|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Makijaż ślubny - TORUŃ! :)
Cześc Dziewczyny,
czy mogłybyście polecić godny polecenia salon lub wizażystkę, która wykonuje makijaże ślubne? Nie korzystam z usług salonów kosmetycznych itd. i dlatego nie za bardzo orientuję się w temacie, ale ten ważny dla mnie dzień jest coraz bliżej, a ja nie mam osoby, który by mnie pomalowała ![]() Z góry dziękuję za wszelkie rady! Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Makijaż ślubny - TORUŃ! :)
Polecam Dominikę Stolarską, co prawda jest z Lubicza, ale makijaże robi fantastyczne, na mój ślub malowała mnie, moją mamę i siostrę i wszystkie byłyśmy zadowolone. Przed zrobieniem makijażu chce zobaczyć suknię żeby dopasować makijaż i też słucha, w czym dana osoba dobrze się czuje. Mnie malowała już kilka razy i efekt zawsze fantastyczny. Możesz ją znaleźć na fb. Pozdrawiam,
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Polecam z czystym sumieniem Anię Czapnik. Makijaż piękny, utrzymał się całą noc. Podobnie zresztą było z fryzurą zrobioną w tym samym salonie u Pani Oli Dubiel.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
podpinam się pod post
potrzebuję fryzjera, ktory ze smakiem zrobi upiecie i zdolna makijazystke dzieki |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.