|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Cera ?
Witajcie
Więc mam pewien problem i chciałabym żebyście mi doradziły . Mam 19 lat a od 5 zmagałam się z trądzikiem . Kiedy ustanął to zostały mi pozostałości po nim ( takie lekkie blizenki . Mam nie równą buźke po prostu ) . Robiłam zabieg kwasem migdałowym ale skóra mi się narazie po nim rozjaśniła. Nie wiem czy iść na 2 taki peeling, czy mi pomoże. Co ja mam zrobić żeby się tego pozbyć ? Aha i jakie polecacie korektory i podkłady . Ja używam podkladu Revlon Colorstay no i calkiem dobry jest ale chcialabym jeszcze jakiś fajny dobrze kryjący korektor . Z góry dziękuję za odp . Daje zdjęcia . |
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Cera ?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zasiedzenie
|
Dot.: Cera ?
Nowa na forum widzę. Zajrzyj i pytaj tutaj -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=165634
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.

Więc mam pewien problem i chciałabym żebyście mi doradziły . Mam 19 lat a od 5 zmagałam się z trądzikiem . Kiedy ustanął to zostały mi pozostałości po nim ( takie lekkie blizenki . Mam nie równą buźke po prostu ) . Robiłam zabieg kwasem migdałowym ale skóra mi się narazie po nim rozjaśniła. Nie wiem czy iść na 2 taki peeling, czy mi pomoże. Co ja mam zrobić żeby się tego pozbyć ? Aha i jakie polecacie korektory i podkłady . Ja używam podkladu Revlon Colorstay no i calkiem dobry jest ale chcialabym jeszcze jakiś fajny dobrze kryjący korektor . Z góry dziękuję za odp .