.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
podaj linka, napewno ktos sie zglosi (np ja :P)
ale skoro male wziecie ma konurs moze zmien zasady ze np Ty wybierzesz najlepsze zdjecie? skoro malo ludzi sie zglasza, raczej malo tez zaglosuje;
|
|
|
#10 |
|
Konto usunięte
|
Nieee konkursy na lajki sa slabe. Zmien formule konkursu.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie, ja na przykład sama jestem taka, że nikomu zdjęć nie lajkuję, bo nie widzę w tym potrzeby i nie mam zamiaru od innych tego wymagać. Zaś zaproszenia to co najwyżej do siostry czasem wysyłam, ale to raczej, żeby zwiększyć nasze rodzinne szanse w konkursie.
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzeniona
|
Konkurs na lajki albo udostępnianie to beznadzieja... Potem człowiek dostaje spam od takich zapalonych konkursowiczów.
|
|
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak wyżej uważam, że konkurs na lajki to zły pomysł. Dodatkowo nie jestem fanką udostępniania swoich zdjęć w sieci.
Nagroda wydaje się w porządku, więc może zrób nowy konkurs, oparty na zupełnie innych zasadach. |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wezme udzial,ale czekam na linka:P
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
konkursy na lajki, głosy, udostepnianai są złe... wygrywają oszuści
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:44.

I nagrodę