|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Spędzanie czasu z dzieckiem
Tak jak wyzej wymienione spedzacie czas z dzieckiem jak tak to co robicie i ile dziecko ma lat??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Spedzanie czasu z dzieckiem
Dziwne pytanie. Jeśli się jest rodzicem, to siłą rzeczy spędza się czas z dzieckiem, bez względu na wiek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Nie bądź złośliwym człowiekiem. Może młoda mama szuka nowego pomysłu na zabawę z dzieckiem.
Moja młodsza córcia w styczniu skończyła 3 latka. Jak miała niespełna 2 bawiłyśmy się pociąg, chowanego. Śpiewałyśmy i tańczyłyśmy. Teraz śpiewamy, tańczymy. Bawimy się w chowanego i w berka. Układamy puzzle, wycinamy,malujemy lepimy . Razem gotujemy tzn. córcia robi ze mną pierogi, makaron. Później chętniej zjada ![]() ![]() Edytowane przez gapapl Czas edycji: 2016-02-24 o 16:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dziekuje ci bardzo "gapapl"niektore osoby zamiast pomuc doradzic sa poprostu zlosliwe nie wiadomo dlaczego,pomogłas mi z pomysłami😘
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Sorki za bład "pomoc"
---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Nie moja droga z drugim dzieckiem😜 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Nie pisałaś że masz dwoje dzieci. Pisałaś że masz 10 letnią córkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Z 10 latka to już nie można poszaleć? Moja starsza córa ma 14 lat i też śpiewamy. Włączamy karaoke i jest zabawnie. Gramy w planszówki, zgadywanki. Poza tym dziewczyna ma już też własne zainteresowania ,hobby takie jak siatkówka ( klasa sportowa) , granie na gitarze, strzelanie z łuku, taniec.Nikt mi się powie że w tym wieku nie można się zwyczajnie powygłupiać, połaskotać czy chociażby zagrać w chowanego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Dokładnie zgadzam sie w 100% z toba 😁i fajnie ze odpisujesz normalnie po ludzku po to jest te forum zeby podyskutowac podpowiedziec albo zwyczajnie sie dowiedziec jak inne kobiety sie zajmuja dziecmi jak spedzaja z nimi czas
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:20.