|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Moderator
|
subskrypcje: czy można jakoś utrudnić unsub?
Moje pytanie może będzie trochę hm dziwne, ale co mi tam. Od jakiegoś czasu przyszło mi korzystać z wizażu poza domem używając smartfona. Moim problemem jest spore uzależnienie od forum. W związku z tym, że chwilowo inaczej się nie da, chciałabym zapytać czy istnieje jakiś sposób na utrudnienie wypisywania się z subskrypcji konkretnego wątku? Kiedy chcemy jakiś wątek zasubskrybować, to kiedy klikamy "subskrybuj" przekierowuje nas na stronę, gdzie jesteśmy pytani czy chcemy włączyć subskrypcję, należy potwierdzić i dopiero wtedy zostaje ona włączona. Natomiast kiedy omyłkowo kliknie się "odsubskrybuj" pod danym wątkiem (co zdarza się niestety nagminnie, czasem ciężko na telefonie trafić w odpowiednie pole), to nie ma możliwości cofnięcia tego kroku... chodzi mi o to, czy technicznie możliwe jest dodanie podobnego kroku jak w przypadku włączania subskrypcji (czyli np. przekierowanie na stronę, gdzie nas system zapyta "czy na pewno chcesz wyłączyć subskrypcję wątku" i dopiero gdy się potwierdzi to dojdzie do jego wyłączenia)... Ja wiem, że to straszny drobiazg, i wiem, że pewnie zakręciłam okrutnie, ale mam nadzieję, że wiadomo o co chodzi... tak o - po prostu taki mam ostatnio problem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: subskrypcje: czy można jakoś utrudnić unsub?
O, widzę mamy ten sam problem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
|
Witam
![]() Na dzień dzisiejszy technicznie nie ma możliwości utrudnienia opcji ![]() pytałam naszego specjalisty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Aniołku za info
![]() Mam jednak nadzieje, że może kiedyś takie rozwiązanie uda się wprowadzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
Dziękuję
![]() ![]() ![]() szkoda wielka... zwłaszcza teraz gdy korzystam z wizażu dużo więcej przydałaby się podobna opcja - dosłownie ten sam mechanizm który jest przy subskrybowaniu. Ale nie narzekam już ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:23.