|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Program o szpitalu dziecięcym z TVN Style
Wizaż wie wszystko, więc liczę na to, że mi pomożecie
![]() Jakiś czas temu na TVN Style (na 99% tam) był emitowany program, taki dokument raczej o pracy kliniki dziecięcej. Szpital mieścił się najprawdopodobniej w USA, a całość była jak najbardziej prawdziwa. Kołacze mi się też, że mogło chodzić o konkretnie klinikę onkologiczną. Lekarze podejmowali decyzje, część dzieci udało się uratować, część umierała. Za nic nie mogę znaleźć, a chciałabym to obejrzeć jeszcze raz. Pomóżcie ![]()
Edytowane przez arrachne Czas edycji: 2013-10-06 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Program o szpitalu dziecięcym z TVN Style
Googlując znalazłam coś takiego:
http://www.tvnstyle.pl/programy/szpi...inie,5980.html
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- ZNALAZŁAM! ![]() Trochę namieszałam w pierwszym poście, bo szpital jest w Londynie ![]() ![]() Chodziło o Great Ormond Street Hospital, archiwalne odcinki można znaleźć na YT, niestety tylko po angielsku. Emitowany był w wakacje 2011 ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Napisałaś "jakiś czas temu" - w życiu bym nie odgadła, że to oznacza 2 lata temu. :P
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:13.