|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Seks,marihuana a ciąża?
Witam wszystkich, chciałabym sie dowiedzieć czy jeśli facet jest uzależniony od marihuany i pali codziennie przez juz około 5lat, czy jest szansa żebyśmy mieli dziecko?slyszalam ze marihuana powoduje bezpłodność lub osłabia plemniki którym cieżko sie przebić do środka. Robiłam sobie testy LH które na których były dwie kreski.Moje pytanie wynika z tego ze staramy sie juz od jakiegoś czasu i nic.. Jakieś porady?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Seks,marihuana a ciąża?
Przede wszystkim niech nie bierze narkotyków, gdy poważnie myśli o rodzicielstwie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Seks,marihuana a ciąża?
Cytat:
Spotykam w swojej pracy miłośników Gandzi, zaraz mnie zwolennicy Liroya "zjehtują", ale absolutnie wszyscy byli jak dotąd leniwymi degeneratami, którym nie chciało się pracować, którym nie powierzyłbym kopania rowu, bo i to potrafiliby spieprzyć. To zwyczajnie zmienia psychikę, nie na lepsze bynajmniej. Edytowane przez Michal39 Czas edycji: 2017-08-09 o 01:46 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:39.