|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
paru drobiazgów kosmetycznych, może masz? PAŹDZIERNIK
Witajcie
![]() -nowych płynów dwufazowych do demakijażu -nowych lub mało używanych odżywek/utwardzaczy do paznokci -olejków do kominka zapachowego -nowych antyperspirantów w sprayu Dove, Rexona, Adidas itp. -masek i innych kosmetyków do włosów Bingo Spa Chętnie przygarnę też środki czystości do domu typu Cif, Ajax (do róznych powierzchni) oraz duży nieskładany parasol ![]() W zamian drobiazgi biżuteryjne pokazane poniżej, oraz: Lokówka Babyliss, używana, w pełni sprawna, zdjęcie dodam na życzenie Pojedynczy cień do powiek Yves Rocher - neutralny brąz z minimalnym połyskiem. Nowy, nietestowany. NIEAKTUALNE Yves Rocher lakier do paznokci Couleurs Nature Rouge Boisee (zgaszona czerwień) - nowy nietestowany Yves Rocher błyszczyk w tubce (limitowanka) z wyciągiem z orzecha włoskiego, kolor: szafran (miedziano-rdzawy) - nowy, nietestowany Venita Henna Color - ziołowa odżywka koloryzująca z naturalnej henny (nr 14 - Kasztan) Zmywalna (1-3 myć) pianka koloryzująca do włosów w sprayu firmy Guhl - chłodny średni brąz (Mittelbraun 40). Zużycie maksymalnie 20%. Pojemnik 75 ml. Uwaga - kolczyki nr 4 mają wadę - zaginęła jedna zatyczka (motylek), co widać na zdjęciu. Postaram się ją znaleźć, ale nie obiecuję, że znajdę.
Wymienię perfumy Edytowane przez etnografka Czas edycji: 2013-11-04 o 23:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: paru drobiazgów kosmetycznych, może masz?
Zdjęć cd.
Wymienię perfumy Edytowane przez etnografka Czas edycji: 2013-11-03 o 14:00 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Jakie zapachy olejków do kominków Cię by zainteresowały i w jakiej ilości?
---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Mam olejek sosnowy i rozmarynowy obydwa około 4-5/10ml, kupione w aptece. Używałam ich do kąpieli, ale z miłości do aromatów lałam ich dużo za dużo i się uczuliłam ![]() Podobają mi się kolczyki z makami ewentualnie cień YR (jaką nazwę ma ten kolorek?) ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Kolorek jest dla mnie ok, więc tak jak nadmieniłam podobają mi się kolczyki z makami i ten cień. Jaka wymianka byłaby dla Ciebie satysfakcjonująca? Może znalazłaś coś dla siebie u mnie w wątku?
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dot.: paru drobiazgów kosmetycznych, może masz? PAŹDZIERNIK
Up
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1382614475 Pojedynczy cień do powiek Yves Rocher - neutralny brąz z minimalnym połyskiem. Nowy, nietestowany. ale to chyba niewiele ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Etno: czy ten komplet z zielonych sznureczków z różyczkami jest do chapnięcia?
p.s. mam dwa opakowania kremu
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bierz co chcesz, ja chętnie zgarnę dwa kremy ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
szczerze to wolę większe wymiany
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Etno: dawaj adres na prv, wysyłam Ci 2 kremy za zielony komplet oraz ten wisiorek (dla mojej matuli) https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1382614581
Ok?
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:00.